Погрижете се за чистотата на вашите дрехи с Ariel Pods® Споделете опита си и спечелете!

• 10 754
  • 471
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Най-често ползвам 30 градуса, 700 оборота, около час и половина. Докато пере върша други домакински дейности или разхождам кучето.

# 61
Стандартната бърза програма на 40 градуса и от време на време по-дълга за бели ризи с поне 60-80 градуса. Върша всякаква друга домакинска работа, или излизам по магазините през това време.

# 62
Най често използвам програма на 40 градуса. Докато пералнята работи върша нещо друго, най-често друга домакинска работа.

# 63
60 градуса   какво ,ли не чета,чистя , работя Simple Smile

# 64
Най-често използвам програма Микс на 40 градуса, времето си го изчислява сама в зависимост от количеството пране. Докато пералнята работи гледам филми предимно.

# 65
  • при късмета
Най-често използвам програмата за памучни тъкани. Почти всички перални са ми на нея. Обичайно докато пералнята работи спя. Имам навика да пускам пералня и миялна вечерно време преди да си легна и простирам или сушилня, ако ми трябва на сутринта

# 66
Коя програма за пране използвате най-често и какво правите, докато пералнята пере? - Най-често ползвам програмата Ai, изтегля си сложените дрехи и според количеството определя времето, вода...

Последна редакция: пн, 04 дек 2023, 11:53 от Radina

# 67
Пера на 40 градуса, 800 оборота.Докато пере пералнята или си почивам или върша друга домакинска работа.

# 68
  • Бургас
Най-често ползвам програма за памук на 40 градуса за час и половина, като пускам и две допълнителни изплаквания за още 40 минути. Докато пералнята работи си върша останалите домакински задължения, готвя, чета...

# 69
Използвам винаги 30-минутна на 40 градуса. Докато приключи, обикновено съм сготвила.

# 70
Основната програма, която използвам, е 40 градуса за около 45 мин. През това време почивам, ако имам възможност.

# 71
  • Велико Търново
Ежедневно използвам програмата за памучни дрехи на 40с. Центруфугата е винаги на макс обороти -1400 и никога не ми стигат Simple Smile.
Докато пералнята ме отменя, аз правя какво ли не от почистване и подреждане на къщата, до пиене на кафе на спокойствие:)

# 72
  • Лясковец
Програмата която най често използвам е на 40 ° за час и половина,но напоследък петната стват все по упорити и това време не стига,през това време готвя,сгъвам изсъхналото пране от простира.

# 73
  • София
Използвам най-често 30 минутната програма на 30° или една за час и 40°,зависи от вида и количеството дрехи. Докато пере си запълвам времето с работа из къщи или сърфирам в бг.мама.

# 74
1 час на 30 градуса е най - често използваната програма. Прекарвам времето в почивка пред телевизора или компютъра.

Общи условия

Активация на акаунт