🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 8 - Финал (28.11 - 10.12) 🐄

• 119 603
  • 2 607
  •   1
Отговори
# 285
Да, защото никой от двамата не е футболист с убийствено кардио.

# 286
Изпуснах, каква ще е женската битка на дуела? Яд ме е, че Павел и Боби отпаднаха!

# 287
Проблемът е, че го знаем кардиото на Коко, но не сме видяли нито цепене, нито коване, нито нещо по-силово от него. Шапки, петлета, варене на сладко и бягане... Дотам...

# 288
Изпуснах, каква ще е женската битка на дуела? Яд ме е, че Павел и Боби отпаднаха!
Освобождаване на въже и рязане на филии

# 289
  • България
Присияна не се спря да се прегръща с Ухажоро! Grinning

Хареса ми как 4-ма участници се събраха около Емилия и я нахъсваха, че е техният победител.

# 290
Няма ли край този криндж вече...

# 291
  • София
Понеже и "това" е за "ценностите" - дали не е ясно, че навсякъде (политика, образование, култура, медии), както и в инерционното предаване на двамцата, те са само лого на екран. Или алманах с история, в която никой от нас не е участвал.
Традиционни сантименти преди финала. Все пак, поне (само) тук на финала гласува драгият зрител. На мен ми е все едно кой ще спечели. Двамцата си мислят, че и те са победители. Ама не са. Мненията в интернет оспорват хипотезата. Или я правят неубедителна.
ПС. Всички "производители" на шоА, запомнете! Игрите ви вече са по на 5-6-10 сезона. Ако искате да се вдигнате в очите на потърпевшите (участници и зрители), следващата година бъдете незабележими. Не съм сигурен, че ще го разберете/приемете, или ви изнася...

# 292
Основно гледам ИВ и през рекламите сменям, обаче всеки път като пусна има синхрони на Коко 🤣 Други участници тази година явно няма
Бактън

# 293
Не разбрах защо Емилия рева толкова много?
Защото е много сърцата, много добричка, много трудолюбива, но е мнооого наивна, даже глупавичка (в добрия смисъл).

Ох, Боже, УхаЖоро... кацна! Връз Присияна. ГолЕм Фройд се извъди! И тя се оказа тъпичка, да...
След "турчина Сергей" вчера и Линда отиде в тази група. Просто... много е смешно всичко това.

# 294
  • България
Колко нагласен епизод... Ергени се обади.

# 295
Основно гледам ИВ и през рекламите сменям, обаче всеки път като пусна има синхрони на Коко 🤣 Други участници тази година явно няма
Бактън
Да видиш какво беше преди да напусне Божеството.

# 296
Вече и Приси е  в списъка на Ухажоро😂

# 297
  • България

Вече ми става лошо от този списък и тази сюжетна линия.

# 298
Вече и Приси е  в списъка на Ухажоро😂
Аз ви казвам, че само Еми, Лили и кравите не беха уважени! Joy

Последна редакция: пт, 01 дек 2023, 11:12 от dia4ti

# 299
Аз ви казва, че само Лили и кравите не беха уважени! Joy
точно😂😂😂😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт