Бачорски и златната ябълка - Тема 6

• 40 847
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Даниел е бил в при майка си и Розалия и с Атанаска.
Факт е, че Роазалия поздравява само Емили за рождения ден, а децата имат рождени дни с 2 дни разлика.

# 526
  • София
Аз приемам критика, благодаря за поправката.

А вие приемате ли че не сте схванали шегата и преувеличавате дреболии Wink

# 527
И изобщо, от къде на къде решавате, че Даниел не лети до Швеция или не се виждат редовно с Розалия тук в България.

Интриги

# 528
Тук повечето неща са пълни съчинения. Нали една съфорумка пишеше, че Даниел си е направил спалня в офиса, за да изневерява на Наска. 😂😂😂

# 529
    Етоал, аз съм ходила по женски, с приятелки, със сестра ми, с мама. Но не съм спала на едно легло, в стая с две легла - да , ако не в отделни стаи. Някак си деленето на дено легло ми е прекалено навлизане в пространството, както и напирането да видим как се затъмняват стъклата.Сигурно има и друг начин да се покаже. Мои близки имат такива и ефектът се показва и без да има човек вътре-достатъчно е е светнато осветлението и затворена вратата.  Иначе живея в нормален дом , къща ,но  нямам отделна за гости , нито спалня за такива.Като имаме гости, ние спим на дивана.

Това, че Вие избирате да живеете по този начин по никакъв начин не прави другото лошо или ненормално. За мен ще бъде странно, ако с приятелка отидем някъде заедно и спим в различни стаи, но явно Вие го намирате за навлизане в личното пространство. Според мен няма абсолютно нищо лошо или ненормално в сторитата (вкл. показването на ефекта на стъклата, размера на стаята и това, че две приятелки ще спят на едно легло), колкото и да се опитвате да търсите под вола теле.

# 530
  • София
Аз приемам че хората сме различни, просто не приемам да сме толкова осъдителни към всичко различно от това, което ние бихме избрали и направили.

В живота бихте ли застанали срещу някого и да го съдите защо спи в едно легло на почивка с приятелка или защо обзавеждането му е тип Виденов. Доста грозно ще е, нали? Във форума защо ви се струва ок?

# 531
С една дума Емилия е доста семпла. Не бих платила да ми рекламира бизнеса с пост или стори. Доста по изпипано и професионално изглежда представянето на Атанаска. Приемете този факт. Изгледах с мъка едно видео от канала на Емилия, ъъъъ аааа и все едно снима Емели,дори тя ще се справи по добре. Изобщо беден речник, никаква концепция.

# 532
И вие приемете, че някои не харесват балони, сърца, торти, режисирани фотосесии и напудрени истории. За всеки влак си има пътници.

Последна редакция: ср, 06 дек 2023, 14:51 от Anvelope

# 533
С една дума Емилия е доста семпла. Не бих платила да ми рекламира бизнеса с пост или стори. Доста по изпипано и професионално изглежда представянето на Атанаска. Приемете този факт. Изгледах с мъка едно видео от канала на Емилия, ъъъъ аааа и все едно снима Емели,дори тя ще се справи по добре. Изобщо беден речник, никаква концепция.

На последната реклама Атанасия си е вдигнала краката на едно пияно- това е висше изкуство.

Иначе Емели казва чао на камерата, затова споменава мама и Атанасия.

# 534
Ако желае да се изхранва по този начин, ще и е много трудно, предвид целия наплив и оригиналност от "колегите" инфлуенсъри. Не и давам много време на тази кариера. Уж има много желаещи да се рекламират през Госпожа Реклама, хубаво е да подплътиш думите си понякога.
Съжалявам, но не се сдържах предвид горното мнение, Guess също рекламират с пиано и J lo 😉 Цяло изкуство е рекламата да, благодарение на нея работи всичко и хората използват уреди,услуги и т.н. 
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 06 дек 2023, 13:50 от Vanilis

# 535
Няма как да знаем ще ѝ потръгне ли в новия бизнес. Никой не дава отчет в Инстаграм. И на Даниел уж много му вървят нещата, но цялото напъване друго показва.

# 536
И аз мисля, че няма как да знаем с точност колко й върви този чисто нов бизнес. Един бизнес не става печеливш за ден или два, но не съм и видяла някой от курсовете на Капитонова да има уникален успех. Признавам идеята й за маркетинг агенцията и поддържане на профили не е уникална, но не е лоша, само където тя наистина трябва да започне от собствения си такъв. Но съм съгласна, че Емилия не става за инфлуенсър, просто някак не й се получава, а конкуренцията е голяма. Чувала съм я да казва, че е искала да става фолкпевица, така че момичето явно не му се работи от 9 до 5!

# 537
Атанаска и Даниел постоянно тръбяха наляво и надясно как ще представят продукт, невиждан до сега в България, Атанаска ще е негово лице и накрая козметичния бранд се сгромоляса или по-точно участието на А.
В този ред на мисли аз съм много ЗА да се мълчи за успехите.

# 538
  • Glasgow
По добре май певица да беше станала, и аз не я виждам като инфлуенсър. На Атанаска определено по добре и се получава.
И като кажете да не обсъждаме, ами нали са публични постове, на инфлуенсъри, те това искат.

# 539
Атанаска и Даниел постоянно тръбяха наляво и надясно как ще представят продукт, невиждан до сега в България, Атанаска ще е негово лице и накрая козметичния бранд се сгромоляса или по-точно участието на А.
В този ред на мисли аз съм много ЗА да се мълчи за успехите.
Продукта невиждан е предаването.
Мисля, че беше изиграна по някакъв начин за козметиката. Виждаме,че дори след напускането и продължават да използват името и върху продукта, което реално го продава. Най-вероятно я е яд,че не го е патентовала, имаше едни сторита за срещи с адвокат и винаги да правиш консултации в бизнеса.

Общи условия

Активация на акаунт