Отговори
# 675
Кирилова, дедето много пъти показа какво е важно за него - да му се подчиняват, да правят това, което той иска, като извинението е, че той знае най-добре. Никой от тях не е постигнал нищо, те зависят от него и от неговата милост. Никой не се бори за независимост, а да му се хареса. Морал при него не виждам, само празни думи без никакво покритие. Сега ще докара 🐟, не защото много я харесва, а защото тя носи нещо, което принадлежи на Корхан. И ще иска от Ферит да узакони това нещо в очите на обществото.

Ама и друго се чудя. Някой ли от пресата не надуши клюката, то това си е голяма бомба 🤣 В цяла Турция сал един Тайлян или там как му беше името се занимава с Корханови 🤦
Hands Plus1
На същото мнение съм. С една добавка, която ме впечатли. В един от разговорите с Нюкет тя му подхвърли, че той вземал решенията за всеки, щото никой не поемал отговорност за себе си. И той, изненадан, но и доволен, закима утвърдително глава. Та, моделът на самооправданието в конака си тръгва от него.
Рени последния абзац не го разбирам. За каква клюка иде реч?

# 676
  • Яко в Матрицата...
Кате, Ферит е женен за една, ще има дете от друга…

# 677
Нещо от Мертт.. май е старо, но ми хареса 😆😍😍
https://vm.tiktok.com/ZGeREH6bq/

# 678
Интересно ми е как ще протече престоят на Пелин във вилата. Къде ще я настанят, нейното "щастие" все пак ѝ е мечта - мечтае да влезе във вилата още от 1ви сезон. 😃

Ааа, Пелин не мечтае за щастие, а за Ферит- нейни думи. Това момиче е способно цял живот да търпи унижение и да е нещастна, но Ферит да е до нея. Това я прави мноого, мноого опасен противник. Сейран се опитва поне да спаси гордостта си, поведението й е пример за всяко момиче, а тази е дъно.

Сейран и Ферит изживяват любов, за която се умира, никога отново няма да горят в същият огън, какъвто и авторитет да им се спусне за кандидат. Двамата са предопределени един за друг. Влюбване в друг, от която и да е страна няма да има.

С две неща не съм съгласна, които Сейран каза в последният епизод.
Първо към Халис- "ти ме принуди да подпиша молбата за развод"
Второ към Ферит- "сълзите ти са преходни, както и любовта ти"

# 679
Беше си малко принуда от страна на Деде за развода, когато каза, че Сейран се е омъжила за пари и привилегии. Сейран тогава прояви достойнство и защити честта си, като подписа документите.
Някой беше писал- "като не можеш да направиш избор друг прави избор вместо теб"- и тук Катето пише- "...че той вземал решенията за всеки, щото никой не поемал отговорност за себе си". В някои ситуации подкрепям Халис Grinning

# 680

Хубав ден!
И честит празник на всички празнуващи.... 🤍

# 681
  • Яко в Матрицата...
Беше си малко принуда от страна на Деде за развода, когато каза, че Сейран се е омъжила за пари и привилегии. Сейран тогава прояви достойнство и защити честта си, като подписа документите.
Някой беше писал- "като не можеш да направиш избор друг прави избор вместо теб"- и тук Катето пише- "...че той вземал решенията за всеки, щото никой не поемал отговорност за себе си". В някои ситуации подкрепям Халис Grinning
Защото не са научени да поемат отговорност, за всеки проблем се тича при дедето, той да го правя. Нормално е да не знаят какво да правят.

Съгласна съм, че дедето я принуди да подпише документите и тя е абсолютно права да вижда така нещата. Отнесе се нея все едно е някой престъпник.

# 682
Сейран беше решила да напусне Ферит много преди деде да и сложи документите на масата. Ферит я следваше, като кученце тогава, за да се върне. Изправи се шамаросан и унизен пред всички от Кязъм и й подаде ръка, която тя отказа да хване.
Малоумното решение на Халис да я върне в имението и да я заключи беше следствие от разходките по молове с братята Сафет и търгуването на Кязъм с нея, докато носи името Корхан. Не е оправдание за суровото отношение на Халис, но го познаваме добре.
На Халис му беше интересно, дали ще подпише лишена от всички облаги и тя тогава му отговори, че привилегиите Корханови са й донесли само болка. Разписа документите за части от секундата, без заплахи или каквото и да е, не обърна внимание и на умоляващия поглед на Ферит.
Можеше да откаже, както тогава, така и след това в съда, но не го направи.
Разбирам постъпките й тогава, но да каже, че е била принудена да подпише ми се стори доста пресилено.

Последна редакция: ср, 06 дек 2023, 12:23 от Juliya*

# 683
Да си дам моя спойлер!Нали знаете,че се водя по развитието на един друг сериал с който "Рибарче"-то си прилича!Когато се появи Лейля приликите се заличиха,но с първото появяване на Гюнгер всичко започна да си идва на мястото!Ферит наистина ще започне работа при Сейран или близо до нея!Нищо в Ялъто няма да го интересува!Ще се връща там само да преспива и толкова!Халис все пак ще прибере Пипи ,но тя ще се помещава в отделна стая,все пак Ферит все още е женен!Пипилотка ще има не много приятни срещи със Суна!Мисля,че точно Суна с помощта на Кая ще разкрие игричките на Пелин и ще уведоми за това сестра си или Ферит!В другия сериал сестрата на главния герой и братоведката на главната героиня изкараха "кирливите ризи" на бившата!Сега не мога да предвидя как ще го направи Гюнгер,но Сейран и Ферит,двамата заедно или поотделно ще разкрият истината!В другия сериал нямаше бременност,само "изневяра" и не мога да гадая как Гюнгер ще се справи с нея!Но в крайна сметка,Пелин губи и Ферит я изхвърля най-позорно от Ялъто!Даже мога да предвидя и последните му думи към нея:"Сега аз ще направя това,което Сейран не успя да направи втори път"! И именно тогава ще се появи Сертер!Ще и даде кърпичка да си избърше сълзите и ще и каже:"Какво стана,нали много обичаше Ферит?Къде си сега?На улицата!Какво искаше,да си го върнеш или само да си отмъстиш?"Отговорът естествено ще е:"Да си отмъстя!Ще бъдеш ли до мене?" и естествено Сертер ще застане до нея,нали и той има за какво да си отмъщава на Ферит!Междувременно Сейран ще се върне в Ялъто,но ще започне нова атака от страна на Пипи,Сертер и новичкия.Бременност на Сейран в скоро време няма да има!Гюнгер явно не е любител на "бременностите" иначе Пипи щеше да има корем още в първи сезон!Знаете и колко се говореше,че когато Сейран за пръв път беше с Ферит ще бъде бременна,че Ферит ще е в болницата,Корханови няма да я искат и ще е принудена да се ожени за Тарък!Както виждаме такива неща няма! Ако Лейля не се беше намесила,досега и физиономията на Пипи щяхме да сме забравили!Поживьом,увидим!Според мен първия развод трябваше да се състои!Той беше разковничето за осъзнаването най-после на тази любов и от двамата!Той беше стимула да се отърват от разни паразити като Пелин и Тарък и да се състои новата сватба,но вече съвсем желана от двете страни!Друг въпрос е,че Лейля разсипа всичко изградено до този момент и най-голямата грешка беше връщането на Пелин и то бременна!Гюнгер,може би,щеше да ни покаже едни вече силни Сейфер!Некадърността направи Франкенщайн от 1-ви сезон на сериала!Сега задачата на Гюнгер е да го върне в изходно положение и едновременно да продължи приказката!Сложно,но не непостижимо!

Последна редакция: ср, 06 дек 2023, 12:44 от mimi 65

# 684
50/50 беше всичко с развода, отделно че корханови наистина й донесоха болка,сякаш тя им направи напук тогава. Но да е била безразлична към Ферит не ми се вярва. Просто нямаше връщане назад. Ферит какво направи ,напи се на куче след развода,отиде до Сейран и тя после повтаряше колко много го обича. Или като бяха в съда ,едва ,едва казаха заветното евет. Тя разбра че не може без Ферит както и той без нея. И нашия Халис я натисна ,и тя за да изглежда ,че не е за парите подписа да им натрие носовете . От яд каза и думите към Ферит че Тарък я подкрепя да учи , нарочно.  В бяс и нерви човек всичко казва

# 685
Халис нистина я принуди да подпише развода. Първо я отвлече и затвори насила. После каза на Ферит , че тя ще излезе от тази стая ,когато подпише документите. Накрая я предизвика , като наблегна че е там заради името и парите им.И това  ако не е принуда ! После Ферит се прави на обиден , защо тя подписала. Ами какво да прави , да гние там в стаята ли ?
По повод думите и  : "сълзите ти са преходни, както и любовта ти" , я разбирам.  Първосигнално и аз бих разбрала така нещата.  Не казва за Пелин и бебето. Лъже непрекъснато. Доведе я в имението. Какво да си мисли Сейран ? Че много я обича ? Това че ние виждаме нещата и от неговия ъгъл , на нея не и помага да го разбере. Тя не е в ума му , за нея са важни действията му , които и сочат точно това - пренебрегна я , заради Пелин и бебето. Голяма грешка направи Ферит , че веднага не сподели с нея проблема наречен "Пелин".  Нямаше достатъчно смелост . Да не говорим , че тази му постъпка показва , колко малко вяра има в любовта и, за разлика от сляпата му вяра , в това че е  единствен за Пелин. Дори не допусна , че тя  ще го подкрепи  . Повтаряше пред  Халис , че Сейран ще застане зад него , но действията му говореха друго - несигурност, съмнение, страх.
Ферит трябва много бързо да порасне , защото когато си далеч от някого не знаеш , дали му липсваш , или свиква с отсъствието ти.

# 686
  • Яко в Матрицата...
Джули, разбирам какво искаш да кажеш, но тя нямаше друг избор, освен да подпише. И това е наистина принуда. Ако не беше подписала какво щеше да стане?

# 687
Душички Heart Eyes

Heart Eyes

Вижте Шнура къде се вре и си представете как е с Афра и Мерт Grinning

https://twitter.com/fevrigirl/status/1732152452567200096?t=YhSva … oudZNnAXbeWQ&s=19

# 688
Джули, разбирам какво искаш да кажеш, но тя нямаше друг избор, освен да подпише. И това е наистина принуда. Ако не беше подписала какво щеше да стане?

Щеше да остане в имението, като жена на Ферит и Халис нямаше да позволи на Кязъм да я сватосва, с когото и да е. Тзаи опция, обаче не беше приемлива за нея, но заради Ферит не заради друг Тя искаше да се разделят.
Помня, че Халис остави документите на масата и изчака търпеливо, докато подпишат и двамата, дори и дума не обели. Тя не се поколеба изобщо.

# 689
Ще има ли фраг днес, какво се чува из ТТ?
Черпя виртуално всички за Никулден, със сладичко!

Общи условия

Активация на акаунт