🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 8 - Финал (28.11 - 10.12) 🐄

• 119 646
  • 2 607
  •   1
Отговори
# 2 340
  • София
Ваня отнесе доста хейт като водещ в началото на сезона, но доста бързо се разчупи и на мен много ми хареса как се справяше от един момент нататък.

Предимството, което имаха Иван и Андрей като водещи на Фермата, беше че те си бяха И продуценти и си правеха каквото си искат, и си говореха каквото си искат, без да се съобразяват много-много. Друг водещ няма да има подобна свобода. Което до едно време беше добре, но последните сезони и двамата - особено Андрей - бяха трудни за изтърпяване. Аз очаквам с любопитство кои ще са новите лица и се радвам, че ще има промяна.

# 2 341
  • Mediterraneo
Чудесна новина за подновяването на формата!
На мен Иван и Андрей ще ми липсват тук като водещи.
Нови лица, нови лица, ей ви Карабойчева в Кантара... Ами не става!

# 2 342
  • при късмета
Ще е хубаво да е някой от емблематичните участници. Ама положителни, Яни например. Но надали изобщо такива участници ще се навият да си сменят попрището. И са малко всеобщите любимци, повечето са запомнени с отрицателното.
Не гледам кантара, само веднъж се опитах да го загледам и не ме грабна, ама Нанси не е за водеща, нищо, че е много симпатична иначе.
Предлагам Мама Галя и Яни, от бтв да се заемат с преговорите Joy Или пък жената да е някое зло, като Христина, а Яни за баланс. Абе, Яни искам за водещ, всичко ще е "важното е да сме живи и здрави" и зрителите ще са уведомени, кога на водещия му се ходи до тоалетна Joy
И дано пак всичко си правят от началото. Това с реставрацията на църквата и ферма, в която има само овце, за които те не се грижат, а строят ваканционно селище за селски туризъм, не става за концепцията.
На каста трябва да подбират хора, като в първите 3 сезона, които и представа си нямат от този живот, но пък имат желание да се научат и справят.

# 2 343
И аз бих харесала Яни за водещ, любимец ми е Heart Eyes но едва ли ще се навие ,човека си има бебче на няма и годинка ,а до колкото успяхме да го опознаем от екрана, не вярвам да си остави семейството за да влезе в телевизията

# 2 344
Яни мьека като за световно, как ще е водещ? Ужасен акцент и диалект едновременно.

Ей този Калоян имаше хубав тембър и добра артикулация.

# 2 345
Аз пък много си мисля, че Ивайло Герасимов ще нагласят.. Simple Smile и дано не е Калоян, че хич не му симпатизирам.

# 2 346
  • при късмета
На Яни чара, е именно в неговата недодяланост.
А Червеноско не искам и на снимка да го виждам, рядко противно същество

# 2 347
Може Петър от последния сезон на Фермата. Той дали се познава с Мартин (Ергенът)? Понеже са от едно училище.

# 2 348
Нямах предвид, че са ги заменили, макар, че тази дума използвах. Исках да кажа, че след напускането на Зуека имено типаж като Геро сложиха. Тоест атрактивен, забавен, аз ги наричам малко стенд ъм комеди, защото те освен сценарий имат и много актьорска игра. Не са сложили някой бавен, декламиращ и монотонен персонаж. Не съм се изразила правилно, моя грешка.

# 2 349
Зуека не можеше да мачне като енергия Рачков. Рачков определено много го засенчваше. Сега с Геро е по-добре. Има някакъв баланс.

# 2 350
Калин който сега е в бригадата беше добър водещ когато владо николов беше в неговия сезон като гост.

# 2 351
Аз си обичам Фермата, от 9 сезона се съм гледала само 2.
то е обич, то е чудо  rotfImbo
Моя грешка - не съм гледала 2. 🤣🤣🤣

# 2 352
  • България
Може Петър от последния сезон на Фермата. Той дали се познава с Мартин (Ергенът)? Понеже са от едно училище.

До тук само това предложение ми хареса.

# 2 353
Гуспата звучи като възможен водещ - говори добре, а и има опит от Максимал. Също така би бил евтин вариант, а бТВ си гледат да им е евтино напоследък. Също се сещам и за Чавдар, спокоен, харизматичен, патриот,  участвал в два сезона.

От жените участнички малко се затрудявям да предположа водеща, идва ми на ум Живка - победител, с хубава дикция, но надали ще се върне от чужбина.

Относно Ивайло Герасимов - той дори и да показва уж друго лице в други формати и подкасти, винаги ще си остане един насилник във Фермата. Страшно недолюбван участник.

# 2 354
  • Разпиляна във въображението
Аз съм от феновете на Петър, но ако стане водещ може да се отреже възможността при евентуален ВИП сезон да не е участник. Само това ме спира.

Общи условия

Активация на акаунт