Отговори
# 660
То не е казано, че Сейран ще се влюби в него.

# 661
Аз не казвам да се влюбва и в професора, но има шанс.... След Ферит как би запомнила и името на някое бебе първокурсник 😄. За мен трябва да се появи нов модел за подържание. Авторитет. Не някой с който да пие и пуши по цяла нощ, а като огладнее да ходи при мама да го нахранят.

# 662
Аз не казвам да се влюбва и в професора, но има шанс.... След Ферит как би запомнила и името на някое бебе първокурсник 😄. За мен трябва да се появи нов модел за подържание. Авторитет. Не някой с който да пие и пуши по цяла нощ, а като огладнее да ходи при мама да го нахранят.
То това е целта!Не Сейран да се влюби в него,а той в нея.Малкото първокурсниче да изживее първата си несподелена любов.Ама той и това няма да направи защото просто ще е пешка в отбора на Пелин,Пърл и най-вероятно Сертер!И той влиза в сериала.

# 663
Докарването на Пелин във ялъто е очаквано, все пак Халис беше прибрал Шехнуз за да го принуди да я пусне. Ферит дори и да не иска Пелин вече да е при него, то Халис иска.
След първия фрагман вчера остава впечатлението, че Ферит най-вероятно ще се откаже от всичко, освен от Сейран, и ще спре да се интересува от Пелин. 🙆‍♀️
Интересно ми е как ще протече престоят на Пелин във вилата. Къде ще я настанят, нейното "щастие" все пак ѝ е мечта - мечтае да влезе във вилата още от 1ви сезон. 😃

Има вероятност новото момче или да е пешка на Пелин, както казвате, или просто той хем да хлътне по Сейран, хем да очаква нещо от нея, хем Ферит ще се дразни като разбере за него. (Да видим онези двата, които Ферит нае да следят и пазят Сейран, още ли ще са на пост?...дали те първи ще му съобщят за новия бей🤣). Абе с други думи, ролята му ще е на дразнител сигурно. 🤣

Последна редакция: вт, 05 дек 2023, 21:00 от bellie_ellie

# 664
Сега,ако задълбаят в това в Сейран да се влюбва куцо и сакато,направо ще ми е наприятно да гледам
Това все пак е омъжена жена/възможно е и да е забременяла вече/
В Турция мисля доста се стряскат,когато ухажвайки някоя жена,тя се окаже омъжена

# 665
  • София
Може Animal Fish да прати някой неин приятел да мъти водите.
Нещо се коментира за някакъв Али, който рибата споменала в 12-та серия.

Последна редакция: вт, 05 дек 2023, 21:38 от MysteryG

# 666

Този новия актьор ще се казва я сериала Али

# 667
Тази повече ми харесва 😍

# 668
  • София

Този новия актьор ще се казва я сериала Али

Да, затова коментират, че може да е приятел на рибата.
А може и да е съвпадение в имената Simple Smile
Трябва да си припомня откъса от 12-та серия със субтитри, какво точно е казала Animal Fish.

# 669
Докарването на Пелин във ялъто е очаквано, все пак Халис беше прибрал Шехнуз за да го принуди да я пусне. Ферит дори и да не иска Пелин вече да е при него, то Халис иска.
След първия фрагман вчера остава впечатлението, че Ферит най-вероятно ще се откаже от всичко, освен от Сейран, и ще спре да се интересува от Пелин. 🙆‍♀️
Интересно ми е как ще протече престоят на Пелин във вилата. Къде ще я настанят, нейното "щастие" все пак ѝ е мечта - мечтае да влезе във вилата още от 1ви сезон. 😃

Има вероятност новото момче или да е пешка на Пелин, както казвате, или просто той хем да хлътне по Сейран, хем да очаква нещо от нея, хем Ферит ще се дразни като разбере за него. (Да видим онези двата, които Ферит нае да следят и пазят Сейран, още ли ще са на пост?...дали те първи ще му съобщят за новия бей🤣). Абе с други думи, ролята му ще е на дразнител сигурно. 🤣
Едно е сигурно,боя от Ферит му е в кърпа вързан.Ще доукраси нежното личице!

Последна редакция: ср, 06 дек 2023, 00:05 от mimi 65

# 670
Новия персонаж не е зле обаче не е никаква конкуренция на Ферит.И да е просто състудент на Сейран и да е приятел на Пелин  все тая нищо няма да постигне .Освен да предизвика ревност у Ферит и да го изкара от депресивното му състояние,ако е изпаднал в такова де ,за да започне пак да се бори за Сейран нищо друго няма да направи.
По ще ми е интересно ако наистина Сертер се връща какво ще се случи.Не ми се иска да поддържам надежда ,че бебето не е  на Ферит ,но ако мафиотчето се е върнало това предполагам ,че отваря вратата към такива съмнение което ще е супер Simple Smile
Изгледах серията с превод  и ме хвана яд на мене си дето съм изпитала съвсем малко съжаление към  Animal Fish
Аз почти се разстроих заради нея  в сцената в колата с Ферит,викам си браво бе може да и трепне нещо ,ноооооооо като видях превода еми то ако  камъка трепне можеш да очакваш и тя да трепне  Angry Аз  да я съжалявам  Angry ,а тя нашата си отива подготвена ,че Ферит може да  я помоли да му адвокатства пред Сейран и тя понеже мноооого го обича ще иде въпреки че ще пролее няколко фалшиви сълзи ,но вътре в мъничката и главичка е назрял план как Сейран ще ги види нея ,Ферит и корема и това ще бъде нейното отмъщение .Но на края пак рибката беше унижена когато Ферит пред Сейран казва ,че друга жена в живота си няма и после хукна след Сейран и остави  Animal Fish сама в ресторанта .
И друго ми направи впечатление в сцената в колата ,тая Буче защо така смешно си отваря устата като в буквата о и честно казано ми прилича  на секс кукла така с тая заоблена устичка и с празния поглед .Верно играеш метреса момиче ,но все пак можеш да не изглеждаш непрекъснато като такава и то доста долнопробна. Angry
Много ми е интересно Гюнгер какво мисли да я прави Animal Fish Дано не ни мъчи и нас и Сейран и Ферит  още дълго с нея  Hands Pray
А за Сейран хич нямам никакво  съмнение ,че няма да се влюби нито в тоя новия нито в някой друг ,защото  Феро бей квито и да ги е свършил  си е нейния човек и това е положението .Heart След като след такава тежка нощ в която се разкриха болезнени  истини и  Сейран реши да си тръгне  като преди това си казва всичко което и тежеше на душичката  тя си взе единствено  документите и гривната направена от Ферит и после още на следващия ден взе да си спомня разни малко нещица за Ферит има надежда за тях двамата. Heart

тука бяха много жални двамата  Cry

# 671

Още малко нещица Simple Smile

# 672
Цитат

Тя - Пела лъже на поразия.

# 673
Аз само не разбирам едно нещо..
Дядото къде ще настани рибка, след като Ферит и Сейран все още са женени?
Това не е ли резил за семейство Корхан? Или щом има наследник всичко е позволено да се прави...
Истини му каза Ферит на деде в стаята... обаче той Халис от гордостта си не може да ги приеме ...

# 674
  • Яко в Матрицата...
Кирилова, дедето много пъти показа какво е важно за него - да му се подчиняват, да правят това, което той иска, като извинението е, че той знае най-добре. Никой от тях не е постигнал нищо, те зависят от него и от неговата милост. Никой не се бори за независимост, а да му се хареса. Морал при него не виждам, само празни думи без никакво покритие. Сега ще докара 🐟, не защото много я харесва, а защото тя носи нещо, което принадлежи на Корхан. И ще иска от Ферит да узакони това нещо в очите на обществото.

Ама и друго се чудя. Някой ли от пресата не надуши клюката, то това си е голяма бомба 🤣 В цяла Турция сал един Тайлян или там как му беше името се занимава с Корханови 🤦

Общи условия

Активация на акаунт