Погрижете се за чистотата на вашите дрехи с Ariel Pods® Споделете опита си и спечелете!

• 10 720
  • 471
  •   1
Отговори
# 345
На кратка дейли програма, на 40градуса , за 40мин. Докато пере сгъвам дрехите от сушилнята, измивам чиниите , гладя или други такива домашни “забавления” 😁🤗

# 346
Най-много използвам кратката програма на 30 градуса за 40 минути. Докато пералнята пере, чистя или гледам телевизия.

# 347
Програмата "Delicate", с докато пералнята работи, обикновено готвя.

# 348
  • Sofia
Пера най-често на програма памук на 40 градуса. Пера предимно през деня когато и работя т.е през работно време има мултитаскинг за да ми стига времето.

# 349
Най- често ползвам кратка програма- 30-45 Мин, на ниски градуси. Докато чакам върша разни неща из къщи.

# 350
При нас най-често използваната програма е    за памучни тъкани, 40 градуса, с опция за премахване на петна 🤷🏼‍♀️

Докато чакам да свърши пералнята си върша други задачи вкъщи, а дори и извън къщи.

# 351
  • Някъде там
Памук-40 градуса за ежедневните дрехи.
По замърсеното на по дълга програма и 60 градуса.
Зависи кога съм я пуснала. Обикновено вечер докато готвя и вечеряме. След това пускам сушилнята.

# 352
Програмата която най - често използвам е на 40 ° за два часа и десет минути. През това време обикновенно почиствам вкъщи или готвя.

# 353
Най често ползвам програма 1.30 минути на 60 градуса. През това време пазарувам и готвя

# 354
  • София
Най-често пера на бърза 30 минутна програма на 30 градуса. А докато пере пералнята пия кафе с книжка.

# 355
Най-често пера на 40-градусова кратка програма и готвя или се храня през това време.

# 356
Трудно ми е да определя коя програма ползвам най-често.
Основните са ми:
памук 40 градуса за дрехите на децата,
памук 60 градуса за спално бельо и хавлии,
през зимата ммного често вълна
в зависимост от замърсеността на дрехите ползвам и кратка програма.
Мога да кажа, коя най малко ползвам - антиалергичната програма.

# 357
  • София
Аз използвам дълга програма на 40 градуса за час и половина, за да съм сигурна, че прането е изпрано добре, особено дрехите на ученика вкъщи. Докато пералнята пере, върша работа на компютъра.

# 358
Пускам пералнята, когато се прибера от работа ,най-често програма на 40 градуса. Обикновено готвя, чистя или подреждам къщата докато свърши програмата.

# 359
 Коя програма за пране използвате най-често и какво правите, докато пералнята пере?

Ползвам къса програма с 40* , пускам пералнята на нощна тарифа.
Докато тя работи, аз спя.

Общи условия

Активация на акаунт