Отговори
# 210
Влизам в темата и какво виждам  - драма!  По-голяма  от тази в дизито.
Добре , че има  сериали , че хората да забравят за собствените си проблеми. Според мен , тези двамата заедно с продуцента , така ни хврълят в мамулите , че не е истина.  Мисля , че  повече от приятелство и взаимна изгода там не е имало. Случи се така , че Афра се раздели с Мерт Я , Мерт беше свободен в момента и ...... супер ПР се получи.
Колко ги познаваме всъщност ние ? Харесахме образите им в дизито. Но това не са ТЕ.  Като гледам стари снимки на Рамо ,изобщо не е  стеснителен.Откъде разбрахме , че е добро  момче, че и дълбокомислен ? Нали не си мислите , че от интервюта могат да се правят генерални изводи. Там всичко е  ясно и въпросите и отговорите. Повече вярвам на интервюта на улицата , когато се неподготвени. А Афра си е огън отвсякъде. Дори Мерт я нарича  малко "луда". И те са хора ,имат си своите лоши дни . Имат право на грешки , на нревничене, на капризи. Изградихме си някаква представа за всеки от двамата ,която може би е напълно погрешна.
Не се учудвам , че на Афра  явно и писна от едни и същи въпроси. Не е логично няколко месеца да отговоряш " не коментирам личния си живот" и пак да те питат за това на РД. Колко е подходящ момента  за искреност е под въпрос. Дали е подходящ момент за дизито - не е . Но  подходящо време няма да има  поне още няколко месеца. Да чакат ли ? Ами ако се влюбят в някой друг ? И двамата , ще отнесат хейт , но не им е първи път, нали !
За мен досега отношенията им бяха доста "странни". Уж двойка , а никъде не ходят заедно , не ги ловят папараците./това за лятната почивка за мен си беше нагласено/ Бяха двойка само в мислите на фандома  . Не вярвам на чак такава голяма конспирация, че видите ли , те са заедно, ама Онур не им дава , те горките не могат да излязат дори заедно. Не вярвам да са чак такива балъци. Както имат задължения според договора , така си  имат и правата.
Така и така Афра разбута кошера , сега е времето и Рамо да застане до нея и да разсеят всякакви надежди на фандома ,за нещо повече от приятелство . Дано не я остави сама , да оправя кашата. Колко ще е пагубно за дизито, не се знае. Няма лоша реклама. Дори си мисля , че повече фенки ще започнат да припадат по Рамо. Ще го съжаляват , ще му съчувстват : видите ли колко е лоша и зла Афра. Ще изровят кирливите ризи от миналото. Пак тя ще е виновна. Той ще е подведения  и т.н. Принтера ще изплува и той. Няма да се учудя , ако подкрепи "приятеля" си.
Аз винаги съм искала да си останат приятели. Нали казват: Не разваляй, приятелството с любов !
Това е моето виждане : при тях любов нямаше , само фенски мераци , поне засега.

Последна редакция: пт, 01 дек 2023, 11:32 от Kami_J

# 211
Какво значение има кой е виновен, и дали е виновен, и за какво по-точно да е виновен някой от двамата, ако твърдите, че е нямало връзка? Виновни няма.
Каквото и да беше това изказване снощи на Афра, беше постановка, зад която стоят други хора, не са Афра и Мерт. Може и да е гадно, но това е да си в филмовия бизнес, да си звезда. Това е бизнес, не е цветя и рози, както си предствят феновете.

# 212
Впечатленията за интервюто на Афра си го казах през нощта, но само да допълня, че въпросите на журналистите бяха предварително режисирани и удобни.
Не знам за вас, но аз до сега не видях такова преследване на двойка от турските артистични среди. Не ги оставиха дори и приятелски да се виждат. Афра ли, Мерт ли на някой пречи не ми е ясно.
Млади, красиви и много талантливи бързо набраха популярност и сигурно попречиха на някой.
Много, ама много лош пиар се получи от тези думи на Афра и това най много ще го отнесе Мерт.
С нетърпение чакам какво ще каже и другата страна.
А, иначе нито тоалета, нито държанието, нито усмивките и не ми харесаха.
И ако има два Stuck Out Tongue Winking Eye Stuck Out Tongue Winking Eye лагера, аз съм на страната та Мерт/Ферит.

# 213
Ново от StarTv 🧱

# 214
Защо е нужно да има лагери?  Аз харесвам и двамата, заедно и поотделно.  Не мога да  заема позиция , кой крив и кой прав , защото не знам  всичко.  И да , малко  повече харесвам Афра.  Ако е  имало  връзка и тя има вина за разпада и , бих защитила Мерт.  Изобщо , коя съм аз , че да ги съдя. Само се дразня , когато ме правят на глупачка. Феновете яко са пападнали във филма.
И не са единствената двойка ,преследвана от журналистите. Визирам Керем и Ханде.  Има много  двойки ГГ , чиято любов се зароди в сериал. Сигурно и там са имали договори. Хайде да не правим нашите любимци "голямото изключение".
И не ми е ясно защо "най-много ще го отнесе  Мерт". Все едно не сме наясно , че винаги жената го отнася повече.
Чакам реакция от Мерт - някаква !
Спирам да обсъждам личния им живот. И двамата са зрели хора .
Сега повече ме интересува Сейран и как ще изиграе картите си довечера. Ферит ми е  ясен на този  етап.

# 215
Благодаря за темата, преводите и споделените мисли!
Виждам, че положението е- реала надмина сериала Smiley
Лично на мен СейФер са ми предостатъчни, за да мисля и АфРам Simple Smile
Не се шокирах, когато ги видях да се целуват, не съм шокирана и от израза "просто колеги".  Кой знае, каква е истината. Млади, красиви, талантливи, зарадвах се, че са заедно. Сладка двойка. Ако вече не са, ами живи и здрави Smirk Пожелавам им да намерят щастието и нямам никакви претенции как го наричат.
Но не можех да не помисля, докато ви четях снощи, че ако Афра не беше използвала този израз, днес Онур щеше да е разпънат на кръст, че им е забранил да се появяват в един кадър Joy Което доказва всеизвестната максима, че не винаги нещата са такива, каквито изглеждат.

Гледам със закъснение фрагове, чета ви със закъснение, даже за мое огромно съжаление и епизода ще гледам чак в Събота. Подозирам, че ще ми е трудно да ви изчета до тогава Simple Smile
Моят стар и НЕзабравим Гюнгер изтупа прахта и се появи в целия си блясък със спиращ дъха фраг, носейки със себе си старото и НЕзабравено колие, сякаш ни подсказва, че връща старите настройките на Чапкънчето, които всички обичаме. Видях символика Smirk
Няма да бързам с очакванията, че доколкото разбирам ще се разкъсва между два сценария и ми е трудно да осмисля как ще стане. Само да не ги омеша двата и пак да се чудим какво гледаме.

На анкетата не гласувах, защото не открих своя отговор сред опциите. А, той е простичко НЕ. Ферит няма да си посегне, но не защото прекалено си обича живота, а защото не съм видяла досега в него манталитет на самоубиец. Даже в депресия не съм го виждала, като изключим кратък момент при смъртта на брат му.
Ферит е прекалено изобретателен, за да се остави на депресията. Той или се бунтува по свой начин или се бори до смърт, или го обръща на лудост.

Не искам Сейран да се върне в имението, защото осъзнава, че не може без Ферит, нито защото ще отмъщава на Пелин, нито защото Ферит е скочил отнякъде.
Искам Халис да я повика!
Няма да пусна този герой да си тръгне преди да осъзнае грешките си и да се покае.
Искам да извика Сейран, да й се извини и да й повери Ферит. Да й признае неща, които и на себе си не е.
Надявам се колието да доведе до подобна развръзка, защото всички го заслужават. Толкова време го чакахме, отказвам да повярвам, че ще остане на пода в краката на Халис.

# 216
Не искам Сейран да се върне в имението, защото осъзнава, че не може без Ферит, нито защото ще отмъщава на Пелин, нито защото Ферит е скочил отнякъде.
Искам Халис да я повика!
Няма да пусна този герой да си тръгне преди да осъзнае грешките си и да се покае.
Искам да извика Сейран, да й се извини и да й повери Ферит. Да й признае неща, които и на себе си не е.
Надявам се колието да доведе до подобна развръзка, защото всички го заслужават. Толкова време го чакахме, отказвам да повярвам,  че ще остане на пода в краката на Халис.
Juliya, чудесен коментар. Напълно съм съгласна с мнението ти за "великият Халис", който е способен да разруши всичко, но да се зачита неговата дума. За каква чест и достойнство пледира, като живота му е минал в пороци, изневяра и какво ли не.
 Колието сигурно има много силно тайно послание за Халис.  Ще очакваме развръзка
 по този казус.

# 217
Лагери винаги има и всеки прав за него си в неговия свят... 🤣🤣🤣
И после става прав си Кривчо някои няма и да гледат че за тях всичко умряло. Направо края на света дойде че нали са живи и здрави това не е ли по важно???

# 218

Както казал един на сина си, ти се отказвай, щом искаш, ние с дядо ти продължаваме Stuck Out Tongue Winking Eye

# 219
Това да не е Мерт вчера, в търсене на партито на Афра 🤣🤣🤣

Както казал един на сина си, ти се отказвай, щом искаш, ние с дядо ти продължаваме Stuck Out Tongue Winking Eye

# 220
  • София
Ферит изглежда ужасно

# 221
Леле леле, филм в реала...каква е тая истерия, каква е тази мания. Ками го е написала много красноречиво и съм съгласна с нея. Какво е това чудо, нито ще се побърквам, нито ще ги мисля, да не са ми близки, роднини или приятели. Не ги познавам лично, за да изпадам в такива истерии, виждам ги само през екрана и мога да правя изводи само за героите, също- Мерт не отишъл, ама ние не знаем каква е причината, за да ги осъждаме и да въртим разни теории. Това да те гледат под лупа не знам как бих го понесла, ако съм известна, затова евала и на двамата- психиката им е наред. Те са добри артисти, които брилянтно предават емоциите си на екрана, нарича се професионализъм, а не щом се целуват страстно са заедно, а ако са разделени ще си проличи във филма...глупости породени от непрофесионалисти.

# 222
А Мерт изглежда страхотно 😅, толкова добре си играе момчето. Машала

# 223
Вижте онзи жълтурко Онур("журналиста") какъв коментар е харесал в инстаграм. 😃

"Онур най-накрая успя да ги разделиш"

Много голям моралист е тоя Онур - пълен боклук. Още ме е яд снощи Афра като ги разпрегръща все едно той не им трови животите  до миналата седмица...а и все още продължава. Какви ли долни неща не прави само през ноември, само и само Мерт да бъде злепоставен. Много са ми двулични 💩

# 224
Gazetemagazin ряпа да яде Grinning

Общи условия

Активация на акаунт