🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 8 - Финал (28.11 - 10.12) 🐄

• 130 870
  • 2 776
  •   1
Отговори
# 2 760
  • при късмета
На мен пък Краси именно в "Един за друг" не ми хареса. Жена му също. Като участник в Капките много ме забавляваше, със скечовете при Слави също, ама за водещ не става. Явно смешките, ако не са му по сценарии и написани, не се получават.
Някой да разкаже за излагането на Тото, за някои може да е странно, но за мен е абсолютно непознат. Да не говорим за жена му.

С 2 сезона с проведен кастиг и провалени и третия изсмукан от пръстите, като концепция, аз лично очаквам провал. Не откъм участници, както са били провалите до сега, откъм продукция очаквам провал. Вероятно ще дам шанс все пак, това ми е любимото риалити

# 2 761
  • София
Да всеки искаше Иван и Андрей да продължат ….

Това не е вярно. Не всеки ги е искал. На мен ужасно много ми бяха досадили техните лиготии.

# 2 762
Нетърпими лигави опосуми. Празнодумие и логорея всеки път като се появят. Дразнеха ме невероятно. Много се радвам, че ги няма.

# 2 763
Да всеки искаше Иван и Андрей да продължат ….

Това не е вярно. Не всеки ги е искал. На мен ужасно много ми бяха досадили техните лиготии.
да кажем 80 процента си ги искаха Grinning

# 2 764
  • Разпиляна във въображението
Ще им дам шанс и ще ги видя как ще се справят. Бих искала Фермата да се завърне към корените си, повече труд и съзидателност, отколкото скандали и другарски съд.

# 2 765
  • София
На мен пък Краси именно в "Един за друг" не ми хареса. Жена му също. Като участник в Капките много ме забавляваше, със скечовете при Слави също, ама за водещ не става. Явно смешките, ако не са му по сценарии и написани, не се получават.
Някой да разкаже за излагането на Тото, за някои може да е странно, но за мен е абсолютно непознат. Да не говорим за жена му.

Тити Папазов в едно интервю при него обясняваше как обръснал косата на едно момиче и Тото му се смееше на историята и едва ли не подкрепяше действията му. След това няколко компании отказаха да работят с него и за известно време се загуби от публичното пространство.

# 2 766
Но събра смелост като поотминаха нещата и ето - води и жена си сега! 😁

# 2 767

Тити Папазов в едно интервю при него обясняваше как обръснал косата на едно момиче и Тото му се смееше на историята и едва ли не подкрепяше действията му. След това няколко компании отказаха да работят с него и за известно време се загуби от публичното пространство.

Не че го защитавам Тото, но не разбирам защо само и единствено  той отнесе целия хейт в случая, а на Папазов му се размина. Да, хилеше се тъпо, но накрая мисля, че каза, че всъщност не е смешно. А за онзи ревльо, извършителя на действието, нито дума никъде.

# 2 768
  • при късмета
Съвсем съм пропуснала този сюжет

# 2 769
Само да допълня, че този сюжет се разви скоро след случая Дебора, та публиката съвсем не беше настроена за подобни "майтапи".

# 2 770
Тити тотално се покри след този случай и още не е изпълзял. Ама Тото трябва да яде, семейство да храни и да гони обещанието си да става милионер. Ще се бута навсякъде, където падат лесно много пари. Той на работа не е научен, само така като се дават, е на предна линия.

# 2 771
Подкастът на Тити при Тото беше няколко месеца преди случая с Дебора. Потресаващото в случая беше, че този момент беше изваден на откъс със скандализиращо заглавие "Обръснах я, защото ми изневери" (примерно) и беше сложен тъмбнейл с картинка на жена, която я бръснат. Освен всичко и както сте казали, Тото се хилеше през цялото време. Покрай случилото се с Дебора беше започнал да излиза този подкаст и хората съвсем обосновано бяха в тотален шок.
Тото не пое никаква отговорност, обвини екипа си за откъса,  а правеше и някакви подигравки за кенсълването. Жена му също се включи и доомаза положението. Като не хвана дикиш, се фръцна, изтри всичките си видеа, а като се появи отново дълго време беше със спрени коментари.

Бях прочела някъде коментар от известна дама (дали не беше Йоана Захариева), че е била съученичка с въпросното момиче и след случката то не се е явило повече в училище и е заминало в чужбина, много тежко е било.
И не, че съществува основателна причина да обръснеш насилствено някого, но и разказът не включваше изневяра - след раздяла на Тити и въпросното момиче, то беше започнало отношения с друг мъж.
И бонус точки: Тити е бил на около 30, а тя - непълнолетна.
На всяка от тези информации Тото реагираше все едно е най-забавният виц на планетата.

# 2 772
то май заради тази случка с тити, пепси спря договора си с тото.

# 2 773
Само да допълня, че този сюжет се разви скоро след случая Дебора, та публиката съвсем не беше настроена за подобни "майтапи".

Всъщност подкаста с тази история беше публикуван доста преди случката с Дебора и беше гледан от доста хора, които (към този момент) не го намираха за проблемо и се смееха и в коментари и пишеха "евала Тити". Едва когато стана това с Дебора почнаха да публикуват и качват по сторита този откъс от подкаста как Тити разказва историята и как Тото се смее като пълен олигофрен (какъвто е) на този "величествен" разказ олицетворяващ "истинското мъжкарство". Чак тогава масовката реши, че всъщност това не е окей и това е огромен проблем и Тото беше канселиран. Но разбира се, първо трябваше едно момиче да пострада, за да разберат хората, че история за това как си бръснал главата на момиче не е забавна,а всъщност е грозна (меко казано). Съответно после всички тези които първоначално се смяха станаха моралисти (или по-скоро популисти) и започнаха да размахват пръст и да казват това не е правилно!!!!!!

До ден днешен не знам как и защо само Тото го отнесе, а Тити сякаш мина между капките. Доста несправедливо, имайки предивид, че всъщност Тити е този, който е извършил насилието, докато Тото просто се смееше (той толкова си и може де, както и да казва "дада" и да си прекъсва гостите).

Държа да подчертая, че по никакъв начин не защитавам Тото, напротив! Никога не съм го харесвал, винаги ми е бил супер противен и много преди ситуацията с подкаста съм бил на мнение, че Тото не е окей човек и за мен той трябва да бъде и да си остане канселиран завинаги. А опитите, които направи, малко след като го канселираха, да се върне на сцената показаха всъщност колко е долен и жалък и как вместо да си посипе главата с пепел и да се извини той просто мислеше как да си върне "акциите" и да почне пак да пълни зали и да изкарва пари.

По принцип не съм хейтър и винаги гледам да съм максимално обективен, дори и нещо да не ми харесва, но конктретно за Тото винаги съм бил и ще си остана такъв и смятам, че е оправдано.

# 2 774
  • София

Не че го защитавам Тото, но не разбирам защо само и единствено  той отнесе целия хейт в случая, а на Папазов му се размина. Да, хилеше се тъпо, но накрая мисля, че каза, че всъщност не е смешно. А за онзи ревльо, извършителя на действието, нито дума никъде.

Как ще е само той, оттогава Тити не го канят по интервюта и за него беше ясно, че ще получи кенсъл. Само, че той не се издържа от това и съответно просто не го виждаме. Докато Тото се издържа от подкасти и съответно от публиката.

За мен Тото е подмазвач, получи наказание, остана няколко месеца без доходи и си му стои петното. Не смятам, че той е насилник и би го направил, но е конформист. Не смятам, че трябва цял живот да не си показва носа заради тази случка, но и е доста странен избор за водещ.

Едва ли ще ги гледам, нито един от четиримата не мисля, че е подходящ за предаването. Бтв правят само грешка след грешка.

Общи условия

Активация на акаунт