🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 8 - Финал (28.11 - 10.12) 🐄

• 119 070
  • 2 604
  •   1
Отговори
# 210
Но е унизително за брат му, не за него. Той по този начин излиза герой едва ли не. На негов гръб трупа симпатии.

# 211
Добре пазено , баш преди финалите. Браво Коко . Стратег си

# 212
Върнах да чуя... Помислих, че някой е смъртно болен или умрял... Напомни ми на "Ергенът", когато всички момичета се изредиха с някакви нелепи драматични лични истории. Напълно излишно беше в случая на Коко...

# 213
  • на село
Нали не мислите, че Коко или който да е друг сам решава да разкаже сърцераздерателна история?! Grinning

# 214
С всичко съм съгласна, обаче за Линда не съм. Да я пазят до кога? Ако не е годна да участва в полуфинал, къде е тръгнала на финал? Това да не е благотворително дружество?

# 215
  • България
Нали не мислите, че Коко или който да е друг сам решава да разкаже сърцераздерателна история?! Grinning

Да, влизаш на визитката и: мъжът ми почина, баща ми е алкохолик, мъжът ми ме биеше...

# 216
С всичко съм съгласна, обаче за Линда не съм. Да я пазят до кога? Ако не е годна да участва в полуфинал, къде е тръгнала на финал? Това да не е благотворително дружество?
Трябваше да се откаже.

# 217
Трябваше да се откаже.
Трябваше, но не се отказа. Ми щом не се, ще играе като я избират. Болнични не дават. 100 хиляди не са обещани като подарък, трябва да си ги заслужат. И ако отчитаме по заслуги, то от там присъстващите Емилия, Кенан, Теодора и Андрей са за финал. Хайде и Лили, че не мина битка без нея. Сега, колко е била успешна, е друг въпрос. Ама се потѝ, копà, ковà и всичко останало. Мартина трябва служебно да я освободят без финал.

Последна редакция: ср, 29 ное 2023, 22:52 от dia4ti

# 218
Еее и писмо. Вторият човек с писмо.

# 219
Коко коже да е решил да го каже, за да не  излезе под формата на компромат, но от друго лице...знаете, че към финала се ровят кирливи ризи на финалистите и семействата им.

# 220
  • Разпиляна във въображението
Еее и писмо. Вторият човек с писмо.

Какво писмо?

# 221
Не чете ли от брат си? Не гледам внимателно.

# 222
Първо Лили реве за мъжа си, после Коко реве за брат си.Не случайно са ни монтирали тези кадри.И то само за отбор Канатица.Да ни отворят очите какви Хора са тези от Канатица, колко са сплотени и добрички...Не  коментираха избухването на Сергей, пиянските изцепки на Кенан...случайно нали.

# 223
  • България
Не чете ли от брат си? Не гледам внимателно.

Писмото е от преди Коко да влезе във Фермата.

# 224
Много ясно, че представянето на историята на Коко е по сценарий.  Той нямаше нужда от това, има си достатъчно фенове. Аз също му симпатизирам и искам той да спечели. И дано Канатица успеят да заразят преднината си до края.

Общи условия

Активация на акаунт