Погрижете се за чистотата на вашите дрехи с Ariel Pods® Споделете опита си и спечелете!

• 10 750
  • 471
  •   1
Отговори
# 105
Програмата която най често използвам е на 40 °- за час и половина.През това време обикновенно чистя, подреждам или готвя.А, понякога сядам да си изпия кафенцето и да почета.

# 106
Най-предпочитаната програма е на ниски градуси /40 градуса около час/ докато пере ,аз се занимавам с бебчето ми Heart

# 107
Програма Daily (50-60 минути) - градуси 40 градуса. Обичайно я пускам сутрин преди работа, докато си пия кафето.

# 108
Пера на програма за смесени дрехи, обикновено на 60 градуса. Отнема между 1 и 2 часа, в зависимост от количеството за пране в барабана. Обикноено пускам пералня късно вечер и простирам прането рано сутрин. Спестявам енергия на нощна тарифа, а и така не ми се налага да търча след дъщеря ми (на 2г.5м.), която обожава да пипа копчетатс, щом види, че барабанът се върти и екранът свети. Blush

# 109
Най-често ползвам програмата за смесено пране. Докато я чакам да изпере извършвам някакви други домакински задължения.

# 110
Най-често пера на стандартна програма за смесени тъкани, която пере на 40 градуса. Пускам пералнята рано сутрин докато приготвям кутиите на децата за училище, за да мога да простра дрехите преди да изляза.

# 111
Пера най-често на програма за памучни тъкани на 40 градуса. Обикновено ползвам отложения старт на пералнята и тя пере рано сутрин докато още спим.

# 112
Най-често пера на 30-40 градуса, програма около 45-50 минути. Докато пералнята пере, аз обикновено върша останалата домакинска работа.

# 113
Най-често пускам програма на 40 градуса за около час и половина, докато подреждам или чистя .

# 114
Най-често използвам програма, която е с продължителност 60 минути и мога да коригирам градуси. Това е, когато пера в общия случай дрехи, обичани по веднъж. С две малки деца вкъщи има какво да се прави, докато пералнята пере Simple Smile Като цяло ретината ми е, преди да почна да чистя, подреждам и т.н., да събера де що има мръсна дреха и да пусна пералня. После, докато тя си върши работата, аз започвам с останалите задачи.

# 115
  • София
Най-често позвам програма за памук, цветни и слабо замърсени дрехи. Пера на 40 градуса, около 55 минути отнема.
Докато пералнята пере, аз домакинствам, гледам телевизия, чета си... Забравям за нея докато не изписука, че е свършила.

# 116
  • Пловдив
Най-често използваната програма на пералнята е "Памук"на 40° и 1400 оборота. Заради алергии, се налага да използвам опцията за 3 допълнителни плакнене и така времето за пране е 3:20 минути.
Докато пералнята пере, няма нещо конкретно, което да правя винаги - обикновено върша нещо из къщи, чета книга или просто релаксирам на балкона с чаша кафе, в зависимост от настроението.

# 117
Пера на 30, рядко на 40 C. Когато работи гледам филми или свършвам други текущи задачи

# 118
Предпочитам да пера на 40 градуса. Отнема около час и нещо. През това време детето спи, а аз си почивам или гладя.

# 119
Най-често пера на 40 градуса, програма за памучни тъкани. През това време домакинствам, общувам със семейството си или чета книга.

Общи условия

Активация на акаунт