🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 8 - Финал (28.11 - 10.12) 🐄

• 130 900
  • 2 776
  •   1
Отговори
# 2 775
На мен пък Краси именно в "Един за друг" не ми хареса. Жена му също. Като участник в Капките много ме забавляваше, със скечовете при Слави също, ама за водещ не става. Явно смешките, ако не са му по сценарии и написани, не се получават.
Някой да разкаже за излагането на Тото, за някои може да е странно, но за мен е абсолютно непознат. Да не говорим за жена му.

Тити Папазов в едно интервю при него обясняваше как обръснал косата на едно момиче и Тото му се смееше на историята и едва ли не подкрепяше действията му. След това няколко компании отказаха да работят с него и за известно време се загуби от публичното пространство.

Не че го защитавам Тото, но не разбирам защо само и единствено  той отнесе целия хейт в случая, а на Папазов му се размина. Да, хилеше се тъпо, но накрая мисля, че каза, че всъщност не е смешно. А за онзи ревльо, извършителя на действието, нито дума никъде.

Как ще е само той, оттогава Тити не го канят по интервюта и за него беше ясно, че ще получи кенсъл. Само, че той не се издържа от това и съответно просто не го виждаме. Докато Тото се издържа от подкасти и съответно от публиката.

Не смятам, че това е достатъчно. Много известни личности не ги канят по интервюта така или иначе, не е болка за умиране особено, когато от това не ти зависят доходите, работата и реномето (както е при Тото). Последствията за Тити сякаш бяха по-леки и хейтът се насочи повече към Тото, а според мен и двамата трябваше да го отнесат по равно.

# 2 776
Победителят от “Фермата 3” Яни Андреев влиза в “Бърлогата 2”:

Общи условия

Активация на акаунт