🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 8 - Финал (28.11 - 10.12) 🐄

• 130 059
  • 2 752
  •   2
Отговори
# 660
Сергей не е интересен.

# 661
Ивайло също не показа кой знае какви ценности в неговия сезон, но сега работи за продукцията. Сергей може също да има бъдеще “на терен”…
Ценностите му съвпадат с тези на продуцентите, затова.

# 662
Здравейте! За първи път се включвам в темата и негативните ми впечатления, най вече за продукцията, са повече от позитивните. За първи път загледах Фермата "сериозно". Ясно е, че не всеки се харесва на всеки и не може да се угоди на всички. Човек лесно осъжда другите. Нямам фаворит в Канатица и не ми се ще Коко да стигне до финал- нещо не му достига в моите очи. От самото начало подкрепям Елбетица и след изгонването на Петър жените в Елбетица са "равностойни" на останалите двама мъже- Жоро и Андрей, всяка е силна в нещо, макар и аз мисля, че Мартина не е за финал- фурнаджийска лопата. Страната в случая я вземаме ние зрителите и колкото и да твърдят водещите, че са безпристрастни много пъти им личаха пристрастията. Какви са тия коментари, осъждания, мъмрения, подигравки...да не са в детската градина, коментирай само играта и толкова. Гери въобще не ми хареса за водеща там, и тя много лесно ги осъждаше вземайки страна. Не ми хареса и това повтаряне на игрите. Ще останели само жени или само мъже, ще има размествания тогава. Както каза един елиминиран- трима мъже и шест жени, жените могат да направят както и каквото искат.

Ти пък сякаш не ги познаваш водещите. За 9 сезона си изградиха стил на водене. На мене ми е забавен. Вече обаче блъфовете им станаха лесни за разгадаване. За да внасят съспенс крещят "тук Линда много се забави!", без да се е забавила МНОГО.
Предишни сезони имаше много предложения за хронометър в долния ъгъл. Но точно това се цели да се избегне. Идеята е до последния момент, до обявяването на резултатите, резултати да не се знаят. Колкото до повтарянето на игрите, това е въпрос на ресурс. Много хора, много конструкции, тестове. Аз съм с пряк поглед от едно друго предаване и знам, че феновете искат всяка вечер да е като анимационен филм - шаренка, различна, с нови игри, но все пак и участниците не са там, за да се премятат като маймунки и да правят зрелищни битки. Имат някакви възможности и битка, която не е съобразена с уменията им, на практика е неосъществима.
Иначе колко му е да сложат едно въже и те да висят на него, правейки шпагати с главата надолу.
През 2038 година ще има игри с летене. Но тогава и телевизията ще е 3Д, та ще ни е още по-интересно!

Водещите съм ги гледала от време оно, но са дразнещи понякога, колкото и те самите да се самоиронизират. Може и да личи, че за първи път загледах Фермата, но вярвам, че мнението ми ще се припокрие с това на други с мнение, като моето. Чак пък да летят, на мен няма да ми е интересно, те и сега си бяха и маймуни и кокошки с тези яйца. Нека бъдат креативни, могат да вкарат някоя и друга игра. Някой писа, че гледа цялостното представяне на играчите и аз така, не гледам само кой как се е представил на дуелите. Има и монтаж, в което съм убедена и ни обърква.

Искам да видя Иван и Андрей да се бъхтят там и някой да им подвиква. Знам, че човек не може да знае всичко в този живот, но да беше малко подготвен Иван преди да каже, че за първи път разбрал, че "това се казвало шпилка".

Последна редакция: вт, 05 дек 2023, 12:33 от Ponky

# 663
Най достоен за победител например е този, който като го срещнеш утре случайно на улицата, ще спре и ще ти покаже по някакъв начин, че му е приятно и наистина е бил достоен за победата. Дали с думи или с дела...не знам. Но не и да бърза да избяга че му е неприятна срещата.

Мисля че само Сергей е достоен. Няма да те напсува и подмине, а ще спре, ще попита как си и ще те покани в тях на кафе с жена му и него на приятен разговор

Последна редакция: вт, 05 дек 2023, 12:48 от dsfds

# 664
😂😂😂
Серго и Лили са най-достойни. Те са ми любимци. 😁

# 665
Зависи как ще му се изпречиш, представям си и как ще погледне...и псувнята и конфликта е готов Grinning

# 666
В началото на ИВ съм, но има някаква прилика между Виолета и Лили. 😬

# 667
  • България

# 668
Така и не я харесах Линда. Не знам защо , може би заради безизразното и лице и сдържаната и емоция.

# 669
Но определено вчера спечелиха заради нея.

# 670
100-те медала (не знам от какво са) и това, че следва право, срещу "Сергей не е ли турско име" просто се зануляват взаимно. 😂
И? Как това, че следва право и има 100 медала е помогнало на отбора? Други са причините и е смешно да изтъкваш такива неща, Петре, защото пък дефектите изпъкват повече.
И аз харесвах Линда, още не мога да кажа, че съвсем я разхаресах (егати думата, ама това е от разприятеляване... дефекти!), но... леко ме губи вече.

# 671
Alucard, не оспорвам фактите  , но дори и заради победата - пак не я харесвам Simple Smile

# 672
Направо си представих как пийвам кафенце с кринджавия Сергей и жена му.😂(липсва ми търкалящото човече)

# 673
  • София
Това, че следва право, означава, че е кандидатствала с история (ако е в СУ) и отделно, че може да запомня голям обем информация. Доказа го и на всички алманаси. А медалите ѝ означават, че е възможно да е добра на арената.

Боби няма нито едно от двете, съответно с нищо не ги привлече.

Петър каза, че ако са избирали първи, са щели да вземат Павел.

# 674
Аз си представям и Лили, и Жорката да се присъединят. 😬😬😬
Направо си представих как пийвам кафенце с кринджавия Сергей и жена му.😂(липсва ми търкалящото човече)

Общи условия

Активация на акаунт