Пазаруване от Amazon - тема № 105

• 75 144
  • 763
  •   1
Отговори
# 135
Дами, сега добър момент ли е за купуване на (детски) адвънт календари?

Госпожицата на 2.5 много се забавлява с нейния на Пепа Пиг миналия месец, та искам да й взема някакъв за 2024. Кога са най-изгодни?
В Амазон никои хранителни стоки не са изгодни. За 2024 не мисля че се продават толкова време преди сезона, но че повечето не пишат за коя година са.

# 136
  • София
Някой може ли да препоръча от Англия хубави кафе капсули за машина Nespresso? За дъщеря ми от години взимам Grano Milano,но ми се иска да ги сменя 🙂

# 137
  • София
Някой може ли да препоръча от Англия хубави кафе капсули за машина Nespresso? За дъщеря ми от години взимам Grano Milano,но ми се иска да ги сменя 🙂
От доста време използвам капсулите Caffe Borbone Coffee Respresso. От немския Амазон съм ги купувала, но се предлагат и в английския. Купувала съм почти всички видове. Черното е толкова силно, че за повечето хора не става за пиене. Жълтото е много ароматно. Най-много харесвам син и червен вариант. За мен са добре балансирани сила/аромат. За жалост понякога капсулите са по-твърди и машината изпуска вода. Аз също търся с нещо да заменя, ако може същия прекрасен вкус и аромат, но да не мъча машината. Скоро купих от Фантастико капсули на кафе кимбо. За цената са доста добри, но нямам представа дали скоро ще има подобна добра оферта.

# 138
Някой да е взимал от  машините за пране на килими? Колебая се от англиския амазон, купих прахосмукачка с опция и за мокро обира наистина много от килимите мие и плочки , но за пране не изкарва според мен нищо.

# 139
Някой да е взимал от  машините за пране на килими? Колебая се от англиския амазон, купих прахосмукачка с опция и за мокро обира наистина много от килимите мие и плочки , но за пране не изкарва според мен нищо.

Аз имам машина от години. И редовно я ползвам. https://www.amazon.co.uk/gp/product/B07KBG1K94/ref=ppx_yo_dt_b_a … _s00?ie=UTF8&th=1

# 140
Не знам доколко е изгодно,но в английския амазон има старичък модел Инстант пот за 65 паунда ( гледам,че е падал до 55 )
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00OP26T4K/ref=ewc_pr_img_1? … P5ROKL5A1OLE&th=1

# 141
Fancy, само с техен препарат ли се ползва?

# 142
Fancy, само с техен препарат ли се ползва?

Не. Те винаги така си пишат, но аз съм я ползвала и с други.
Този моят модел е по-стар. Имам я отдавна. Сега вероятно има нови и по-модерни. Но аз пера килимите дори върху ламинат и паркет. Машината оставя килимите почти сухи.
Прала съм и един силно зацапан диван с приставката за дивани и стълби. Какво излиза като цвят на водата ...направо ме е срам. Simple Smile

Но съм прала единствено килими с косъм, но не шаги. И не гладки. Четката е подобна на електрическите четки на прахосмукачки, и мисля, че не е много подходяща за шаги и гладки килими.

# 143
# 144
Благодаря!

# 145
  • Варна
Пакета ми е доставен.Angry Пак, че снимат да знае човек къде да го търси.

# 146
  • Sofia
Пък, ако вземат да минат и тия, дето снимат като не си си изхвърлил боклука на правилното място, може и да те глобят за разкош.

# 147
Пакета ми е доставен.Angry Пак, че снимат да знае човек къде да го търси.
Скрит текст:
По-добре е отколкото да е на видно за крадците място.

# 148
Шантал,това в БГ ли е и с коя фирма?

# 149
  • Sofia
Шантал,това в БГ ли е и с коя фирма?

Пакетът не е мой, но едва ли е в Бг, защото тук никой нищо не снима.

Общи условия

Активация на акаунт