WIZZAIR - 46

• 41 497
  • 760
  •   1
Отговори
# 285
Ако малък куфар сега струва 20е, колко би струвал да се добави по-късно? в пъти повече възможно ли е?
Точно днес видях в един пост във фейсбук, че са им взели 57 евро.

# 286
Септември платих за куфар 20 кг 160 лв на посока. Такава беше цената от купуване на билета до два дни преди полета. Не мръдна нито нагоре, нито надолу.

# 287
Аз винаги купувам багажа с купуването на билета по принцип и затова нямам наблюдение. Обаче сега не е на 100% сигурна самата дата и купих билета, защото е 15€ и мога да го прежаля.

# 288
На 6 Януари за добавяне на приорити към единия билет,платих 58 евро.

# 289
Така като ви чета, да взема да добавя и едно приорити, докато е на по-нормална цена, че после много ще ме боли 😂😂😂

# 290
Безобразни са цените на багажа...с билета ми предлагаше куфар 32кг в двете посоки за 150 евро...за 26 и 20 кг бяха с по 10 евро по-малко.

# 291
Уиз не е компания, с която е евтино да се лети с багаж. 
Ако на човек му трябва и голям куфар, е далеч по-добре да гледа билети на стандартна авиокомпания.

Аз пътувам за кратко време и само с раница, и по тази причина билетите идеално ме устройват.

# 292
  • Пловдив
И аз така, ама вече няма евтини Simple Smile Почти под 50 Е имам предвид...А бяха хубави времена...

# 293
Евтини билети има, ама ако не е вързан човек с дати. Например около католическия Великден е някакъв ужас.
Цените на багажите им наистина са свински. Раян са по-умерени.

# 294
И аз така, ама вече няма евтини Simple Smile Почти под 50 Е имам предвид...А бяха хубави времена...

Има естествено, е сега ще пътувам за Барселона за 57лв двупосочно. 
Но мен не ме бъркат дати и купувам когато видя наистина евтини билети.

# 295
Мистик, конкуренцията пусна полети до Валенсия от 28.03. и са по 30 евро в посока.

# 296
  • Пловдив
Ами...блазе ти Simple Smile
Приятна разходка!

# 297
Здравейте, да споделя моя опит с прословутия скъп багаж на wizz.
Купих билет Ноември за Януари до Брюксел - Шарлероа, но не платих за багаж тогава. От средата на Декември до последните 4-5 часа преди полета съм следяла дали няма да падне цената на Priority или 10кг чекирам багаж. Е казвам ви побърках се, случи се  веднъж при рефрешване цената на Priority багаж да е 66лв двупосочен, а веднъж 10кг багаж се показа 40 лв еднопосочен. Докато цъкнех, или сесията ми беше изтекла, или рефрешвах защото не вярвах на очите си и тази ниска цена изчезна.
Буквално 3-4 часа преди излитането разчитах, че е възможно да падне цената, но уви НЕ ПАДНА, а дори се покачи. Накрая купих 10кг багаж двупосочен за 170лв, което беше по-изгодното от Priority за 200лв...
Да подчертая, че съм правела всякакви трикове с приложението като: триене на кеша, триене на данни, излизане и влизане в профил, влизане и излизане от различни телефони, лаптопи.
Извода ми е, че веднага при покупка на полет е най-изгодно за покупка на багаж.

# 298
  • София
Здравейте, имам питане и ще се радвам на всякакво съдействие.

Така.. направих резервация за кола под наем през приложението на Уиз. Когато отидох да си взема колата - от компанията се държаха изключително нагло и казаха, че нямат свободни автомобили и че не ги интересува моята резервация. Същата беше заплатена мигновено при направата ѝ.

При което им казах тогава да ми върнат парите, те отговориха, че това е работа на търговеца, който ми е предоставил услугата. Успях да се свържа с представител на Уиз на някакъв чуждестранен номер след много чакане, същият ми каза, намерети си в сайта форма - пратете мейл, нищо не можем да направим.

Звънях и на банката ми да блокират плащането, те казаха, че също не могат да направят нищо и да се оправям с търговеца и че би следвало след като услугата не е ползвана, сумата да бъде възставовена?!

Видях една опция през приложението да откажа услугата, но ми искаха 200 лева "такса" и щяха да ми върнат нещо минимално.

Моля за съдействие ако някой е имал подобен казус.

# 299
Уиз не е компания, с която е евтино да се лети с багаж. 
Ако на човек му трябва и голям куфар, е далеч по-добре да гледа билети на стандартна авиокомпания.
На най-близкото ми летище с директен полет до България лети само Уиз. Винаги пътувам с голям куфар и никога досега не е бил толкова  скъп багажа. Но дори и с този багаж е по-евтино от стандартна авиокомпания.

Общи условия

Активация на акаунт