Отговори
# 150
Никой не би издържал на  това преследване Scream

# 151
Рекох, че са пуснали трети фрагман, много сте писали Grinning

# 152
Чакат Рамо пред дома му в Джихангир

В Джихангир живее, но тази снимка не е оттам.

# 153
Споделвй,тъкмо сме загрели
По добре да си млъкна и да кажа само
Дано не е вярно!

Никой не би издържал на  това преследване Scream
Трябва да си психопат пак се връщам на репликата на Керем Бюрсин от едно интервю прав е бил. 🤷‍♀️🤦‍♀️

# 154
  • София
Аз чакам да видя Уразбулбени, тя е най-достоверния източник Simple Smile
Иначе този Герчо, дето днес се коментираха спойлерите му, от миналата седмица пише за някакъв конфликт, но според него нищо сериозно.
Сега ми е още по-интересно да съберат СейФер Simple Smile

Последна редакция: пт, 01 дек 2023, 00:16 от MysteryG

# 155

Готово на рождения й ден е Рамо😂😂😂. Кво нещо е животът хора

# 156
Тази е от миналата година

# 157
Тази е от миналата година

Знам, просто за мен Рамо е там мислено,по спомени. Хипотетично казано има нещо много, много странно е тяхната ситуация

https://twitter.com/miklsaplxk/status/1730336604957356458?t=JAMq … Nn382PfSsrDQ&s=19

# 158
  • Яко в Матрицата...
Афра каза своята гледна точка. Сега Рамо е наред - ще има да го преследват, да питат защо и т.н. 🤣 И той какво може да каже - ами да, колеги сме… Няма такъв сериал в реала 🤣

# 159
Вече няколко пъти гледах интервюто с Афра, клипчетата от поднасяне на тортата, духането на свещите. Някак си странно ми е държанието и. Приповдигнато настроение, много смях  и дружелюбно отношение към журналистите.
Все пак тя е артистка и сигурно умее да се контролира.
Споделям и вашето мнение, че с това свое изказване тя още повече настрои медиите и цялата дандания ще я отнесе Мерт. Отсъствието на "колегата Мерт" от тържеството е загадъчно.

# 160
  • София
Рени, този нашия източник много приказва тази вечер. Имаше ли нещо друго интересно?

# 161
  • Яко в Матрицата...
Оф, три пъти си лягам и три пъти ставам... Не мога да заспя Joy Много ни изненада Афра тази вечер. Всеки друг ден бих го разбрала, но точно днес да реши да сложи точка... Много ми е странно все още.

Мистери, източникът казва - ако вие сте шокирани, аз съм в пъти повече. Защото само хубави неща са идвали като информация от сета за отношенията им. Личало си, че в момента Афра е обидена и много ядосана на Мерт, за да избухне така. Какъвто и да е проблемът е много скорошен. Няма представа каква може да причината. Знаело се и за парти-изненадата на Мерт за РД, но трябвало да бъде в събота. От друга страна, според някои това изявление е планирано, източникът вика - може. Особено след като Неслишах хареса поста на Gаzatemagazin. Вярвам, че ще се опита да разбере истината нашата девойка, приятели са и с Акиф все пак.

Сега като премина мина малко шокът ми, ами не ми хареса това, което направи Афра. По-скоро начинът, по който го направи. Направо хвърли Рамо на хиените от медиите. Каквото и да се е случило между тях, това не беше начинът да покаже, че е наранена. Но пък Рамо има чудесната възможност да докаже пред цял свят какъв мъж е и за разлика от Феро бей да поеме цялата отговорност за ситуацията. Дано той поне не ме разочарова.

За себе си мога да кажа следното - не разбирам много от езика на тялото. Защото в Туитър и Инстаграм се извъдиха много специалисти. Афра била погледнала така, преди да започне да говори спряла да диша онака, била потрепервала, избягвал поглед и т.н. Аз съм по-простичко устроена. Тези хора са актьори, при това добри актьори. Могат да изиграят всичко. В момента вярвам единствено да думите ѝ - ние сме само колеги. Утре може да излезе и да каже нещо друго. Днес, по-точно нощес Joy за мен те са само колеги.

# 162
Ренко , подкрепям те!
Искам да ви кажа ,че по стаите вече знаят за малкото ни кътче тук...
Много е грозно да се мята цялата вина върху Рамазан и да седиш като дева Мария.

# 163
Никой няма да спи тази нощ изглежда. 🥺😊😂😅

Аз пък казвам, че тая Неслишах е виновна за всичко. 🤣

# 164
  • Яко в Матрицата...
Ренко , подкрепям те!
Искам да ви кажа ,че по стаите вече знаят за малкото ни кътче тук...
Много е грозно да се мята цялата вина върху Рамазан и да седиш като дева Мария.
Кои са тези, бе, Диди? Дай и ние да си поговорим с тях Joy

Общи условия

Активация на акаунт