Мнения на Birdie...

• 261 694
  • 2 044
  •   1
Отговори
# 750
Простете, колко годишно е детето?
Има ли данни за синузит?
Това остатъчно явление на "трета сливица" вероятно се дължи, ако няма синузит...

# 751
На 10 години е. На шест годишна възраст имаше операция на 3-та сливица. Възможно ли е да е алергия? Правихме тест/който беше отрицателен за инхалаторните алергени/ защото имаме отскоро кученце вкъщи и се чудим дали няма връзка

# 752
На 10 години е. На шест годишна възраст имаше операция на 3-та сливица. Възможно ли е да е алергия? Правихме тест/който беше отрицателен за инхалаторните алергени/ защото имаме отскоро кученце вкъщи и се чудим дали няма връзка
Сигурни ли сме че няма някакъв Белодробен проблем-остатъчна кашлица или Микоплазмена инфекция или астматичен бронхит?
За коклюш помислихме ли?
Подходът с Фликсоназ в случая е много добър! и се радвам че сте го направили това лечение.
Бих Ви препоръчал да огледаме пак Белодробната страна на проблема, възможността за хроничен синузит и за наличие (рецидив) на трета сливица.

Аз лично съм против на този етап да обвиняваме животинчето...

# 753
  • Spain
Бърди с какво да мажа това сега тази ве4ер -обрив в устата покраищата като кръв има петънца
http://img250.imageshack.us/my.php?image=picture004dv1.jpg
и от какво е ? мръсно , проструда?

# 754
Правихме изследване за коклюш - отрицателен. консултации с пулмолог, рентгенова снимка, изследване за алергии, гърлен секрет - отрицателни.

# 755
Зависи от рентгеновата снимка...
По нея се съди.
Благодаря Ви за отговора!Утре ще отидем при ортопед ,а в понеделник ще правим кръвни изследвания.
Относно реннтгеновата снимка на каква възраст може да се прави и вреди ли?

# 756
Birdie, благодаря, предадох точно  Simple Smile
"Зарадваха" ни, че в момента пак е болна  Tired

... п.с. Прегледах снимките от Коледното парти-браво на Вас! Ето това би ме накарало да изляза "на светло". Поздрави на малката пеперудка София...надявам се да сте здрави и бодри.

Аууу, аз бях докторка  Mr. Green Embarassed

Иначе София е здрава, по време на грипната епидемия имаше една болна приятелка, пиеха от една сламка и т.н., зарази мен и мъжа ми и само ни се присмиваше, че пием хапечта  Twisted Evil Laughing дано е така желязна и в бъдеще Praynig Simple Smile 

# 757
Правихме изследване за коклюш - отрицателен. консултации с пулмолог, рентгенова снимка, изследване за алергии, гърлен секрет - отрицателни.
Рентгенова снимка на синуси?

# 758
Бърди с какво да мажа това сега тази ве4ер -обрив в устата покраищата като кръв има петънца
Виждал съм такова от дъвчене на дъвки със силен ментол или подобно (от тези локални разтвори за устна антисептика)-като химично изгаряне.
Боли ли я това?

# 759
Рентгенова снимка на синуси?
[/quote]

Не, не сме правили. Да разбирам ли , че трябва отново консултация с УНГ? Благодаря за отговорите ти Birdie.   bouquet

# 760
@Никол

Тези тонзилити се повлияват чудесно от Оспен, но даван на 6 часа (по около 100.000UI/kg).
Понякога е с пъти по-ефективно и с траен ефект.

# 761
@СънчоПънчо
Виждам сте изчерпали всичко, и с оглед симптомите бих го препоръчал.

# 762
Зависи от рентгеновата снимка...
По нея се съди.
Благодаря Ви за отговора!Утре ще отидем при ортопед ,а в понеделник ще правим кръвни изследвания.
Относно реннтгеновата снимка на каква възраст може да се прави и вреди ли?
Зависи от оценката на "птичите гърди". Избягваме, ако нямаме сериозно основание.

# 763
@Никол

Тези тонзилити се повлияват чудесно от Оспен, но даван на 6 часа (по около 100.000UI/kg).
Понякога е с пъти по-ефективно и с траен ефект.

тонзилити?
Това тапите ли са  Embarassed

# 764
  • Spain
Виждал съм такова от дъвчене на дъвки със силен ментол или подобно (от тези локални разтвори за устна антисептика)-като химично изгаряне.
Боли ли я това?
преди малко рева 4е я боляло и " имала кръв в устата " (не е прехапано ) , но сега като 4е ли позабрави . аз за това се "паникьосах" първона4ално 4е не и бях виждала такова нещо в устата . какво мога да мажа - да кажем някакви подръ4ни средства? 
мерси

Общи условия

Активация на акаунт