🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 8 - Финал (28.11 - 10.12) 🐄

• 119 688
  • 2 607
  •   1
Отговори
# 2 310
Сигурно ще сложат Краси Радков и жена му Joy

# 2 311
  • Разпиляна във въображението
А не може ли водещ да е истински фермер? Simple Smile Някой, който разбира от земеделие и животновъдство. Плюс друг, който да е за игрите - лице от Фермата.
Иван и Андрей пресоляваха манджата с коментарите, с другарския съд и с видимите си пристрастия към някой.

# 2 312
  • София
Сигурно ще сложат Краси Радков и жена му Joy

От лоши по-лоши предложения. Sweat Smile

# 2 313
Може Маги да продуцира, Иван и Андрей -водещи .
  Аз не си представям други водещи,въпреки лиготиите им понякога.Но се радвам,че Фермата се завръща,аз харесвам предаването.

# 2 314
Няма значение кои ще са водещите, важното е да се върне като през първите три сезона и да му се радваме.

# 2 315
  • София
Аз не съм съгласна, че е все едно. Колкото и добро да е едно предаване- един водещ може да го съсипе изцяло.

# 2 316
Сравнете игрите в Игри на Волята и Острова. Едните водещи с плам в думите- Племена, готови ли сте?- Даааа- , другите двама с треперещ глас- На позиция, Начало. Кои игри бяха по-интересни? Аз лично вторите ги скипвах

Водещите са от първостепенно значение за всеки формат

Фермата е това което направи екипа с нея, начело с водещите

Последна редакция: вт, 25 мар 2025, 10:34 от dsfds

# 2 317
аз предполагам че ще вземат един от бившите фермери за единия водещ.
Герасимов Grinning да ги подреди от ден 1 и да им скапе настроението
С втори водещ Киро Grinning и помощник водеща Мартина

# 2 318
Аз не си представям Фермата без Иван и Андрей.

# 2 319
Аз си я представям много добре.
Скрит текст:
Още от 2008 я гледах по сръбската PINK TV и си беше много добре без  опосуми. (Че имаха и VIP FARMA, фолк певачките им доят крави и ринат cow shits, беше ми любимо) Grinning
В следващите си подкасти Иван и Андрей най-вероятно ще коментират Фермата 10. Интересно какво ще кажат.

# 2 320
Въпрос на предпочитания и лични усещания са водещите. Лично аз водещите на Игрите не ги понасям, докато Сано и Диляна много ми харесаха. Да ги взимат за водещи на Фермата.

# 2 321
Саното е добър вариант. Аз много го харесах в острова

# 2 322
  • при късмета
И аз не харесвам Ралица и Димо. Иван и Андрей никога не са ми се стрували пристрастни. Малко в повече понякога са им шегите, но не ми пречи. Аз обичам черния хумор, то дебелашкия не ме впечатлява, важното е някакъв хумор да има. Но Андрей ги наказва с голямо удоволствие. Но и признава добри постижения в игрите. Няма да му забравя физиономията на играта на Даяна с невестулката с мнемониката в 6 сезон. Даяна с едно слизане запомни всичките двайсе и няколко картинки и ги нареди наведнъж. Андрей нямаше какво да каже, мълча няколко минути докато намери хвалебствените думи. Но като има да хокат някого си го хокат, какво трябва да кажат. Радо например си го получи от водещите, но то нямаше и как. Аз ако бях, щях да го издържа много по-малко от тях, сигурно собственоръчно щях да го изхвърля за яката от предаването. Беше много тъпо парче. Втриса ме като се сетя сега къде е, тази община ми е съседна
Саното може би е добър вариант. Но ми се ще водещите да не са по протокол, а точно като ИиА, защото иначе ми стоят дървени

# 2 323
  • София
Фермата или Островът на 100-те гривни
Кое шоу предпочитате
Анкета тук:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1709542

Моята информация е, че Фермата сезон 10 ще е тази есен (е, то ясно вече на 100%)
И Островът сезон 2 ще е през пролетта на 2026 г. (но това за съжаление не е на 100% сигурно)

Последна редакция: вт, 25 мар 2025, 22:32 от Diavolo

# 2 324
Фермата е също Като две капки вода. Водещите го направиха това което е. На някои се хареса, на друго не. Но е факт, че и двете предавания изкараха много сезони. Не веднъж са казвали и едните и другите, че идват от другите страни и се учат от тях. И както наскоро в подкаста показаха реалните рейтинги. Явно е, че предаванията са изключително гледани. Няма шанс да се харесат на всички. За Като две капки вода даже скоро казаха, че те първи са направили предаването с водещи, които не са статични, а стенд ъп комеди тип. С фермата според мен също го има този момент. Много ще зависи от водещите, поне за мен. Харесвам предаването, но няма как да следя 3 часа лайф +3-4 епизода през седмицата. Ако не ме грабват водещите, едва ли ще го гледам дълго. И пак скоба, не случайно замениха Зуека с Геро. И двамата забавни, даже Геро си е доста по-хард от Зуека. Значи се харесва.
Ще е интересно да видим какви водещи ще сложат, но аз залагам на сходен тандем, не ми идва на алъка кой може да е, но ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт