Бачорски и златната ябълка - Тема 6

• 40 927
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
А имаме ли право да ровим в посока непризнатата тайна дъщеря на генерала, за която Даниел разказва в един подкаст или и тя е второстепенен герой без право на собствена истина за себе си?

Откога, за Бога, всички тези неща, са нормални и обществото, само защото е с разбирането, че гледа "предаване", и има правото да гледа само каквото му се показва, отказва да иска да види картината в цялост. Генерала с действията си на "многодетен баща", дали не е попрецакал живота на бая хора.

И една голяма скоба, ама те и политиците казват много неща, редно ли е да вярваме само защото така е казано.

# 241
Необявената дъщеря на Генерала, официално не е негова.
Абсурдно е да се рови. Тя си има баща и майка и цял един нормален свят.

# 242
Ама не е нормално така да се прави.

На мен това ми е проблемът с това семейсто. Не е нормално да лъжеш. Не е нормално да нараняваш хората. Не е нормално един човек да е излъган, че жена му е забременяла от него. Не е нормално да се оставят бременни жени. Не е нормално да се лъже и публиката. И най-вече не е нормално всичко това да бъде представяно за нещо напълно естествено и в реда на нещата от живота.

/Извинявам се за многото постове. Млъквам и ще си се скандализирам на ум/

# 243
За необявената дъщеря , са го вкарали в предаването , за да има сензация и повече гледаемост , никой от тях няма да тръгне да се рови в тази тема и да разваля живота на въпросната дъщеря , която си има Майка и баща и нормален живот , просто го вметнаха за повече пиперливост, надявам се няма да ровят самите те в тази тема

# 244
Необявената дъщеря на Генерала, официално не е негова.
Абсурдно е да се рови. Тя си има баща и майка и цял един нормален свят.
Точно. А да не говорим, че може и да не е негова дъщеря. Не вярвам да са правили ДНК тест на детето. Той генералът много плещи, но всичко става в този живот.

# 245
Рози направо заби баща си, думите й бяха стрела след стрела - много точни и на място, пролича си и по неговата реакция, в един момент той замълча и само гледаше. Накрая с думите си за малкото момиченце беше много силно.
Атанас също каза много истини, които Й. Бачорски не можа да оспори.
Георги по-добре да не се беше обаждал, нито е живял с тях в това време, нито нищо, но Розалия много добре му каза, че е син на милионер. Изказването му, че баща му бил алкохолик, но не е тръгнал да го обвинява въобщеее не знам защо беше .. еми да, не ти е виновен баща ти, че е алкохолик и че е починал, защото в живота ти се появяват фамилията Бачорски и сега се представяш с тяхната фамилия, не си постигнал нищо сам. Нагъл беше на моменти към Розалия.
От Антон пък въобще не очаквах да се изкаже така за майка си и парите, които не му е дала при условие, че е нямала от къде да ги вземе и той е бил наясно с това и има наглостта да пита Розалия защо го очаква от баща си, като той е бизнесмен. Пълен гл*пак излезе. Иначе на мен също много ми прилича на Олга в лице.
Даниел този път много добре .. много на място се включваше с кое е съгласен и с кое не, кое е истина и кое не. А в моментите, в които се изсмиваше беше ясен знак, че баща му послъгва.

Последна редакция: пт, 01 дек 2023, 14:05 от krystall

# 246
Розалия трябва спешно да почне работа с психолог, за да излезе от блатото, за което обвинява баща си. Докато все някой друг й е виновен, няма да успее да подреди живота си за съжаление. Пораженческа психика има, а е борбена жена. Дано успее да се вземе в ръце и осъзнае, че въпреки нещата, които ни се случват, ние сами решаваме как да реагираме на тях и каква власт да им дадем. Тъжна е ситуацията й към момента, дано наистина успее да се справи.

Бащата, точно, както и очаквах, съвсем не е толкова лош, колкото изглеждаше на трейлъра. Прав си е човека за себе си. Интересно ще е да се чуе версията на Олга по въпроса. До тогава не се наемам да казвам кой виновен и за какво.
Но след този епизод съм по- склонна да вярвам, че Олга е била в много окаяно психологически състояние, когато е взела това решение, и то по- скоро заради децата, отколкото заради неразбирателство с мъжа й. Но ще видим, де.

Като цяло много адекватни бяха всички, без Рози.

# 247
За бащата не мога да кажа, че е прав. Ако е вярно това за ножовете и мутрите, които ходели по тях и майка им, то не знам какъв човек трябва да си, че да не ти се отрази на детската психика. Този "баща" за мен е пълен психопат, лош човек, а деленето на децата по такъв безумен, явен начин е просто... абсурдно. Не разбирам защо правиш толкова деца, породени, и нямаш елементарен капацитет да ги обичаш по равно.

# 248
И останах с впечатлението, че обича най-много Даниел, защото той е успял. Направил е нещо, бизнес, името им известно и разпознаваемо, помислил е за семейството си, братята си, има дом, семейство. А, Розалия какво? Отишла в Швеция да мисли и работи само за себе си и била “бавна”, защото още не е родила.
Тоя баща жестоко е наранил семейството си и то никога няма да бъде същото.
Преди време ми попадна Бачорски с една снимка и текст под нея, който беше странен. Останах с впечатление, че майка му и сестра му са му помогнали финансово. Малко странно за човек, демонстриращ висок стандарт. Да, ясно ми е, че всичко е изхвърляне. Фалшиви дрехо, фалшив мрамор в двора, фалшиви отношения. След трета серия не ги гледам, голяма цигания са всичките. Без изключения.

# 249
Относно търговския регистър. Не всеки има достъп до лични данни. Нужен е сертификат. За това бъдете спокойни, не са на показ данните им. ЕГН-тата бяха написани без последните 4 цифри. Дати, които всички знаем или лесно можем да намерим в техните профили в социалните мрежи.
И да, определено един от тях не е тяхно дете. Ако това е Антон, някак си разбирам защо е отдалечен от майка си.
Йордан от 5 деца, само Даниел му е на сърце. Георги не е негов, Розалия е жена и амеба, даже и за разплод не е готова, Атанас е гей и наркоман, Антон (може би) не е негов. Остава му само Даниел - успял, красив (прилично) и с деца.

# 250
Да, никой тук не си е позволил да напише ЕГН-тата им. Освен това дори някой, който ги познава, би могъл да напише датите им на раждане, не е нещо незаконно. Още повече, че те си казват и зодиите, така че е нужно човек да знае само годината и може да си направи сметката.

# 251
Успях да изгледам и останалата част от епизода.  Не знам аз ли съм безчувствена, но не ми се дорева, чак пък монтажистите ревали.. Бащата е абсолютен идиот, нямам деца и не мога да коментирам, но какво значи него обичам най-много, теб след него.. Ужасен човек! Антон е пълен селяндур, говори като малоумен, ще ме извините, но такова отношение към майка му. Иначе обяснява на Розалия, че какъвто и да е бащата не можела така да му говори. И никой не е длъжен да ти дава пари, след като си решил, че   си достатъчно голям човек, за да имаш дете. До колкото разбирам, Олга не е имала финансови възможности, че да му дава пари. Сега като има пари пак се е заврял в Дружба и не мърда никъде. Добре, че беше това измислено риалити, че да сбъднат “недостижимата мечта” на дъщеря му и жена му да летят със самолет. Розалия наистина трябва да работи с психолог, защото не заслужава да се лиши от семейство и дете, само заради този идиот баща си. И тези коментари кой на колко години е, кога е трябвало да роди и т.н. са толкова грозни. И много се смях на това, че според Йордан с Даниел са създали едва ли не империя. 😅😅😅 Хайде да вземете да слезете на земята, имате фирма за почистване, знаем ви историите с парите от помощи за Ковид, знаем как печелите обекти. Смешници!

# 252
По принцип никой не е длъжен да му дава пари, когато му се роди дете, независимо дали има тази възможност или не. Чак така да го изтъква, доста грозно...

# 253
  • София
Дъртия Бачор е абсолютен нарцис с типичните обяснения.

1. Не се случило.
2. Ако се е случило, не съм виновен аз.
3. Ако съм виновен, не е било толкова зле.
4. Ако е било толкова зле, не съм го направил нарочно.

Оправдания много и никога той не е в грешка. Абсолютен смешник.

# 254
Абсолютно. Достатъчно голям си да правиш секс, ама после майка ти трябвало да ти помогне с едни 2000 лв като ти се роди дете. Да си ползвал предпазни средства като не можеш да издържаш дете.

Общи условия

Активация на акаунт