Отговори
# 195
Честит петък!
Това снощи си беше чист ПР, опитвайки да върнат рейтинга. С две думи, сценарий, някой е написал на Афра какво да каже. Вие представяте ли си досега да са им забранили да мълчат за личните отношения, и изведнъж,  ами казвайте каквото искате, няма проблем. Може да е във връзка със завръщането на Гюнтер, не знам. Но знам че няма лоша реклама, и утре ще са във върховете на рейтинга.
Защо го няма Мерт, ами не му се ходи сигурно, той не обича показност, суета. И да му нареждат не обича май много.

# 196
Да, Афра не трябваше да го прави, но си личеше отдалеч, че е като попарена. Сякаш е получила лоши новини в последния момент. Едва ли ще разберем кое как е точно, но никак не беше в неин стил.

Честит петък, момичета! Вероятно ще пропусна началото на серията, но разчитам на вас с коментарите Kissing Heart

# 197
Ами ако й е изневерил ? .. не ме има време кога де .. все са на снимки.
Или ако тя е искала на партито да се покажат , пък той е бил против да речем .. и се е ядосала , щото й е писнало това криене.
Все пак с предишния Мерт ходеха заедно по събития , яко снимки .

# 198
Здравейте!Вълнението от раздялата на Афрам е голямо!Но аз не мисля,че са се разделили.Очаквах,че на партито на Афра Мерт няма да присъства.Ами представете си само ако и той беше там дали изобщо щяха да ги оставят да си празнуват?Направо щяха да ги разкъсат журналята!Не познавам езика на тялото,но преди да отговори на въпроса,Афра се опита да избяга!Партито е два дни по-рано от рождения ден!Освен това се говореше,че ще снимат до петък,а събота и неделя ще почиват!Дали Афра и Мерт не са решили да празнуват някъде само двамата,далеч от журналисти и продуценти и всякакви очи?Мисля,че бомбата която хвърли Афра е по-добра от "Не коментирам личните си отношения" и тем подобни!Колко пъти ги събираха и разделяха!Освен това,ако бяха само колеги нямаше причина Мерт да не е на партито и да се държат далеч един от друг както при други партита.Трябваше ли да са пак свити всеки в своя ъгъл и да ги пазят продуценти,режисьори и всякакви там индивиди?Афра пълноценно изживя празника си със своите колеги и приятели и да се надяваме,че ще го изживее още веднъж с любимия мъж далеч от очите на всички!Това е моето мнение!

# 199
  • Яко в Матрицата...
Последно пиша по този повод. Каквото и да се е случило, вчерашното държане и думите на Афра оставиха лош вкус в устата ми. Много ги харесвам заедно, но ако не са щастливи, да търсят щастието другаде. Дано, дано не се отрази на работата им, защото имат още 7 месеца да работят заедно и защото сериалът е важен за кариерата им.

Хайде да видим днес дали Сейран ще е толкова ядосана на Феро бей, колкото беше вчера Афра на Мерт Joy

# 200
Ами да се връща при предилшия Мерт 😆.
Какво значи аз с оня така с тоя така....нов герой, нови правила...но не мисля , че има нещо общо. Също така не ме вълнува  особено дали са заедно, нека глава ги учи ( както баба ми казваше), но да -беше грозно Мерт да го няма на партито , независомо колеги/приятели и дрън- дрън. Когато снимаха Домът с Демет и Ибо, имаше коментари от типа , че не се понасят и че тя била казала -" няма да ги целувам тоя!" . Фактите обаче говорят друго, защото той беше сред поканените на нейната сватба. Все си мисля, че екранната ти половинка ти става 1/ 2 семейство е  грозно това което се случи снощи.
Друго което ще кажа, е че гледах снимки от миналата година и сегашното парти и щастливата Афра не е тази искренно усмихната Афра от преди 1 година. От там идва и темата за принтера- изневерил ли е или не е - не знам, не го и харесвам- НО на миналогодишното парти с такава любов гледаше и прегръщаше девойката, която не му отговори , че ми стана жал за него. От двамата Мерт до нея засипана с любов тази година седеше пред тортата си с режисьорката и фалшивата си усмивка.
Дано всичко това е ПР, защото ако не е не мисля, че прави лоша услуга на Мерт, а на себе си.
П.п
 Фуркан и Айбюке са си заедно- дори я беше завел като дама на сватбата на брат си. ...ама ако Айбюке реши да го зареже, аз съм неговия човек и никоя друга !!!!!! 🤣

Ами ако й е изневерил ? .. не ме има време кога де .. все са на снимки.
Или ако тя е искала на партито да се покажат , пък той е бил против да речем .. и се е ядосала , щото й е писнало това криене.
Все пак с предишния Мерт ходеха заедно по събития , яко снимки .

Последна редакция: пт, 01 дек 2023, 09:47 от Ela1

# 201
  • Яко в Матрицата...
Ela Joy Давай, ние сме с теб Wink

Между другото, вчера не ми хареса как се беше спретнала Афра. Нито роклята, нито грима... Ама може и да е защото чух какво каза преди да видя как се е спретнала Joy

# 202
  • Дъблин
ШОК! ПСИХЯСВАНЕ!

# 203
  • София
Ех, този Фуркан и аз много го харесвам Joy

Минавам на тема сериал, ще пуснат ли днес партньорска снимка на колегите Joy

Гериии, спокойно, идва новогодишната серия, ще съберат СейФер и всичко ще е ок Simple Smile

# 204
Хаха, сигурно има общо....Но така се сетих, че тая Афра голяма късметлийка бе. ..Освен сладкото мече е целувала и бъдещия ми мъж 😆😆. ПУ - от къде тоя късмет това момиче бе.
Ela Joy Давай, ние сме с теб Wink

Между другото, вчера не ми хареса как се беше спретнала Афра. Нито роклята, нито грима... Ама може и да е защото чух какво каза преди да видя как се е спретнала Joy

# 205
  • Яко в Матрицата...
Баш баш Joy

# 206
Билял отвинява Онур Г за всичко
Ерсин също не е отишъл до колкото разбирам. Да не коментирам че се почнаха лагери веднага научете първо какво стана и тогава плюйте и разбира се хоп цялата вина върху Мерт Рамо ами то така нали е по лесно... 🤦‍♀️

Честитка от Чаалар

Ренко аз имах грешна информация за тоалета и постоянно цял ден вдин профил не се спря да се гаври. Казваха че била като капка роса и облечена в лилаво.
Тя се е харесала облякла се е е това е най-малкия проблем.

Последна редакция: пт, 01 дек 2023, 10:15 от x BlackRose x

# 207
Диди, ама ти си противоречиш сега Stuck Out Tongue Winking Eye
Щом казваш, че са се разделили на два лагера, значи има и такива, които хвърлят цялата вина на Афра.

# 208
  • София
Аз пък останах с точно обратното впчетление, в момента хейта го яде Афра. Но аз следвам профили, които харесват и двамата. Тез лудите фенки на Афра, много ясно, че Мерт ще обвинават.

# 209
Диди, ама ти си противоречиш сега Stuck Out Tongue Winking Eye
Щом казваш, че са се разделили на два лагера, значи има и такива, които хвърлят цялата вина на Афра.
След статията пишат глупости извинявам се. Да не коментирам че в статията Рамо е тъмничаря от тъмницата
Аз лично не го правя но имаше хора които казаха:Рамо отпразнува това много преди просто вие не го разбрахте.
Фенките на Язъджъ танцуват да бе коментирам че снощи други приятели мв засипаха на лични да ме питат какво е станало..
И как трябвало Абдулджелил да издърпва ушите на Рамо. И какви молби направо не знам вече аз какво да кажа... И след това:Ами щастлива съм ама ми горчи. За кое си щастлива? Като ти горчи???? Телефона ми не е млъкнал и в WhatsApp. Не знам вече какво да говоря... Наистина аз самата не знам как да го асимилирам. Без да знаеш какво е станало и от другата страна да вземаш страни.

Общи условия

Активация на акаунт