Пазаруване от Amazon - тема № 105

• 75 150
  • 763
  •   1
Отговори
# 210
Няма лошо ,ама да разбирам вече не ги предлагат тези които имате?Мекия не се пука надявам се (да го смачкат ще им е трудно 😅)Аз като пътувам сядам върху него за да го затворя .Понякога двете с щеркта го натискаме…..Та товаренето по летищата му е най малкия проблем на куфара.Мен нещо ме притесни продавача .Уж е с 90 процента рейтинг….ама има оплаквания за грешни цветове и неполучени куфари.Освен да си търся амазон продавач изгодна цена.С амазонци поне мога да се разбера.

# 211
  • Майничка
Аз предпочитам платнените, опитът ми с твърдите не е добър, особено с по-новите материали. Редовно пренасям алкохол, буркани с бабини манджи за приятели навън - не съм имала фира, така или иначе опаковам в стреч фолио.
Мекият винаги може да се поиздуе тук-там и да побере още малко, при твърдия не става.

# 212
  • Сф
Аз имам и от двата и нямам любим, и двата вида има + и -. Но при последното пътуване в Истанбул валеше из ведро, явно не бяха покрили количката при товаренето на куфарите и в София куфарът и част от багажа бяха мокри. Нямаше нищо фатално, затова не съм пускала жалба, но, ако беше в обратната посока, на отиване към почивката, щеше да е много неприятно.

# 213
Именно твърдите са по-добри за затваряне при повече багаж. Редовно се затварят с посядане на 85 кг. мъж. И винаги меря, че се оливам с претоварване. Механизмите за затваряне са железни. Не се издуват, не се напъват шевовете и да се чудиш кога ще се скъсат. Не се мокри багажа. Не може да се скъса или разпори с нож, каквито съм виждала по летищата.

От 2007 година имаме един по-голям, който събира над 32 кг. на една италианска марка Ронканто. Също препоръчвам. Железен е вече толкова години.

Сегашна алтернатива на старите е този модел https://www.samsonitebg.com/spiner-na-4-kolela-scure-75-sm-tamno … olyam-razmer.html

# 214
  • София
Твърдите нямам къде да ги складирам и се отказах. 4-5 твърди за дълъг път са половин килер. Grinning пък и пандемия, 7 клас, едно, друго. Не пътуваме вече чак толкоз... Имам меки от една серия, един в друг, плюс няколко меки  сака и те вътре. За багажник на кола също, твърдите са ми неудобни.. Мек ако е, тъпча по- лесно върху/ около него, щото 3 деца, куче, абе лудница е при нас от години... Счупен/пукнат твърд по самолети се случва.. Мек по трудно да се повреди...

# 215
По летищата съм виждала твърди куфари  опаковани в специални калъфи, които ги предпазват от ожулване, одраскване, а предполагам и от чупене при по-леки удари. Все се каня да си взема. Blush

# 216
По-лесно е да се разпори, отколкото счупи в багажното на самолета един куфар, ако е качествен. Аз твърдите ги съхранявам един в друг или ги ползвам за съхранение на летни/зимни дрехи.

Някой да е ползвал този уред за почистване на зъби? https://www.amazon.de/gp/product/B0BFRSDTZ2/ref=ppx_yo_dt_b_asin … s00?ie=UTF8&psc=1

# 217
Момичета, включвам се по въпроса с куфарите. Преди около 4 години съм поръчвала от тук https://www.schulranzen-onlineshop.de/ от меките модели на American Tourister. Помня, че тогава доста хора тук във форума поръчвахме от там. Доставката до БГ е с DHL срещу 15.95 EUR Виждам, че в момента имат пак разпродажба и дори ето този модел https://www.schulranzen-onlineshop.de/american-tourister-high-tu … umber=138261-9800 има допълнителни 5% отстъпка и мисля, че се получава добра крайна цена.

# 218
  • Майничка
Точно оттук съм купувала!

# 219
Гаранцията им е международна нали?В смисъл ,ако има нужда мога да я порзвам в България?За да не връщам? И кое е по добре - полипропилен или поликарбонат ,че много задълбах и аз 😊?

Последна редакция: сб, 27 яну 2024, 20:25 от ctefani

# 220
Някой да е връщал скоро с генереиран етикет от немсия амазон гледам пише DHL спиди ще го примета ли без заплащане, връщала съм много отдавна .  Кафе машината от склада тече нон стоп като е включена да загрява което за мен никак не е нормално Sad а беше като нова ...по описание на амазон.

# 221
  • София
И аз се чудя за подарък за дете на 6 год. Момче. Евентуално куфарче за кабинен багаж с колелца, че тръгва напролет да пътешества. Друго не ми хрумва. Нещо шарено по куфара ще е добре, футболен фен е Grinning

# 222
Някой да е връщал скоро с генереиран етикет от немсия амазон гледам пише DHL спиди ще го примета ли без заплащане, връщала съм много отдавна .  Кафе машината от склада тече нон стоп като е включена да загрява което за мен никак не е нормално Sad а беше като нова ...по описание на амазон.
Аз връщах ,не много скоро -миналата пролет.Отивате в спиди и си носите етикета .Ако служителят е запознат супер,ако не стоите упорито и настоявате да генерира товарителница за DHL , те си я генерират в Спиди.И разлепва етикета ,но и вие разлепвате вашия етикет ,после пътува.Близо 2 седмици им отне .Кафемашина от склада връщах към немския амазон.

# 223
  • Сф
За кафемашината вижте дали уплътнението е добре сложено, може то да пропуска

# 224
  • гр. София
Гаранцията им е международна нали?В смисъл ,ако има нужда мога да я порзвам в България?За да не връщам? И кое е по добре - полипропилен или поликарбонат ,че много задълбах и аз 😊?
Поликарбонат, доколкото знам. По-твърди са и по-устойчиви. Ние такъв взехме, както споменах по-назад от https://paulaventi.com/%D0%BA%D1%83%D1%84%D0%B0%D1%80%D0%B8

Общи условия

Активация на акаунт