Бачорски и златната ябълка - Тема 6

• 40 896
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
От носа надолу си прилича изцяло на Олга, не разбирам защо постоянно се насажда тази теория, че не е тяхно дете. А Розалия щом 2023 лятото е била на 36 (навършени феяруари), значи е 87 набор. Антон кой набор е?

# 226
Знаете ли , че е осиновен или пак някакви догадки?
Знам със сигурност, от един квартал сме.

# 227
От носа надолу си прилича изцяло на Олга, не разбирам защо постоянно се насажда тази теория, че не е тяхно дете. А Розалия щом 2023 лятото е била на 36 (навършени феяруари), значи е 87 набор. Антон кой набор е?

Защото някой е ровил в Търговският регистър и е видял, че ЕГН-то му е в същата година като на Розалия. Според друга съфорумка нямало как да има грешка в Търговският регистър на БГ, което за мен е абсурд като ги знам какви са облъчени там и даже не знам как се допуска да се види такъв вид информация от всеки.
Антон е 87 набор също според техните думи, а Даниел 88. Или Антон е 86 пък нещо се бъркат.

# 228
Сега гледам епизода. Голям помияр ще се окаже бащата. Не ща да коментирам повече.

Атанас има жестове и говор като на абсолютно нормален мъж. Гошко се чупи, мяука, въздиша...

А заглавието на епизода... неграмотно написано. НОЖЪТ В СЪРЦЕТО, не "НОЖА".

# 229
Защото и аз с очите си видях рождените им дати. Просто биологично не е възможно Grinning Другият вариант е Розалия да не е биологична, но по-скоро не. Може и осиновен да е, но според мен той си е син на Йордан, а е осиновен от Олга.

# 230
Е вие бетер турски сериал ги изкарахте.

# 231
Аз също съм на 36, на колкото е и Розалия, само дето тя е на 36 и 10 месеца, а аз съм на 36 и 2, затова баща й закръглява в удобство на тезата си. Аз също загръглявам, когато съм на 35.6 - си казвах 36.

Последна редакция: пт, 01 дек 2023, 10:54 от Bella Ella

# 232
На мен Антон си ми прилича много на Олга.
От всички само между Атанас, Олга и Йордан не намирам никакви прилики.

Даньо най-после се показа от мишата си дупка.

# 233
На снимките, които дадоха на бащата в началото на епизода като млад, си личи приликата му с  Атанас.
За мен също Антон прилича на Олга.
А те не са ли Атанас 85та, Розалия 86та, Антон 87на и Даниел 88ма? Аз поне с такова убеждение съм останала.

# 234
"Ние сме петима. Четирима братя и една сестра. Най-големият е Атанас – уникален образ, страхотна натура! След това е сестра ми Розалия. Антон е с година по-голям от мен… "

От интервю на Даниел.

# 235
Може да са породени и осиновен да е , какво ? Вече чак и такива работи да се коментират, не е нормално.

# 236
Хора, няма нужда да се обсъжда, казва ви се, че информацията от ТР е такава - и двамата са 87 набор, с разлика 4 месеца. Вие си изберете кой от тях не е биологичен, но няма как и двамата да са, просто не е възможно Grinning
Коментират се, защото човек се опитва да си обясни поведението, а се опитваме да си обясним поведението, защото гледаме риалитито и се пише съвсем по темата.

# 237

Наистина са били много сладки дечица Simple Smile

# 238
Според мен няма нищо нормално да се опитваш да монетизираш болката на сестра си и да разказваш в детайл как не си обичал майката на  дъщеря си, докато се щади образа на "генерала", наричан още "патриарха", а после когато публиката не може да събере 2 + 2, защото няма как 4 деца да са породени в три години, започнали ноември 85 и приключили май 88, публиката да е "лешояд с лошо любопитство". И тук дори не ни е нужна информация от ТР с "безбройните технически грешки", сами са си написали зодиите и си казват години.

Това че.има.неизречено признание за насилие, не означава че не го е имало и ние няма как току така да си позатворим очите и да си кажем, брей колко са свестни всички, изолирайки важни моменти или приемайки, че не съществуват.

Това предаване е като лакмус за възприятията на хората. С действията си г-н Бачорски старши доста е поразместил моралния компас на много от децата си, а те от своя страна и на други по веригата.  И основният проблем е липсата на каквато и да било самокритика и усещане за минати граници, защото усещането за "не съжалявам за нищо", даниел го е придобил именно от баща си.

И това, че издържа майката на Емели пета година е колкото похвално, толкова и не чак толкова, защото майката на Емели е примерът, който това дете първо вижда и получава. А примерът - "разкошът" идва и без да сме положили труд, не е най-добрият. Защото колкото и да съчувствам на Емилия за появата на Атанаска, няма как да се отрече, че Емилия е мързелива жена, без грам мускулен тонус, която е на издръжка. Да, изтеглила е късата клечка с развоя на събитията, но оттам натакък животът е и нейн и тя може да се потруди малко в него.

# 239
Чак пък по някакви регистри да се рови и да се гледат дати, си е странно . Разбирам да се гледат някакви предавания и изяви къде какво са казвали , Да ( решили са да представят нещо пред публиката ) , ама спрете да ровите в тази тема с Антон , още повече , че той е второстепенен герой и никъде не се набива на очи и не гледа да изпъква . Даниел например гледа да изпъква , първоначално преиграваше и постоянно театралничеше и всички си го разкостиха заради това , но сега виждаме съвсем адекватно поведение ( още повече на масата се виждаше , че той беше поел ролята на глава на семейството и потушаваше страстите по между им .
Да не се приема, че съм заклет фен на Даниел , напротив , доста лоши неща съм писала тук за него в началото . Но няма как да си изкривя душата, че ролята, която уж генерала трябва да има като глава на семейството , реално е поета от Даньо, и той ги укротява всичките.

Не се монетизира болката на Рози , тя се е съгласил да участва в това риалити , още повече, че с това те засягат една доста актуална тема , как родителите могат да счупят психиката на децата си , преди за това не се говорило в обществото , едва сега започнахме да обсъждаме токсични , нарцистични родители и т.н.
Това е първият епизод , който реално е стойностен за обществото и могат фа се вземат поуки, дано запазят тази линия по нататък

Последна редакция: пт, 01 дек 2023, 11:54 от mary todorova

Общи условия

Активация на акаунт