🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 8 - Финал (28.11 - 10.12) 🐄

• 129 838
  • 2 751
  •   3
Отговори
# 2 745
явно е беден тото и няма парички от подкаста.

# 2 746
  • Вестерос
Още съм в ступор. Краси и жена му са ми едни никакви за водещи. Но поне само те да бяха. Жената на Тото- от какъв зор? Все едно Теата на Наум да се появи в Ергенът. Ако са търсели двойка, има доста актьори, които биха се справили прекрасно.

Ковид, кога почват снимките?

# 2 747
  • България
Могат да поканят за водещ Венци Венц - бившата дуетна половинка на Павел Николов. 🤣 Пак ще е по-окей от сегашния избор.

# 2 748
Ясно.
Няма да гледам.

# 2 749
Могат да поканят за водещ Венци Венц - бившата дуетна половинка на Павел Николов. 🤣 Пак ще е по-окей от сегашния избор.
Сега си спомних, че беше в Трейтърс, явно без майтап Павел е голям трън в очите на БТВ Laughing

# 2 750
  • София
Все едно Теата на Наум да се появи в Ергенът. Ако са търсели двойка, има доста актьори, които биха се справили прекрасно.

Защо им даваш идеи не мога да разбера. Laughing

# 2 751
  • SF
Краси Радков и жена му са ми ужасна двойка водещи. Ни тя, ни той стават! Заедно нека са си дует в живота. На екран не стоят добре.
Жената на Тото........ там малко е труден изказът. Слушала съм я по интервюта по телевизията. Не й тече гладко мисълта.
Свикнали сме си с Иван и Андрей и сега на всеки друг щеше да му е много трудно, но те пък съвсем оклепаха пейзажа с тези "водещи".

Общи условия

Активация на акаунт