🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 8 - Финал (28.11 - 10.12) 🐄

• 119 715
  • 2 608
  •   3
Отговори
# 2 325
Аз предпочитам Фермата,но за мен двете предавания са различни.По-скоро Гривните са съпоставими с ИВ.

# 2 326
  • Разпиляна във въображението
Аз не мога да изтрая простотията на водещите на Капките. Отделно простотията между водещите и журито. Не е моето и затова не го гледам.

# 2 327
  • SF
А не може ли водещ да е истински фермер? Simple Smile Някой, който разбира от земеделие и животновъдство. Плюс друг, който да е за игрите - лице от Фермата.
Иван и Андрей пресоляваха манджата с коментарите, с другарския съд и с видимите си пристрастия към някой.

Е как някой фермер ще ми води и ще го учат на визия, дикция, хумор, спонтанност, игра с камерата, флирт със зрителите. Ще намерят някое харизматично момченце, което ще чете аутокю???
Пишете си някакви интересни хрумки, без да се замисляте, как, а и защо изобщо да се осъществят!
Целта е рейтинг, привличане на най-младата аудитория, платежоспособни потребители на айфони, козметика, банки и електромобили.
А и предаването не се занимава с разбиране от земеделие и животновъдство и такова хич не ми се гледа. Коват ритловици, завират се под пейки с маркучи и усти, пълни с вино, стрелят по въртящи се мишени. Какво животновъдство! За какво ни е разбирач от животновъдство?! По-скоро спортен коментатор, за да прави интересно ъпгрейднато предаване от типа "Бързи, смели, сръчни".
Форматът показва как живеят хора, събрани на нелуксозни място, уж в автентични селски условия и какви взаимоотношения развиват, докато си боядисват стените или почистват паяжини, копаят дупки и се учат да палят огън, докато вали, за да ядат. Но не и да ни показват земеделски и животновъдски трикове, идеи и съвети за реколтата.

# 2 328
  • България
Геро е на мястото на Зуека, защото Зуека отиде да живее в Испания. Иначе предаването им не става за гледане от селски и просташки шегички на килограм.
Фермата без Иван и Андрей ще има различна концепция, което ще определи на първо място как ще се развие предаването. Иван и Андрей също прекаляват с глупостите, но по-събрано и по-адекватно.

# 2 329
  • Разпиляна във въображението
Ами считам, че много от известните лица се изчерпаха. Пак ли този/тази. Кого ще предложите?

На мен ми харесваха менторите във фермите.

# 2 330
Ще гледам Фермата, независимо кого сложат за водещ. Е, стига да не е някой от рода на Шопски или Гуспата, разбира се.
Аз не мога да изтрая простотията на водещите на Капките. Отделно простотията между водещите и журито. Не е моето и затова не го гледам.
Именно по тази причина не го гледам.  Чат пат улучвам Капките по испанската Antena 3, то самото предаване в оригинал си е испанско (Tu cara me suena), италианската версия я дават по Rai 1. Пак има хумор, пак има закачки, но няма простотия и досада.
не случайно замениха Зуека с Геро
Замениха го само защото Зуека се махна от България и реши да живее в Испания.
Имаше сезон, в който Зуека водеше заедно с Геро, когато Рачков си водеше собствено шоу в друг ден по същата телевизия. След като това собствено шоу спря, от следващия сезон Рачков си застана до Геро, тъй като Зуека си замина.

# 2 331
  • при късмета
Аз в Капките съжалявам, че махнаха Вергов и сложиха В. Маринов. Не е за това жури той, за някое друго, може би.
Както вече казах, на мен са ми скучни водещи, които стоят като статуи е четат кюто с равен глас. То по-добре никой да няма и да сложат субтитри. Няма как всички смешки да се получават за толкова дълго време, но по-добре провалени смешки, отколкото мумии на екрана. Поне за мен

# 2 332
  • София
Аз Вергов специално в тази си роля не го харесах.

# 2 333
От една страна се радвам, че връщат Фермата, от друга си е голям риск особено с друг екип и водещи.
Надявам се поне да го дадат да го прави Ники Николов, защото той знае как се прави това предаване.
От друга страна пък нов креативен редактор може да освежи предаването, защото според мен Ники Николов се изчерпа в него. Не знам, много е неясно как ще се направи и дали ще се гледа.
Друг голям проблем са водещите. За мен Саното беше добро попадение в Острова, мисля че и тук може да се справи, защото е артистичен. Друг е въпроса дали ще му се даде шанс да се развилнее и да покаже артистичност. Диляна от друга страна ми беше дървена и въпреки, че красеше екрана, като водеща не ми хареса.
През последните 20 години са се наложили едни и същи водещи, с които зрителите свикнаха в едни предавания и е трудно да им промениш представата. Айде за ново предаване е едно, но Фермата се е наложила с И&A и просто на масовия зрител ще му е трудно да си го представи с други.
Цитиридис между другото е добър водещ, въпреки че е млад. Натрупа доста опит и е артистичен, и за мен е откритието на последните години като водещ. Ако му сложат един добър актьор до него може се получи химия, както се получи в КОЙ ДА ЗНАЕ - там си пролича, че с правилния водещ и екип може да се получи добро предаване, въпреки стандартната концепция.
Аз си обичам Фермата, от 9 сезона се съм гледала само 2. Искам си го като предаване, но ме измори като зрител през последните години и се зарадвах на промяната с Острова, което ми хареса.
Сега да видим какво ще предложат, ще ми е интересно да проследя опите на БТВ. При тях обаче всичко е на парче, няма дългосрочна концепция и борбата за рейтинг вече стана толкова грозна, че само отблъсква зрителите.

# 2 334
  • Буркина Фасо
Аз си обичам Фермата, от 9 сезона се съм гледала само 2.
то е обич, то е чудо  rotfImbo

# 2 335
Аз си мечтая Владо Карамазов да е водещ...сам.
Ненчо Балабанов и Алекс Сърчаджиева не ги харесвам.

# 2 336
  • Буркина Фасо
защо трябва да са известни водещите?  кога неизвестните могат да се вредят ?
Тинчето и Вальо  от село не може ли да са добри водещи ?

# 2 337
Може да са неизвестни, но със сигурност ще заложат на някой познат образ.Или на някой "наш" човек, набеден за много талантлив...

# 2 338
Зрителите са свикнали с Иван и Андрей като водещи на Фермата и трудно ще възприемат друго лице. Видя се с Гергана Гунчева, че такива експерименти не са удачни.

Карамазов в родния ефир няма кой да го стигне като водещ, но пък той не търси такива изяви. Непопулярно мнение, но Ваня се справи добре в Сървайвър. Видя се, че когато самият водещ разбира и гори за играта, резултатите са добри. Каквото и да си говорим, Ваня беше най-адекватният участник в турското нещо.
Саното също ми допадна в Острова, но някак не мога да си представя Диляна покрай сламата и бъчвите на арената.

# 2 339
  • София
Аз заради Ваня спрях да гледам Сървайвър. Толкова "добре" се справи за мен.

Общи условия

Активация на акаунт