🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 8 - Финал (28.11 - 10.12) 🐄

• 119 010
  • 2 604
  •   1
Отговори
# 90
  • Разпиляна във въображението
Чак мен ме е яд, че Кенан загуби Simple Smile

# 91
  • Валенсия
А Сергейчо защо не участва в играта със сметаната? Thinking

# 92
Защо Коки каза за пластичен хирург на Теди? Изобщо не забелязах тя да си правила някакви корекции.🙄

# 93
  • Валенсия
Защо Коки каза за пластичен хирург на Теди? Изобщо не забелязах тя да си правила някакви корекции.🙄
По-назад в предаването беше споменала, че си е коригирала носа. Било ѝ комплекс.

# 94
Като се сетя как защитавах Елбетица, а сега се чудя това ли е отборът на който симпатизирах толкова много!? В момента все още ми се иска те да побеждават, но в същото време съм им адски ядосана за решенията, които взеха и най-вече за това, че изгониха Петър! Кристално ясно е, че за тях това изгонване сложи началото на края, но кой каквото сам си направи и девет села не могат да му го направят!
    Аз със сигурност още от отпадането на Петър започнах да викам за Канатица. Днес подкрепях Кенан и силно се надявам те да са с повечето пендари този път, а Елбетица да са тези, които трябва да се дуелират един с друг за да продължат към следващия етап. Днешният епизод е мега скучен. Не мога да гледам малоумната Мартина с нейните прочувствени речи 🤮 защо нямаше отваряне на пликове 🤷🏻♂

# 95
Пууу пропуснах на какво играха, та Жорè рива. С такъв ентусиазъм гледам, значи!

# 96
По-назад в предаването беше споменала, че си е коригирала носа. Било ѝ комплекс.

През цялото време се възхищавах на правия ѝ нос, той и той фейк 🫣

# 97
Колко пендари имат двата отбора?

# 98
  • България
Носът на Теди много ѝ отива на лицето. Никога нямаше да ми хрумне, че е опериран. Много вкус и мярка.

# 99
Според мен има разлика да му го спомене, но на Петър направиха отново сбирка, където да обсъдят победата на косъм. Такава сбирка с обсъждане защо са загубили и то заради него нямаше.

Жоро, като слушах снощи тази липса на структуриране на реч, запъването, повтарянето, ми стана ясно защо не може да се наложи да бъде водач /а явно му се искало/. Единственият начин да изпъкне бе премахването на Пепе, но и това някак не се случва.
Да, такова настървено обсъждане от всички вкупом нямаше. Ама тя и крехката душевност на Любовника нямаше да издържи. След една забележка на Еми, орева света, ако имаше такова обсъждане, щеше да си напусне директно. УхаЖоро се заяви като лидер.. 5 дни преди финала.. и когато останаха 2-ма (!) мъже в Елбетица. Hands Muscle Hands Thumbsup

# 100
  • на село
Само един информативен въпрос- Кога свършва тази мъка Joy
Т.е кога е финала?  Grinning

# 101
8 декември

# 102
Според мен има разлика да му го спомене, но на Петър направиха отново сбирка, където да обсъдят победата на косъм. Такава сбирка с обсъждане защо са загубили и то заради него нямаше.

Жоро, като слушах снощи тази липса на структуриране на реч, запъването, повтарянето, ми стана ясно защо не може да се наложи да бъде водач /а явно му се искало/. Единственият начин да изпъкне бе премахването на Пепе, но и това някак не се случва.
Да, такова настървено обсъждане от всички вкупом нямаше. Ама тя и крехката душевност на Любовника нямаше да издържи. След една забележка на Еми, орева света, ако имаше такова обсъждане, щеше да си напусне директно. УхаЖоро се заяви като лидер.. 5 дни преди финала.. и когато останаха 2-ма (!) мъже в Елбетица. Hands Muscle Hands Thumbsup
Жоро е много смешен "лидер". Той поведе отбора към загуба. Съотборниците му си заминават. Това самочувствие не знам откъде ги вади.

# 103
  • Варна
Според мен Кенан падна умишлено. Не знам още причината. След като Жоровото дърво падна, някой бутна това на Кенан и то също падна. Готово е било, а той дори си почиваше.

# 104
Сега гледам на запис, 2 пъти връщам да видя Сергей колко е лабилен и как крещи и блъска, когато Кенан загуби.

Някой не си пие хаповете, откакто е във Фермата явно.
Не знам, не е нормално това 🙄

Общи условия

Активация на акаунт