Погрижете се за чистотата на вашите дрехи с Ariel Pods® Споделете опита си и спечелете!

• 10 752
  • 471
  •   1
Отговори
# 75
Пускам пералня вечер преди лягане, най-често програма на 40 градуса.

# 76
  • София
Най-често пера на 40 градуса на програма за около час и половина. През времето, докато пера готвя, чистя или работя на лаптопа.

# 77
  • ВАРНА
Най-често пускам програма на 40о, за 45 минути и на 1200 оборота.
Какво правя през това време, обикновено прибирам предното пране Satisfied

# 78
Най-често пера на 3 часа пране и сушене. Нямам тераса и сушенето в пералнята ми е задължително. През това време обикновено обръщам внимание на двете ми малки деца

# 79
Програмата която най често използвам е на 40 ° за час и половина.През това време обикновенно чистя или готвя.

# 80
  • София
40 градуса синтетични, защото ми е достатъчна и по-къса от 40 градуса памук.
Кафе, душ, бърз преглед на новините, са нещата които правя най-често 🙂

# 81
Най често пера на  40 градуса и 800 оборота за около час и 15 мин. Докато пералнята пере аз  готвя.

# 82
Пера на ежедневна бърза програма с нисък градус. Обикновено разчиствам нещо в къщи докато чакам.

# 83
  • Димитровград
Най-често пускам кратката програма за еднократно обличани дрехи на 30 градуса.
Докато свърши си пия кафето и след 35 минути простирам.

# 84
  • на последния етаж
Най-често използвам програмата за памук на 40 градуса. Докато пере, аз готвя, чистя или почивам.

# 85
Най-често пускам програмите за памук и за микс/синтетика на 40°, понякога и на половин програма, ако прането е по-малко или не много замърсено. През това време си върша друга домакинска работа или гледам нещо на телефона.

# 86
Бърза пералня на ниски градуси /40 градуса 800оборота,около час/ докато пере ,аз обикновено готвя 😊

# 87
Много държа прането ми да е безупречно изпрано , така че залагам на по-дългите програми , но намалям градусите на 40.

Докато чакам пералнята обикновено върша останалата домакинска работа.

🍀🍀🍀

# 88
Зависи от сезона. Лятото най често пускам бързата 30-минутна програма. Другите сезони си пускам памук на 40° около 1000 оборота. През това време чистя или си почивам.

# 89
  • Варна
Най-често използвам програма на 40° за памучни дрехи. Докато пере върша други домакински дейности, защото времето никога не стига.

Общи условия

Активация на акаунт