Пазаруване от Amazon - тема № 105

• 75 110
  • 763
  •   1
Отговори
# 120
Но дали е международна или само европейски съюз ?Аз това исках да питам.

# 121
Как определяте кой номер носите? Винаги ми е било трудно за дънки и панталони, а пазаря онлайн над 15 г. Аз съм размер S. В момента на 👖, които нося пише 29 номер. Малко големи са ми, но и така е добре. Еластични са. Вторите цифри какво точно означават - дължината на крачола ли?
Благодаря на дамата, която беше пуснала линк за тези дънки: https://www.amazon.co.uk/dp/B00UR7CS3S?ref=ppx_yo2ov_dt_b_produc … etails&th=1&psc=1

Едва днес пристигнаха, но съм доволна от покупката. Понеже прочетох, че са умалени, си взех два съседни номера. И в двата се одобрявам и ще си ги задържа.

Бяха по 5 и нещо паунда, но и за 10.50, колкото им е цената в момента, мисля, че си заслужава.

# 122
  • гр. София
Да, дължината на крачола.

# 123
Как определяте кой номер носите? Винаги ми е било трудно за дънки и панталони, а пазаря онлайн над 15 г. Аз съм размер S. В момента на 👖, които нося пише 29 номер.
Има таблици за сравнение на номерата, в различните държави така и така номерацията е различна, и в амазон има таблица някъде. На повечето места където пазарувам дамските дънки са със стандартните номера за дрехи, тези с буквите винаги са различни и много варират по размер.

# 124
  • Варна
Те бяха толкова евтини, че нямаше какво да им се чудя. Затова взех и два номера с надеждата поне единият да ми стане. Ако бяха скъпи, нямаше да се престраша. На тото е работата при мен.
Да, вторите цифри са дължината на крачола.
Измерих двата чифта, може мерките да са полезни на някого.

L/32 - талия - 38 см (едностранно), ханш - 44 см, дължина - 104 см
XL/32 - талия - 38 см, ханш - 46 см, дължина - 108 см

Оказа се, че талията (коланът) на двата чифта е с еднакви мерки.

Скрит текст:
Как определяте кой номер носите? Винаги ми е било трудно за дънки и панталони, а пазаря онлайн над 15 г. Аз съм размер S. В момента на 👖, които нося пише 29 номер. Малко големи са ми, но и така е добре. Еластични са. Вторите цифри какво точно означават - дължината на крачола ли?
Благодаря на дамата, която беше пуснала линк за тези дънки: https://www.amazon.co.uk/dp/B00UR7CS3S?ref=ppx_yo2ov_dt_b_produc … etails&th=1&psc=1

Едва днес пристигнаха, но съм доволна от покупката. Понеже прочетох, че са умалени, си взех два съседни номера. И в двата се одобрявам и ще си ги задържа.

Бяха по 5 и нещо паунда, но и за 10.50, колкото им е цената в момента, мисля, че си заслужава.

# 125
# 126
  • София
Аз съм специфична за дънки , структурата ми е такава.Започнах да пазарувам активно такива след като дадената марка съм я мерила в офлайн магазин.
Преди това и аз изкушена от ниски цени взимах и после предлагах в темата за размяна,но ми писна и заложих на изпитани модели.
Доста шивачи също стесняват дънки. Докато нацелите размер,може по-големите да ги носите на шивач.

# 127
  • Sofia
Честита нова година!
Никога не съм поръчвала от Амазон и ми трябва помощ. Искам да купя куфар, но един и същи модел който съм си харесала го има на различни цени. Може ли да ми помогнете кой от двата продавача да избера:
https://www.amazon.de/Samsonite-Boost-Luggage-Spinner-Black/dp/B … sr=8-3&th=1&psc=1
Или
https://www.amazon.de/Samsonite-Boost-Luggage-Upright-Length/dp/ … aps%2C162&sr=8-12

И още един въпрос дали ще има други намаления, дали да изчакам? Благодаря, предварително!

# 128
  • София
Честита нова година!
Никога не съм поръчвала от Амазон и ми трябва помощ. Искам да купя куфар, но един и същи модел който съм си харесала го има на различни цени. Може ли да ми помогнете кой от двата продавача да избера:
https://www.amazon.de/Samsonite-Boost-Luggage-Spinner-Black/dp/B … sr=8-3&th=1&psc=1
Или
https://www.amazon.de/Samsonite-Boost-Luggage-Upright-Length/dp/ … aps%2C162&sr=8-12

И още един въпрос дали ще има други намаления, дали да изчакам? Благодаря, предварително!

Втория бих избрала аз.
Да допълня, че предпочитам винаги куфар с 4 колела.

# 129
  • София
Цветовете на един и същи модел,често са на различни цени. Червения се изпраща от английския амазон( ако правилно разбирам надписа по-надолу) . И двата куфара се продават от амазон.
Вече е въпрос на предпочитание за цвят,кой ще изберете.

# 130
  • Sofia
Имайте предвид, ако поръчвате с превозвач, че Амазон понякога са щедри с опаковката и може да    се наложи да заплатите доставка по обемно тегло.
И понеже съм имала точно такъв куфар, също бих посъветвала да потърсите модел с четири колелца.

# 131
drago_2008, твоята четка реално също струва 250£, просто е остарял модела и са я намалили на 90£. Според мен е почти същата като тая модел 9900. Ние си взехме последен модел Орал Б след като предните спряха, не видях кой знае каква разлика. Вярно, че и предните бяха също последен модел като сме ги купували.
Мерси за мненията, ще взема тази от първия линк. За жалост ще е с UK щепсел, ама поне е с нормално зарядно, а не като новите с чаши и подобни. Разликата от немския Амазон е с над 1/3 и ще се прежаля за зарядното.

Всъщност чашите са много удобни (само за транспорт не са, но затова обикновено имат и кутия). Аз само така си зареждам четката. Аз съм с две Philips DiamondClean на 10 години и една детска. Нито помня кога съм ги зареждала, нито съм имала проблем с тях. Включително едната беше на една парти грил включена и за малко да я стопим. Аз тогава много се бях притеснила батерията да не замине.

Може ли да ми препоръчате детска раница. Дъщеря ми е с Miquelrius от Ориндж, много е здрава, единствено и изпадаха на циповете кръглите неща за хващане, но вече е 5 клас и й е малка.

Тази я бях купила от немския амазон за 20 евро, също е много хубава, имаше и несесер към нея: https://www.amazon.de/gp/product/B07VXV1YQD/ref=ppx_yo_dt_b_asin … ?ie=UTF8&th=1, но и тя е малка.

# 132
Предните години януари имаше страхотни попадения за обувки. Тази година цените са двойни. Аз ли съм съм пропуснала далаверата или е рано още?
От Англия как пазарувате в момента? С директна доставка предполагам няма да имам проблем. С превозвач понякога не ми е на сметка, понеже в Русе няма офис и трябва да плащам допълнително за куриер.

# 133
Agnesana, на мен също ми се струва скъпо. Не сега януари, щото не съм гледала, а като цяло. Преди години ми изпадаха Рийкери на много добра цена, сега - нищо. Не знам от колко време не съм ровила и не съм поръчвала от Амазон. Преориентирах се към Ибей, където няма минимална сума за поръчка и често доставката е безплатна. Поръчвам и от сайтове като fashiondays, aboutyou, obuvki.bg. Поне после мога да върна нещото, ако не ми харесва или не ми става. А не да се чудя къде и как да го продам, като често съм и на загуба, ако успея изобщо да го продам.

# 134
Дами, сега добър момент ли е за купуване на (детски) адвънт календари?

Госпожицата на 2.5 много се забавлява с нейния на Пепа Пиг миналия месец, та искам да й взема някакъв за 2024. Кога са най-изгодни?

Общи условия

Активация на акаунт