Пазаруване от Amazon - тема № 105

• 75 110
  • 763
  •   1
Отговори
# 90
Получих Алекси от немския, скрита са и чакат да ги опаковам Simple Smile
Следа за оферти за инстан пот и еър фрайър Wink

# 91
  • София
Скоро някой питаше за ръчна прахосмукачка, получих тази на Shark   https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B08M9JQ1J1?psc=1&ref=ppx … _mob_b_asin_image
Не е тежка, доста е силна, много подходяща за обиране на косми от домашни любимци. Ползвах я за почистване на столове, дивани, котешката катерушка, труднодостъпни ъгли. Въпреки, че батерията издържа само 8-10 мин и уж е сравнително чисто в нас, се изненадвам как все успява да напълни поне половината контейнерче.
Shantal, не намирам същите, но подобни чаши има в Moemax
Скрит текст:

Май се водят модел Madame Coco Lavinia
и са турски. Провери и в Paşabahçe.
Иначе тези с пръстен са традиционни за вина Cahors, може да потърсиш за ключови думи на френски.

# 92
  • на Мелмак
Ох, много са хубави тези чаши.
Другата седмица съм в Турция, ако намеря, ще купя. Мисля, че и вие ще искате Wink М?

# 93
  • Sofia
Ох, много са хубави тези чаши.
Другата седмица съм в Турция, ако намеря, ще купя. Мисля, че и вие ще искате Wink М?

Чашите от моя пост със сигурност са нещо дизайнерско, но не мога да разбера какво.  Прерових всички скъпи марки, предлагащи чаши и нищо … Бакарат, Версаче, Диор, Кристоф и т.н. и Ц, няма ги.

# 94
  • на Мелмак
Да, Шантал, много са хубави.
Имам спомен, че и аз съм ги заглеждала, но пусто не помня къде. Направили са ми впечатление. Grinning
Но, както е във форума, сега покрай теб ги набелязах. Ако ги срещна, ще съобщя веднагически Wink

# 95
  • София
Някой да е попадал на оферта за Gaggia от масовите дет взехме от склада сдаде багажа падна нещо като уплатнение и ремеонта е ката за нова Sad
Аз преди месец и малко си поръчах тази
https://www.amazon.de/dp/B07B3RPKD7?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details
Взех я от склада, състояние добро. Описанието беше : Мирише на кафе Flushed Че на какво да мирише кафе машина? Както и да е. Дойде чисто нова, дори не беше мокрена. Беше на 45 евро. Хванах още 30% намаление и ми се върза на 30 евро. Гледам, че сега има доста в склада. Само четете внимателно описанието. Успех!

# 96
  • София
Може да излезе добра оферта за Gaggia, но аз вчера в Кауфланд видях този Крупс
Скрит текст:
Направо ме е яд, че не ми трябва нова кафемашита. Имам сходен модел на Крупс, от около 10 години, купувана на по-висока цена. Много си я харесвам. В друго жилище ми е Gaggia-та, добра е, но някак не очаквам да изкара  още 5 години.

# 97
Нещо май не се харесват, щом има толкова в склада. Бих забърсала, ама от склада и състояние - приемливо, малко е рисковано. Заслужават ли си?

# 98
  • софия
"Приемливо" не. Не купувам състояние различно от "като нов" и "много добро", като внимателно чета описанието, защото при второто може да е различно. Преди 2 години взех "като нов" за вилата и сме много доволни. Чудесно кафе прави, но не се ползва интензивно.

# 99
Доста хора от форума се обзаведе с такива машини от склада за без пари. При свекървата е такава вече две години се ползва ежедневно. Състоянието беше "много добро", дойде не отваряна кутия.

# 100
В сервиза на Gaggia ми казаха, че вива е пусната по 160 лв сега в техно нещо си за ремонт поискаха 120 та като съм я взела за 25 евро няма никакъв смисъл . Взех една от склада за 35 евро да видим. Имам и делонги на 10+ години нищо и няма и сега я ползвам , но взех и една Gaggia да видим за тръпката.  Техниката така иначе по - евтина няма да става, а и с опцията да го върнеш ако не ок няма много какво да му мисля.

# 101
  • София
.

Последна редакция: ср, 27 дек 2023, 12:58 от Starrydream

# 102
Пуснах и аз една Гаджия, като нова.

# 103
Здравейте! Моя приятелка ми е подарила гифт карта от amazon.com.
Има ли вариант да я ползвам за немския или английския Амазон?
От amazon.com преди бях чела, че се плаща мито, още ли е така?
Благодаря!

# 104
  • Сф
Не, не можете да я ползвате в друг амазон, освен .ком
Митото се начислява при покупката, но пак може да я спрат на митница.

Общи условия

Активация на акаунт