Пазаруване от about you - тема 24

• 67 780
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Здравейте, търся код 25% за Tommy Hilfiger 🙏
Даден е няколко поста по нагоре.

# 151
На мен по едно време ми бяха изчезнали всичките Любими. После се появиха частично, накрая се възстановиха. Преди няколко дни си ги подмених, че повечето бяха вече много стари и изчерпани без изглед да ги заредят наново, някои вече бях купила. Аз следя няколко марки и понякога слагам и продукти, които не харесвам, за да ми напомнят да преглеждам марката отвреме навреме.

# 152
Здравейте, търся код 25% за Tommy Hilfiger 🙏

Ако помага, това е за 20% за Tommy Jeans: a7ca61d4

# 153
  • гр. София
На мен по едно време ми бяха изчезнали всичките Любими. После се появиха частично, накрая се възстановиха. Преди няколко дни си ги подмених, че повечето бяха вече много стари и изчерпани без изглед да ги заредят наново, някои вече бях купила. Аз следя няколко марки и понякога слагам и продукти, които не харесвам, за да ми напомнят да преглеждам марката отвреме навреме.

Значи и за моите има шанс да се появят. Силно се надявам това да се случи, защото аз основно от любимите си поръчвам (дебна да ги намалят).

# 154
  • София
От Еконт имам съобщения за непотърсени пратки от получател, т.е   пратки върнати от моя страна седят в офис на Еконт.  А сега де, да не вземат да ми ги върнат?

# 155
Няма, ще си ги вземат.Спокойно...

# 156
тъкмо се чудех на съобщението, което съм получила от еконт - невзети повече от 3 дни

# 157
Аз им бях писала, изненадаха се на това съобщение, поискаха да им го пратя, казаха че бях тяхно съгласие еконт нямат право да връщат или изобщо да се разпореждат с пратките. Така че...всичко е наред.

# 158
И аз имам такова. Имам и пратки от 23 ноември, които още чакам.

# 159
Скрит текст:
Еконт нямат представа защо е получен този имейл, че не сме взели пратката или че няма да приемем връщането или че ще я върнем обратно. Без наше позволение от Еконт нямат право да връщат поръчки, предоставени към нас. Моля да се свържеш с Еконт за повече информация защо са подали тази ргешна информация.

Относно пратката ти - всичко е наред с връщането. Обработката на твоето връщане обикновено отнема 14 дни от датата на връщане, така че моля за малко търпение. Веднага след като бъде обработено връщането ти, ще получиш автоматично потвърждение от нас по имейл. Виждам, че поръчката е върната на 27.11, така че крайната дата да получиш потвърждение за върнат продукт е 11.12.

След като всички артикули бъдат обработени и прегледани в нашия склад, сумата по поръчката ще бъде възстановена по банковите данни, които са попълнени в твоя акаунт. Ако срокът мине и все още нямаш получен имейл за обработена върната пратка, моля да се свържеш с мен за съдействие.

С уважение,

Симона 

Eто извадка от отговора на АЮ.

# 160
  • Melmak
Има ли някакъв активен код?

Vica20, galia20, yoana20 са изтекли.

# 161
Тези са двете крайности- или супер бавни, или светкавични.
На 5- ти вечерта поръчах пола, утре ще е при мен.

# 162
Здравейте, търся код за отстъпка за категория поли или код за Bershka, благодаря 😊

# 163
Аз не мога да си отворя любимите, дава ми грешка. Вече мина повече от месец е така. Не мога и да отбелязвам нови любими артикули. Няколко пъти инсталирах приложението и не се оправи. Писах им, но все и те явно нямат решение.

# 164
пуснаха някакво допълнително намаление и магически изчезна моят номер (М или Л) на почти всичко, което беше в "любими" Confused

Общи условия

Активация на акаунт