Пазаруване от Amazon - тема № 105

• 75 182
  • 763
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
И аз не бих...
Не са за мен а за едни луди фотографи ... но ще си разчитам на протекцията на амазон.

# 166
  • Пловдив
Здравейте! Имам пратка от немския амазон, продавачът беше амазон. Изпратена е с ups и ми излиза съобщение, че чака освобождаване от митница Thinking Защо е там? Трябва ли да предприема нещо? Ще ми начислят ли такса?

Често поръчвам от немската версия, досега не ми се е случвало това.

# 167
Здравейте! Имам пратка от немския амазон, продавачът беше амазон. Изпратена е с ups и ми излиза съобщение, че чака освобождаване от митница Thinking Защо е там? Трябва ли да предприема нещо? Ще ми начислят ли такса?

Често поръчвам от немската версия, досега не ми се е случвало това.

спам е
често получавам подобни писма, дори без да чакам нещо

# 168
  • Пловдив
Ами то не е писмо. Излиза ми като вляза в проследяването на пратката. Пристигнала е в София още на 15ти и от тогава няма никакво движение.

# 169
  • Sofia
Обади се в UPS, като кажеш номера на пратката, ще ти обяснят всичко.

# 170
  • Пловдив
Обади се в UPS, като кажеш номера на пратката, ще ти обяснят всичко.
Така ще направя, благодаря!

# 171
Момичета, имам нужда от съвет.
Искат да купя няколко обектива, продавач е някаква фирма немска, за която освен че ват номера съществува, не излиза никаква информация.
А не са малко пари и се притеснявам...
Това е продавача

това е един от обективите

Мога да разчитам на амазонска защита при некоректност, нали?
как мислите?
Нито един продукт не виждам в магазина му. Отказвай поръчката, докато можеш.

# 172
  • Варна
Няма поръчки, всичко е наред.

п.п. яд ме е, че амазон допускат сульо и пульо да пуска обяви. И то да ползва листинги с рейтинг, даже и труда да създадат свой не си правят. Ясно, че амазон са си преценили финансовите загуби от такива продавачи, ама си е неприятно.

# 173
  • Сф
Пощите ни станали много бързи. В понеделник пуснах едно Ехо Дот за връщане към Англия, днес е получено от амазон. На четвъртия ден! Евала!

# 174
То е ясно, че Амазон ще възстановят пощенските, но бихте ли казали колко платихте?
За eBay.co.uk. питам.
Веднъж след брекзита върнах един сутиен, за който така и не си получих парите. Онази твърдеше, че не е получен, а съм сигурна, че излъга.
То като го пускаш най-евтино нито можеш да го проследиш, нито да видиш за колко време пътува...

# 175
На какво може да се дължи, че една моя пратка от 09.01 стои в Чехия и по нея няма никакво движение? От САЩ до Чехия е стигнала за няма и седмица.

# 176
  • Сф
24лв ми струваше връщането с проследяващ номер. Малък пакет се води

# 177
  • при моите любими
Момичета питах в темата за размени, но тук да си задам въпроса. Ако някой си е поръчал от кафемашините на Gaggia и му е в повече и иска да се раздели с нея, моля да ми пише.

# 178
  • Сф
Аз имам, пишете на лично

# 179
То е ясно, че Амазон ще възстановят пощенските, но бихте ли казали колко платихте?
https://www.bgpost.bg/prices

Общи условия

Активация на акаунт