Пазаруване от about you - тема 24

• 67 751
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
Благодаря, момичета Flowers Bouquet В случая поръчах грейка, която след няколко дена са я намалили с още 30 лв иии не ми се плаща повече... Rolling Eyes Ще я откажа при прегледа, само се чудя новата поръчка пак през моя профил ли да я направя или да карам мъжо да се регистрира Grinning

# 511
Поръчвай от твоя си профил, няма никакъв проблем. Аз преди месец купих бутонки за сина ми и тъй като са за рожден ден още не му ги бях подарила. На сегашното намаление са с 50лв по- евтини. Директно ги поръчах и предишните ги върнах вчера

# 512
  • sofia
Здравейте! Sheego  отговарят ли точно на размера, специално за рокля ме интересува.

# 513
  • Пловдив
Даже не знаех,че има продукти на SHEEGO в АЮ.
Имам два чифта техни ботуши. Купени от физически магазин на веригата Меркъри.
Те са единствените високи ботуши, които ми стават на дебелия прасец. По мое мнение Шийго са за по-едри дами. Вижте оригиналния им сайт за цифри.

# 514
И аз имам техни ботуши от Меркари, но АЮ предлагат само техни дрехи за жалост...

# 515
Здравейте! Ако някой има код за рокли, който не му е необходим, моля да ми го изпрати на ЛС(роклята, която съм харесала няма екстра намаление в момента)

# 516
Някой знае ли якетата на Marco Polo дали отговарят по размер?

# 517
Пуснах един къс гащеризон за лятото, но не ми даде рулетката (поръчката е през app-a) . Половинката си пусна маратонки от неговият профил и я имаше. Дискриминация Simple Smile

Ако някой е изпуснал якето на Desigual S размер има една бройка: https://www.aboutyou.bg/p/desigual/prehodno-yake-detroit-9195844

# 518
Мерси, Пълнолуние,  грабнах якето супер импулсивно 🙈
И аз нямах рулетка, само нещо като анкета.

# 519
Честита Нова година!
Бъдете живи и здрави!
Много успешни поръчки, по-ниски цени и повече намаления през 2024! 🎉

Момичета, може ли да ми препоръчате сутиен, който да държи гърдите ми на мястото им, дори когато се навеждам и банелите да не се чупят или пробиват плата? 80-85 и чашка D, с широки презрамки.
До 30-40 лв.

# 520
За банелите не знам, но за останалото разгледай Nuance.

# 521
Честита Нова година!
Бъдете живи и здрави!
Много успешни поръчки, по-ниски цени и повече намаления през 2024! 🎉

Момичета, може ли да ми препоръчате сутиен, който да държи гърдите ми на мястото им, дори когато се навеждам и банелите да не се чупят или пробиват плата? 80-85 и чашка D, с широки презрамки.
До 30-40 лв.

Същият размер съм и винаги съм имала описаните от теб неудобства. През последното лято взех сутиен от Gisela в Парк център. Надвишава бюджета, може би беше около 60 лв., но на по-добре пасващ сутиен не съм попадала, а през годините съм взимала какви ли не марки и модели.

# 522
  • Пловдив
Grimozo,
Веднага си подарих този

Благодаря за подсказването.
Иначе и аз съм 90Е и съм най-доволна от Lisca като марка засега. Тук от един физически магазин в Пловдив ги купувам. Но са около 80-90 лв.
За много години, момичета!
Здраве, здраве и пак здраве за вас и всички в семействата ви!
Heart

# 523
  • Сливен
Момичета за сутиен  препоръчвам
https://newsilhouette.bg/shop/%d1%81%d1%83%d1%82%d0%b8%d0%b5%d0%bd-37/.
Този е с банели,а от скоро имат и без.

# 524
Честита Нова година!
Споделям два кода от рулетката, които няма да използвам.

Общи условия

Активация на акаунт