Този път идвам да се "похваля" - свекървата каза, че съм била идеална домакиня и по-добре не виждала накъде. Едва ли го мисли, естествено, по скоро четки прави, ама да - доживях! 
Горката женица, чак да я съжали човек! Тя, видиш ли, не помнила, че ме е обиждала, поне така ми каза мъжът ми, ама това явно ми беше черешката. Обясних, че съм приключила с нея, не искам нито да я чувам, нито да я виждам, той да ходи, да си я гледа и да прави там, каквото иска. Не ми стигаше другото, ами взе и да лъже, да се оплаква, без никой нищо да я е питал. Та след това дойде в нас само веднъж и то миналия месец, не по мое желание, ама трябваше някой да гледа малкия. Аз си я игнорирах, мъжът ми ѝ обясни там всичко за бебчо и я оставихме с детето. Тя е огледала всичко и навсякъде, докато е била тук, разбира се.
), но отговорът му ме изненадва приятно - казал, че няма намерение да се кара постоянно с мен заради нея. Още ми прави кофти изречения и спорим понякога, заради въпросната, по скоро за моето държание, спрямо нея, болно му е, че майка му е сама, нооо все по-рядко, явно му светна лампичката. Тя, предполагам, усеща накъде духа вятърът. Всичко това, а и фактът, че Коледа наближава, а тя ще си е сам самичка, явно я кара да се мъчи да "топи ледовете" и вчера, докато говореше с мъжът ми (тя знае, че аз също чувам) каза, че съм идеална домакиня - нашият апартамент бил чист и подреден, сега пък било украсено приказно, имала съм сготвена манджа и гледам детето много добре, имало късмет с такава майка. Тя не виждала повече накъде, трябвало даже да си почивам понякога. 

Даже почти 7, лети си времето. Препоръчани теми