Отговори
# 165
  • София
И аз съм тук още, чета и не ми се спи. И аз мисля, че великата приятелка и онзи, дето не ми се говори за него имат пръст.

# 166
Ренко , подкрепям те!
Искам да ви кажа ,че по стаите вече знаят за малкото ни кътче тук...
Много е грозно да се мята цялата вина върху Рамазан и да седиш като дева Мария.
Кои са тези, бе, Диди? Дай и ние д си поговорим с тях Joy
Така става като не ме следиш ама и ти Simple Smile Виж Евето,Зорито и Галето ме следят Simple Smile

# 167
  • Яко в Матрицата...
Скрит текст:
Ренко , подкрепям те!
Искам да ви кажа ,че по стаите вече знаят за малкото ни кътче тук...
Много е грозно да се мята цялата вина върху Рамазан и да седиш като дева Мария.
Кои са тези, бе, Диди? Дай и ние д си поговорим с тях Joy
Така става като не ме следиш ама и ти Simple Smile Виж Евето,Зорито и Галето ме следят Simple Smile
Дообре, ще те последвам официално Wink

# 168
  • София
Какви стаи, аз не съм видяла Simple Smile

# 169
Какви стаи, аз не съм видяла Simple Smile

Говоря по принцип ❣️

Аз лично не я виждам много нещастна да си кажа.И нека не е... 🙏🤍

# 170
  • Яко в Матрицата...
Диди, кой знае какъв е случаят. Ние тука се вълнуваме и не спим, а те утре може да се покажат ръка за ръка. Никога не съм разбирала хората на изкуството...

# 171
Диди, кой знае какъв е случаят. Ние тука се вълнуваме и не спим, а те утре може да се покажат ръка за ръка. Никога не съм разбирала хората на изкуството...
На мен ми е все тази но ми е мъчно за приятелите ми които страдат наистина и не искат да повярват и ме нападат.Тяхен си проблем! И вас искам да гушна в момента оф яяя...
Аз много добре го знам това чувство преди години когато излезна онзи хабер за раздялата на скоро ни четах архиви в темата на КБ сме били аз и ти сутринта...Ще дойдат ли още хабери аджаба се чудя колко още ще натопят Рамо?

# 172
  • Яко в Матрицата...
Коя раздяла, Диди? Керем и Серенай ли?

# 173
Коя раздяла, Диди? Керем и Серенай ли?

Да злато след тях спрях да правя шип в реала даже като харесвах Айбюке и Фуркан и като се загаджиха също ,но хелял на Фуркан и нея още са заедно.За други ПР изцепки не съм вярвала а виж Айтач и Джемре бяха сладки също ,но и там имаше доза ПР.После на мен ми става мъчно и се питам защо бе хора? Впрочем звездите са с широк стомах истината си е истина.

# 174
  • Яко в Матрицата...
Айбюке и Фуркан не се ли разделиха това лято?

Нейсе, да си гледат актьорите дизитата, в които играят. Пък личният живот да си остава личен.

# 175
Айбюке и Фуркан не се ли разделиха това лято?

Нейсе, да си гледат актьорите дизитата, в които играят. Пък личният живот да си остава личен.
Не заедно са си...Това лято имаха среща след раздялата на Язъджъ с Дилянката.Таро и Мирай Данер и те бяха там.

Има  снимка на кола с катастрофа с номера на Ферит ,но твърдят ,че фотошоп аз я виждам по различна нали съм по шоповете Simple Smile

# 176
  • Яко в Матрицата...
Само катастрофа ни липсва в дизито Joy

# 177
Само катастрофа ни липсва в дизито Joy

Че то всичко е мармалад бе джанъм...

# 178
При Мерт да не се случи  в реала това което се случи на Сейран в сериала. Бившия на Афра да не се яви в гръб на Мерт, като Пелин на Сейран.
Много ми се вижда Афра самоуверена и нахъсана.
Това и изявление ще удари много повече Мерт, отколкото нея.

# 179
При Мерт да не се случи  в реала това което се случи на Сейран в сериала. Бившия на Афра да не се яви в гръб на Мерт, като Пелин на Сейран.
Много ми се вижда Афра самоуверена и нахъсана.
Това и изявление ще удари много повече Мерт, отколкото нея.

Карай ако има гала за втори сезон на Шахмаран кака му Серенай пак ще удари
едно рамо вече се е научил да обича раците като гледам.

Общи условия

Активация на акаунт