Отговори
# 450
  • Бургас
Хайдеее.... и Пеперудите "отлетяха" при своите притежатели - за мен заслужени, макар в тези среди всичко да е нагласено и въпрос на връзки и позиции.
А признанието, че Yali Çapkini е най-добро дизи си е все пак постижение, можеше и тук да ги прескочат, но рейтингът надделя Sunglasses
Толкова смешно ми стояха на сцената, а госпожа "идеен стожер" - Гюлперен, чак ми изглеждаше комично. И с просто око  разбираш, че в този екип нещо много сериозно куца... Начело с продуцента... Е... гледащите знаем все пак, на кого се дължи успеха на сериала, макар единият да липсва, Афра и Гюнгер - забити в девета глуха...Добре, че се сетиха, че има режисьор, все пак Confused
Нейсе....да им е честита наградата и дано Мерт бързо се оправи, че го "изцедиха" това момче!
   Да си го гледаме, поне на картинка Heart Eyes

# 451
В този екип наистина нещо много яко куца....
Не знам на какво се дължи, но нищо не е наред и ако не са Афра и Мерт този сериал щеше да е кръгла нула...
Онур и Гюлса да вземат да се хвърлят от някъде ...

# 452
Много красива Афра Heart Eyes

# 453
Мерт толкова ли е болен, че е в болница чак???
Ако е лека настинка може и вкъщи да се лекува, но явно е нещо по-сериозно май...
Ааа сега писаха в групата в телеграм, че е на системи.. може наистина да няма епизод в петък.. но най-важно е да се оправи! ❤️

# 454

Бучето много тъжно гледа

Дано да са и съобщили,че и прекратяват договора в сериала:yum:

# 455

Бучето много тъжно гледа

Дано да са и съобщили,че и прекратяват договора в сериала:yum:

Хахаха едва лиии ... 😂😂😂
Онурчо много влюбено я гледа...

# 456
  • Яко в Матрицата...
Наистина нещо не е наред в този екип. Хайде Рамо го няма, ама можеше все пак да сложат по една усмивка, награждават целия екип. Буче гледа по-зле и от сериалната си героиня.

# 457
Аз малко съм от невярващите.
Някак си много ситуации се насъбраха около Мерт.
Да издърпаш вече 48 епизода на гърба си,  от които последната тежка и много емоционална.
Изказването на Афра пред журналистите в неподходящо време.
Липсата на награда за положен неимоверен труд в сериала....и т.н.
И как да не ти се отрази. Дано не е болен, както казват, но аз малко не вярвам.
Той просто е много раним от ставащото и както във филма "отива на въздух", задушава се.
Само да не обмисля напускане,  че продукцията без него ще приключи.
Съдете ме, но така ми се струва.
Дано не съм права.

# 458
Обаче Есмето е трепач-като 18 годишно девойче е
В първия момент не можах да я позная

# 459
Разочарована съм от наградите. Трябваше да има  и за наша Буче  :  Най-талантлива актриса  : хиляда емоции - едно изражение.  И това е талант !
Само наградата на Пънар  и на Салих признавам.  Керем  , Киво , Серенай , Хафса  - ами не са ми  най - .

Последна редакция: нд, 03 дек 2023, 22:30 от Kami_J

# 460
  • Яко в Матрицата...
Не вярвам да лъжат, че е в болница. Колкото и да не харесвам Шнура и Гюлсерен, не мисля, че ще вземат такъв грях на душата си. Мерт много пъти се е влачел на сета болен, доказал е, че е професионалист. Дори и да има личен проблем, щеше да се събере и да отиде на мероприятието. Убедена съм.

# 461
Най-важното за Мерт сега е да се оправи! Наистина този сериал има нещо ,което много куца в отношенията на Афра и Мерт втори сезон. Това не са онези приятели от първи сезон и които бяха преди . Не знам искрено се надявам коагато приключи сезона всичко да тръгне в тяхна полза. Много си ги харесвам ❤️

# 462
Имаше една сцена в ЛПН,в която героинята казваше,че на човек му пада имунитета тогава,когато е разстроен от нещо,когато преживява драма и съответно се разболява.
Та,в този ред на мисли нашето мече чоже да е преживял такъв стрес и затова сега да е болен
Може и да са празни приказки,но съм се наблюдавала и е верно.Случи ли се нещо,за което преживявам тежко веднага се разболявам.

# 463
Бурджу праща целувки на Мерт Heart Eyes

https://twitter.com/diaysdip/status/1731362681158836298

# 464
  • Дъблин
Честито на печелившите! Най-вече на метресата! Друг път няма да и се получи!! Браво нареди се на първа линия благодарение къртовският труд на Мерт и Афра!! Евала!!!!

Жал мине за Мерт!! Направоооо не е истина! От стреса и всичко се поболя!!
И да няма епизод тази седмица много важно! Само той да се оправи!

Афра да внимава в картинката!! Тази актриса никога не си е поплювала!! Последният с който беше има няма 20 години по-млад от нея! Та Афричкаааа милаааааа, стягай се, че и без колега ще останеш Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт