Пазаруване от Amazon - тема № 105

• 75 104
  • 763
  •   1
Отговори
# 105
Не, не можете да я ползвате в друг амазон, освен .ком
Митото се начислява при покупката, но пак може да я спрат на митница.
Има ли определена сума, над която отиват на митница или всичко е до късмет?

# 106
  • Sofia
Вече всичко се обмитява, но амазон събират таксите предварително и не би трябвало да имате проблем.

# 107
  • Luxemburg
15.5г ми дъщеря ползва още детската си Филипс четка. От време на време ползва обикновена четка. Та отдавна ѝ предлагам да я заменим, но се загубих от толкова модели. Кой бихте препоръчали? Не виждам кой знае каква разлика между този https://www.amazon.co.uk/Philips-Whitening-Rechargeable-Toothbru … WFyY2hfYXRm&psc=1 и този модел https://www.amazon.co.uk/Philips-Sonicare-DiamondClean-Prestige- … ps%2C104&sr=8-17?

# 108
Имам първата, минала съм и през обикновените модели, през детската дори и още един модел с 3 режима. Тази от първия линк е най-добра, много съм доволна. Втората от 270 п не съм ползвала и не мога да сравня, може да е уникална след като е тройно по-скъпа.
Предвид факта, че само детските четки купени от Щатите изкараха 4-5 години, а всичките ми останали 8 четки се разавлиха между 18 и 30 мес, не бих дала толкова пари обаче. Добре, че последните четки ги купувах в Италия и имаха 30 мес гаранция, та ги смениха  седмица преди да им изтече гаранцията...

# 109
  • Sofia
Четки купувам каквито има намалени, не най- базовите модели, но до стотина евро давам. За мен по- голямо значение имат накрайниците и любими са ми тези, най- обикновените, зелените.

# 110
  • Luxemburg
drago_2008, как така 18-30м? Много кратък о време ми се струва за такава скъпа четка.
Детската на Филипс се ползва вече 10г и се зарежда веднъж на два месеца. Не е мръднала. Аз дори се опасявах, че ше се повреди и взех втора, която си седи в мазето ни. 
Ние с мъжа ми имаме Орал Б. При тях батериите са проблем. На всеки 5-6г купуваме нов модел, че на старите им занимава батерията и дори и след смяна на батерията не е като нова четка. Зареждам през ден и пак мие с по-бавни обороти. А последните накрайници сякаш са фалшиви. Цветът им избелява за месец, наместо за 3м.

Последна редакция: чт, 28 дек 2023, 22:27 от ronicat

# 111
Тази от първия линк почнах да ползвам преди 2-3 седмици. И от нея съм най-доволна от всички до момента като измиване и обороти.

Нямам реално четка, като изключим детските, която да не се е повредила и да не е била подменена. Всичките са били купувани от Amazon.co.uk, Amazon. de, Amazon.it и Amazon.com. Дефектът е бил - или спира да се зарежда, слагам на стойката и мига учестено, или мига и зарежда, но после не вибрира, а се чува едно леко жужене. Четка от 150-200 евро не съм купувала, но мои приятели си взеха и съм казала да ме информират като се развалят. Реално съм купила до момента 10 четки и съм получила 4-5 нови през годините. Винаги съм с нагласата, че ги купувам за макс 2 години, затова и за повече от 70-80 евро не купувам. Ако се развали и не я подменят да не ме е яд.

# 112
Първата ни четка Филипс беше от България и беше 500 лв. Развали се съвсем малко след като изтече гаранцията. От тогава купувам по-бюджетни, до към 150 € макс.

Харесах си една чанта на Армани. Продавач амазон. Чудя се дали някъде мога да я намеря на една идея по-добра цена. Някой вас ако има опит с някой сайт, където мога да потърся, моля да ми пише.

# 113
  • Sofia
Навсякъде, където продават Армани може да има  по- добра цена, включително и по български сайтове- fashion days, modivo и подобни. Ако прецениш, сподели модела, така ще можем да бъдем по- полезни.

# 114
  • Luxemburg
drago_2008, твоята четка реално също струва 250£, просто е остарял модела и са я намалили на 90£. Според мен е почти същата като тая модел 9900. Ние си взехме последен модел Орал Б след като предните спряха, не видях кой знае каква разлика. Вярно, че и предните бяха също последен модел като сме ги купували.
Мерси за мненията, ще взема тази от първия линк. За жалост ще е с UK щепсел, ама поне е с нормално зарядно, а не като новите с чаши и подобни. Разликата от немския Амазон е с над 1/3 и ще се прежаля за зарядното.

# 115
drago_2008, твоята четка реално също струва 250£, просто е остарял модела и са я намалили на 90£.
Реалните цени не ги коментирам. Аз съм я взела за около 70 п., затова написах, че до към 80 евро бих дала за четка. Мои познати си накупиха от тези с чашите за по около 200 евро на намаление, е аз не бих ги дала.
Дано тази изкара повече, че много си я харесвам.
Успех с покупката, дано останете доволни Simple Smile !

# 116
  • Sofia
Лятото съм купила тези от френския амазон за €149
https://www.amazon.de/Philips-Sonicare-DiamondClean-Electric-Too … Caps%2C132&sr=8-5

# 117
  • Варна
Благодаря на дамата, която беше пуснала линк за тези дънки: https://www.amazon.co.uk/dp/B00UR7CS3S?ref=ppx_yo2ov_dt_b_produc … etails&th=1&psc=1

Едва днес пристигнаха, но съм доволна от покупката. Понеже прочетох, че са умалени, си взех два съседни номера. И в двата се одобрявам и ще си ги задържа.

Бяха по 5 и нещо паунда, но и за 10.50, колкото им е цената в момента, мисля, че си заслужава.

# 118
Как стои въпроса с гаранцията на електрическите четки закупени сега от UK ? В смисъл ,ако купя от европейските амазони е международна в рамките на Европа ,но закупена от Велкобритания ?Пък ако дойде и повредена?На някой налагало ли му се е да ползва гаранция?

# 119
Международна гаранция означава именно международна гаранция. Как я ограничихте само до Европа, не схванах?

Общи условия

Активация на акаунт