Бачорски и златната ябълка - Тема 6

• 40 826
  • 737
  •   2
Отговори
# 585
Според мен Даниел ползва грешна стратегия, иска да качи интереса, но ще стане точно обратното. Дължината на епизодите е различна, връзката се губи, сега пропускат..идат празници, хората са заети и едва ли ще гледат Златната ябълка

# 586
Какво е това глупаво оправдание за ограничения на ютуб, снимка, не знам си какво ..
Ако има интерес към епизод 7, няма да има значение дали пускат или не нов епизод.
Нещо много сериозен отново ..

# 587
Много е смешен като не пуска нов епизод. Не мога да разбера какво цели. Иска рейтинг, ама не се получава, не става. Всяка седмица като дойде четвъртък и се почва с номерата: “Няма да има епизод”, “Ще има”, “Това беше експеримент”, “Шегувахме се”, “Не е готов, монтира се”. Чувствам се като в детската градина. Супер изморително е това. Не може да си сериозно риалити, фирма, личност и така да се подиграваш с хората. Заслужават наистина никой да не им гледа епизодите, та дано се осъзнаят.

# 588
Еми не ми се гледат панаирите им с дъртия Бачорски какво ме интересува какво е ставало, заради това и не съм го пуснала. Едни да печелят от страданията на хора от семейството, а други да си живеят още с травмите, как пък да не . Пълна боза това предаване.

# 589
Аз чаках да гледам рождения ден на Емели...явно всички с Емилия от тук нататък е отрязано.

# 590
Аз чаках да гледам рождения ден на Емели...явно всички с Емилия от тук нататък е отрязано.

Ако действително махнат РД на Емели, за да не печели Емилия позитиви, то категорично Бачора си дели децата.

# 591
Сторитата от днес на Емилия имат супер послание - Не бъдете с някого, само за да не сте сами, обичайте се и се уважавайте!
Но тук отново сме се фокусирали върху кафето и асансьора, не разбирам защо я следвате. 😀
Също така не знам какво очаквате да ви докладва за бизнеса си - трябва да сподели публично колко клиента, бранда, кампании и т.н има ли?! Защо? На кого дължи обяснение как ѝ се развива агенцията? Със сигурност не и на нас.

# 592
  • София
И понеже е много скучна само нея я дъвчем без да е имала каквото и да било участие в последните епизоди. Grinning

# 593
Още ли няма качено видео?

# 594
Няма и да има. С две думи: 7 еп е най-стойностния и му трябва още една седмица да бъде гледан и коментиран. Апелира да го гледаме, ако не сме и ако сме, да го гледаме отново. Иначе казано: не им харесва, че най-силния им епизод е с толкова малко гледания.

# 595
  • София
Сторитата от днес на Емилия имат супер послание - Не бъдете с някого, само за да не сте сами, обичайте се и се уважавайте!
Но тук отново сме се фокусирали върху кафето и асансьора, не разбирам защо я следвате. 😀
Също така не знам какво очаквате да ви докладва за бизнеса си - трябва да сподели публично колко клиента, бранда, кампании и т.н има ли?! Защо? На кого дължи обяснение как ѝ се развива агенцията? Със сигурност не и на нас.

Пак за хората без инстаграм - ето скрийншоти. И има видеа в сторитата, в които благодари на аудиторията си и коментира как процедира тя с публичното мнение.

# 596
Миналият ден Данчо даже имаше стори със "заплаха", че който не бил гледал 7 епизод бил за бой и да отиваме да го гледаме. Беше нещо в този контекст, но от какъв зор ще дава наклон на хората.

# 597
Видеата от сторитата са супер непринудени и истински, без фалш.
Права е за триенето на коментари и блокирането на хора .. защо да го прави? Защо да се прави, че не й се случва?
Тя дори, когато е пускала преди време въпроси и отговори и я нападнат не пропуска да го качи и отговори, за разлика от А.

# 598
Точно заради това отношение хората на пук няма да му гледат сериалчето. Какъв е той, че да командва и заплашва? Още повече ще му паднат гледанията. Грешен ход след грешен ход. Отчаян е.

# 599
То пък щото някой, който го е гледал ще го гледа пак 😀 Няма такова мислене, това са гледанията, не мисля,че ще ги вдигнат по този начин на този епизод. Щяха да имат много гледания,ако беше пълен цирк наистина, неподправено, пълен панаир..

Общи условия

Активация на акаунт