Бачорски и златната ябълка - Тема 6

• 40 906
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
Затова детето разреди ходенията при баща си. То Баба Сийка, отскоро на хоризонта се появи и мъжа и, сега и сестрата. Абдовишката дядова ръкавичка стана.

# 436
Не е лесна и неговата - цялата рода е на хранилка при него. Наема братята си на мениджърски позиции във фирмата, наема също и баща си; подсигурява родата на Наска.

Единствено Олга и Розалия не разчитат на него.

# 437
Сега нали обзавеждат нов апартамент.Освен,ако не го правят козметично студио или там да живеят.Тази сграда да я купи цялата май много се е набутал.Вече са ги дали на брокер помещенията.

# 438
Атанаска обзавежда апартамент. Ще има родата, къде да се приюти. Не я мислете къщата.

# 439
Аз останах с впечатление, че обзавежда апаратамент на клиент. Но може и да бъркам.
И аз преди съм го казвала - потресена съм от трапезната маса. Ако баба Сийка, мъжа й, Рая, Наска, Даниел и децата искат да се съберат и да хапнат, трябва да са на изчакване за масата. Абсурдно е да имаш уж някакъв висок стандарт, а да не можеш да събереш 6 човека вкъщи. То Антон имаше по-голяма маса в този малък и сблъскан апартамент.

# 440
Те се хранят по заведения и не ги вълнува! Simple Smile Не знам дали не обзавежда апартамента на Емилия, това в рамките на шегата разбира се, но нищо чудно Даниел да си го е взел..Наска най добре да помисли как да достроят две, три стаи, че с тея деца ще им е доста тясно

# 441
Според мен Атанаска го е притиснала за апартамент на нейно име, както има за Емилия. И сега да се покаже.
А това с книгата на Ирина Тенчева е без коментар. Двете разтури къщи се подкрепят.

# 442
  • София
Ами редно е, за всяко дете по един апартамент на майката. Подкрепям идеята.

Израза “разтури къща” винаги ми се е звучал оневиняващо за мъжа. Защо не наричаме Иван и Даниел “разтури къщи”? Ирина и Атанаска също са били във връзки…

# 443
Аз се учудих, че Атанаска няма книгата на Ирина...че тя излезе преди 2 години. Те толкова често се срещат по събития, една книга ли не можа да си издейства?

# 444
Ако това видео е публикувано в някои от предните теми, извинявам се. Ще си редактирам поста. Сега го видях и реших да го шерна тук.

# 445
Емилия си показа празния апартамент. Доста семпъл, не че е лошо, просто мебелите са тип Виденов. На тоя диван един филм не можеш да изгледаш без да получиш изкривяване. Не мисля, че и тук Емели е имала собствена стая. Апартамента май е двустаен.

# 446
  • Sofia
Евтинджос 🧐
Все едно бригадата на Караджов го е правил за3-4дни,липсват само любимите му ярко боядисани в жълто и зелено стени .

# 447
Когато го е наемала, предполагам, че не е имала много време и избор като знаем историята. Посред зима, сама с малко бебе, знаеща за любовницата. Наистина евтино е обзаведен, но няма особено значение. Не съм забелязала Емилия да парадира с някакъв кой знае какъв стандарт, скъпи вещи и т.н. По-важното е, че се е махнала от онзи измислен живот..

# 448
  • София
Временно жилище под наем на 25-6 годишна жена. Какво трябва да е?

# 449
Е колко да е временно, едва ли тогава е била сигурна, че Даниел ще й купи жилище, може просто той да не е бил съгласен да плаща висок наем, доколкото знам жилището не е и като местоположение нещо особено, не е близо до центъра

Общи условия

Активация на акаунт