🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 8 - Финал (28.11 - 10.12) 🐄

• 130 690
  • 2 775
  •   3
Отговори
# 2 745
явно е беден тото и няма парички от подкаста.

# 2 746
  • Вестерос
Още съм в ступор. Краси и жена му са ми едни никакви за водещи. Но поне само те да бяха. Жената на Тото- от какъв зор? Все едно Теата на Наум да се появи в Ергенът. Ако са търсели двойка, има доста актьори, които биха се справили прекрасно.

Ковид, кога почват снимките?

# 2 747
  • България
Могат да поканят за водещ Венци Венц - бившата дуетна половинка на Павел Николов. 🤣 Пак ще е по-окей от сегашния избор.

# 2 748
Ясно.
Няма да гледам.

# 2 749
Могат да поканят за водещ Венци Венц - бившата дуетна половинка на Павел Николов. 🤣 Пак ще е по-окей от сегашния избор.
Сега си спомних, че беше в Трейтърс, явно без майтап Павел е голям трън в очите на БТВ Laughing

# 2 750
  • София
Все едно Теата на Наум да се появи в Ергенът. Ако са търсели двойка, има доста актьори, които биха се справили прекрасно.

Защо им даваш идеи не мога да разбера. Laughing

# 2 751
  • SF
Краси Радков и жена му са ми ужасна двойка водещи. Ни тя, ни той стават! Заедно нека са си дует в живота. На екран не стоят добре.
Жената на Тото........ там малко е труден изказът. Слушала съм я по интервюта по телевизията. Не й тече гладко мисълта.
Свикнали сме си с Иван и Андрей и сега на всеки друг щеше да му е много трудно, но те пък съвсем оклепаха пейзажа с тези "водещи".

# 2 752
Пуснали са някакъв анонс с Тото и жена му

https://www.facebook.com/share/r/1D8fGduPui/?mibextid=wwXIfr

# 2 753
Много съм скептична за новите водещи и аз. Обичам ФЕРМАТА като предаване, почти не съм пропускала сезон. Дори последния, който не се хареса много, мен пак си ми хареса. Но това ще е друго предаване според мен. Духът на ФЕРМАТА е създаден от екипа на ИВАН И АНДРЕЙ и няма как да е същия. Но това не значи, че няма шанс да се получи добре. Краси и Стаси се справиха супер в Бягството, мен си ми харесаха, ще ги видим тук. Тото има опит и е отпуснат, мисля че може да се справи прилично. За жена му обаче съм крайно скептична, за мен е много дървена и не я виждам, някаква рецитация ще е там. Ще видим, ще дам шанс, пък каквото такова. Поне ще има друго предаване, което да гледам тази есен, че миналата година само с Трейтърс си беше скука.

# 2 754
Смятам,че водещите ще се справят добре. Не бих зачеркнала едно предаване,само защото водещите не са ми по вкуса. Звучи глупаво

# 2 755
Ако си от екипа, да им кажеш, да четат какво мислят зрителите, а не на шуро-баджанашки принцип "да дадем едни пари на наши хора".
Може да ви е смешна бг мамата, но тя е една своеобразна агенция за телевизионен маркетинг, която е БЕЗПЛАТНА! Умните хора ще се възползват.

# 2 756
То да беше и шуробаджанашки, за мен е тотално откъсване от реалността. Краси Радков, Тото и жените му биха били чудесни водещи 10 години по-рано, ама кой изтъркан, кой тотално изложил се...

# 2 757
Като сте толкова недоволни кои трябваше да са водещите? Всеки си търси хонорара и то да е дебел, но явно новите хора не искат да дават такива пари. Да всеки искаше Иван и Андрей да продължат, но те достатъчно видеа казаха че няма да провеждат защото нямат те лиценза за предаването бтв са собственици на предаването ако не се лъжа. Всеки заслужава шанс да се докаже дали става или не, може пък краси и тото да се справят отлично.

# 2 758
Ми те са били водещи и не се справят, и не се харесват на хората. Друго какво още?

# 2 759
На мен краси и жена му ми харесаха в един за друг като водещи.

Общи условия

Активация на акаунт