Та ета и какъв е моят проблем:
На едното зърно имам нещо странно, незнам как да го определя. Незнам и какво е! Дали е опасно?! Имам някакво бяло петно - всеедно е радага, която е зарасла с коричка, но коричката е бяла. Намира се точно отгоре на зърното, а не отстрани и не може да се махне. Изпитвам понякога пробождане точно на това място, а и кърмата ми в тази гърда намаля- не много, но в другата стига за едно хранене, а точно в тази не стига. До преди два дена имах в тази гърда толкова много кърма , че бях на бучки и неможех да се изцедя дори, а сега няма. Притеснението ми е по скоро за това петно, то стои като част от зърното, а до вчера го нямаше. Даже сякаш се увеличава. Опитах се да го махна, ама не може. Ако не можете да ми помогнете моля да ми кажете към какъв доктор бих могла да се обърна - педиатър или към друг "вид" доктор. Не са гъбички- млечница, защото преди два дена педиатъра ни преглежда бебчо и каза че няма, ама и аз нямах това чудо. Незнам как да постъпя и към кого да се обърна! Благодаря Ви предваително за отделеното внимание!!!