🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 8 - Финал (28.11 - 10.12) 🐄

• 119 880
  • 2 608
  •   1
Отговори
# 2 265
Даже не ги помня тези хора вече Wink

# 2 266
  • SF
Недей, че ще ти извадят видеа, подкасти и фактология. А може и някоя анкета с интересни варианти на отговор да пуснат.

# 2 267
  • Вестерос
Яни си е приятел с Гуспата и извън предаването.

# 2 268
  • София
Тази есен, Фермата се завръща в ефира на bTV за юбилеен 10-ти сезон!
Абсолютен ШОК. Никой не го очакваше и аз нямах информация, знаех само, че Островът на 100-те гривни се отлага за пролетта.

Официално инфо:
-->Инфо от bTV (цък)<--

# 2 269
И аз го мернах пред малко. Предполагам ще е без Иван и Андрей, което не знам как ще е за формата. Но да видим.

# 2 270
  • София
Аз не си го представям без тях, знаете ли кой ще го прави? Предполагам бтв, но все ще има и външен екип.

Разочарована съм, все се надявах, че за Острова има шанс. Поизтърка ми се Фермата.

# 2 271
  • при късмета
Защо се смята, че ще е без Иван и Андрей? Аз си мислех, че като външна продукция или поне частично, тяхната продуцентска компания си държи правата за формата. Или пък са година за година?

# 2 272
  • София
Защото откакто се смени ръководството, първо за Фермата от Бтв наложиха новите правила, бяха го разказвали подробно, а след това като не се приеха добре, я спряха, но им взеха и Бригада нов дом, която те правеха и цялостно казаха, че искат да разчитат на вътрешни екипи. За Острова и Ергенът сега пробваха само с Ники Николов.

От година Иван и Андрей навсякъде ги бъзикат, че са безработни и че бтв са ги "изгонили". Не са изгонени, но им взеха предаването, за да си го правят те.

Нищо не се знае, де, може пак да решат да работят с тях.

# 2 273
  • София
Фермата без Иван и Андрей няма да е същото предаване. Дано те са продуценти и след края на Капките, в които участва Иван, да се завърнат за Фермата.

# 2 274
  • при късмета
Пропуснала съм обясненията, но явно ИиА са били съпродуценти, а не продуценти на предаванията. Защото, ако правата си бяха при тях, нямаше да може да им ги вземат от бтв. Може да спрат предаването, но не и да започнат да го правят сами или с друг външен продуцент.
И за мен Фермата без тях двамата, няма да ми е същата. И както са тръгнали бтв в последно време, да борят конкуренцията на нова с техните предавания, няма да се получи. Ще го обърнат на изцяло състезателно предаване, като игрите, а това за този формат няма да работи. Това, което бори конкуренцията е уникалното, а те точно Фермата-най-успешната им продукция я обезличиха и затриха. Това е все едно да риташ една стена и да твърдиш, че я възстановяваш или заздравяваш, а тя всъщност пада

# 2 275
Нали ИиА има ютуб предаване. Съвсем скоро даже го казаха, може бтв някой ден да реши да прави Фермата. Те имат право. Просто няма да е с ИиА. Беше в отговор на въпрос дали ще правят фермата. За това изхождам, че няма да е с тях. За мен без тях ще е различно предаване.

# 2 276
Аз съм доволна че ще има фермата. Ако върнат всичко както беше в първите три сезона аз ще съм доволна. За водещи още е рано да се мисли.

# 2 277
  • България
Б***и малоумното! Да съсипеш ново предаване и да върнеш старо от нафталина. БиТиВи яко затъва и затъпява от година на година. Сега и да върне простаците тип Кенан вместо изфинената им версия като Дзами, ще е пълно падение.

# 2 278
  • Варна
Надявам се да е с Иван и Андрей.

# 2 279
  • България
Миналата година например Емил бил привлечен за Фермата с обещание, че не е жълто предаване, и накрая отиде в Острова. Тази година одобрените за Островът ще ги пренасочат за Ферма ли?

Общи условия

Активация на акаунт