Погрижете се за чистотата на вашите дрехи с Ariel Pods® Споделете опита си и спечелете!

• 10 749
  • 471
  •   1
Отговори
# 120
  • Велико Търново
Вкъщи използваме основно програма за синтетика на 30 градуса, като делим дрехите на тъмни, светли, а за бебето се пускат само нейните дрехи.
Докато пералнята върти си правя каквото друго правя в момента - или нещо домакинско или си почивам, както в момента. За мен пускането на пералня/сушилня е най-готината част от домакинстването-натискаш копчето и дотам😊

# 121
Памук 40 градуса(около 2 часа), върша си всичко, което има да се прави- домакинстване, игра с децата или релакс.

# 122
Най-често пера на 40 градуса памук. Докато пере пералнята се занимавам с други домакински задачки или релаксирам.

# 123
Най-кратката програма, която използвам е на час и тридесет минути и минимум 40градуса. Другите по-кратки мисля че не изплакват изобщо, а камо ли да изпитат мръсотии

# 124
Двете най-чести са "easy ironing" и експресна. В общия случай пускам пералнята вечер, тъй че си почивам, правя нещо за себе си, творя, прекарваме време с половинката Simple Smile

# 125
Най-често ползвам икономичната програма на пералнята на 30 градуса. Докато чакам да приключи пускам да гледам епизод от сериал или някой филм.

# 126
Най - често пускам пералнята на 60 градуса. Докато я чакам да приключа си върша друга работа или чета книжка, слушам музика.

# 127
Най често използваната програма вкъщи е ежедневна микс,60 градуса,1400 оборота за час и половина.По няколко перални пускам,така че правя различни неща.Готвя,домакинствам,работя от вкъщи,играя с децата,открадвам си и понякога време за мен докато пералнята си върши работата.

# 128
Пера на 30 градуса, а докато работи пералнята си намирам друга работа.

# 129
На 40 градуса/ 1000 оборота обикновено.
Чета книга, ровя из нета или домакинствам!

# 130
Най често пера на 40 градуса с центрофуга 1000 оборота.
През това време дооправям или излизам на пазар

# 131
Най-много използвам бързата програма на моята пералня- 40 градуса за 45 минути. През това време обикновено вечеряме или си върша останалата домакинска работа.

# 132
  • София
Сутрин, докато оправя за 45 минути на 40 градуса.

# 133
  • София
Най-често пера на програмата Еко.
Докато пералнята пере, аз обикновено готвя.

# 134
  • София
🧺 Коя програма за пране използвате най-често и какво правите, докато пералнята пере? Синтетика на 40 градуса, докато пералнята у дома пере, аз подреждам, готвя, пия си кафето, пазарувам, гледам максимално много задачи да свърша. Когато програмата свърши - вадя дрехите, сортирам тези, които са за сушилнята, пускам ги и продължавам със задачите.

Общи условия

Активация на акаунт