Бачорски и златната ябълка - Тема 6

• 40 882
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
Като гледам как е обзаведена къщата в Абдовица, не ме учудва апартамента.

# 451
Жилището под наем на Емилия е напълно нормално - малко, евтино обзаведено, сигурно и с много нисък наем, което е било идеално за Даньо. Даниел не живее в палат или нещо луксозно, че да осигури лукс на Емели в дома им под наем с Емилия.

Нямам идея как е изглеждала къщата в Абдовица преди ремонта, ама след ремонта лично за мен не е изобщо луксозно. Щом са си превозвали мебелите и аксесоарите от Турция за по-евтино, надали са вложили много бюджет в реновирането на къщата.

Кичозно, но не и луксозно Simple Smile

# 452
Със сигурност в къщата в Абдовица са вложени повече пари за обзавеждане. Друг е въпроса, че е обзаведено без вкус.

# 453
  • София
Това е жилище под наем, нищо не е вложени в обзавеждане. В къщата също не е скъпо обзавеждането, кичозно е просто.
Но аз пак да си кажа мнението- тези хора не са богати, Даниел има повече пари от останалите , но не е богат. Те сами си казаха, че и дрехите са им евтини, от Турция. Мебелите също.
Хората сами си го признават, не знам
Известен не значи богата, известен от инстаграм и ютуб пък хептен.

# 454
Не виждам какъв ви е проблема с квартирата на Емилия. Дребнаво е. Съвсем нормален апартамент за майка с дете. И аз бих си гушкала детето на спалнята.
Все едно всички тук коментирате бг мама в апартаменти обзаведени от Elegant living.

# 455
Нямам нищо против евтиното обзавеждане. Но вижте само дървения диван. Та той е като пейка. Не може да се праскаш, че имаш някакъв стандарт, караш скъпи коли, ходиш по почивки, купуваш офиси и помещения. Едни Малдиви са 10к за 2 седмици, а дъщеря ти да е в това. Не съм съгласна. То кухнята им в офиса изглежда по-добре от тази на Емилия. Разбирам, че е под наем и не е нужно да смени обзавеждането, но пък можеше да се отпусне за по-висок наем. Нали е голям баровец.

# 456
По принцип не съм Бачорски фен, но тази Розалия ми бръкна в сърцето.
Откъде се намерих да го загледам това с вечерята, та накрая се и разревах.
Много ме трогна това момиче!

И аз го пуснах, че като ви чета викам си, какво става.
Този Йордан е отвратителен сексист, има разбиране за жените от ерата на кроманьонеца, потрес и срам. И каква е тая гордост да се хвалиш, че си “направил” дете като услуга. Противно. Браво на момичето, и майката, че са се откъснали в Швеция. Онемях как я обиди, че няма ли деца, нищо не е, пълен простак, но както ома приказка “нямаш ли син, нямаш деца”.
Абе Монаковица как се чувства като се е вляла в това хай левъл семейство!?

# 457
Не мисля, че й отиват на кралската особа. 😉

# 458
Даниел всяка вечер пуска видеото където Емили казва, че това е нейното семейство …. Нас ли се опитва да убеди или себе си?

# 459
Да бе от вчера го е запускал, каква е тая простотия? Според мен е крайно нагло и неуважително към майката, тоест Емилия. Не знам защо го прави.

# 460
Защото  видеото е сладко и иска да предизвика положителни реакции.

# 461
Даниел всяка вечер пуска видеото където Емили казва, че това е нейното семейство …. Нас ли се опитва да убеди или себе си?
Имаш предвид Емели ли? Щерката?

# 462
Нищо крайно и неуважително няма в това едно дете да се радва на семейството. И не е казала нищо против майка си.

# 463
4 годишно дете говори така. Дъщеря ми на тая възраст беше изпляскала на мащехата си, че иска тя да и е майка. Добре, че жената е свясна и беше казала, че тя може да и е приятел, но майка си има.

# 464

Може да е от мъка, че Емели ще живее и с друг мъж сега...Да не би да обикне новият мъж повече от баща си
/шегувам се естествено/..

Общи условия

Активация на акаунт