Пъзели 61

• 25 452
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
Мила Бела, подкрепям мнението на Сали. Всъщност твоят приятел ти е направил огромна услуга. Не ти трябват страхливци в живота и е по-добре, че пътищата ви са се разделили сега. Ще го осъзнаеш, като изживееш мъката си. Но гледай да не страдаш твърде дълго, не си заслужава. Вярвай, че те чака нещо много по-добро! Heart Eyes

Пъзела на Eurographics е страхотен! И аз ги имам всички маси, но не съм стигнала до тях. Сега редя коледната, но съм до под "кривата круша". Grinning
Желание има, време няма!

# 136
Тони, страхотна снимка. И кучО и коремчето са адски милички Two Hearts

Аз все още не съм започнала зимните и коледните, но тази сутрин завърших тези животинки. Много сладурски и има снежна част Stuck Out Tongue, а Schmidt са както винаги с безкомпромисно качество.
Мъка ми е обаче развалянето. При всяко щракване на парченце само си мислех как ще го махам после Scream

Animal Kingdom, Schmidt 1000

# 137
adelka, реденето ми в момента е час-два на вечер и то не всяка вечер. Вчера повече от половината ми време за редене мина в разваляне на предишния Шмид, който завърших. Мъка на мъките.
Ден 5

Още вчера си го наредих, но днес се разписах.
След развалянето на Аристокотките започнах Пепеляшка. Предвиждам три дни за сортиране само. Всеки път си мисля как е част от реденето и трябва да му се наслаждавам, ама много ме дразни и е ужасно бавно.

# 138
  • Свищов
Пъзелът, който показа Бела е мой, та ако някой го иска се продава.
И аз съм виновна...не я предупредих, че е с нестандартни части.
Аз редя пътуващите балерини, ама нещо не ми върви. Нещо се разболях, а и онзи ден ме схвана яко кракът и направо не мога да мръдна. После е Бела на ред, ама ще е чак уикенда, че много работа и събрания ми се събраха тези дни и пак продължават с пълна сила утре.

Между временно с малката редим и адвент календар, който ММ ми подари, та дежурно малко пъзелче има всяка вечер.

# 139
  • София
Леле, значи не съм само аз докато редя Шмидт, същевременно да се притеснявам за разглобяването Grinning
А Бела според мен вече е добре - щом е стигнала до споделяне, значи скоро и ще пзволи да започнат да й се случват хубавите неща Wink Нали Бела-белисима?

# 140
  • гр.София
С Есето сме редили един и същ пъзел, но нали е шампионка, докато аз приключа тя подреди още няколко Joy

Свободен е, ако някой го иска.

# 141
Jenaiassez, и аз редя основно вечер, но и сутрин рано когато детето е първа смяна. Този Schmidt специално имам чувството, че повече време ще ми отнеме развалянето, отколкото реденето.

Тони, не си само ти. Аз съм така и с новите загадки на Jumbo, същата супер стегната сглобка и задължително разваляне парче по парче.

# 142
  • София
Забравих да кажа... Чест имен ден, ако имаме именички тук и ако някоя мила пъзел дружка има именици вкъщи! Аз днес празнувам едно прескъпо човече Никола и от негово име ви желая да сте здрави и добре!

И ЧРД на evencee! На нея й пожелавам да плува сред добрички рибки и акулите да я заобикалят отдалеч! (ей сега гледайте смях, ако се окаже, че грешно свързвам човекът във ФБ с никът тук)

# 143
Момичета, миналите години си разменяхме подаръци, пъзелчета. Помните ли - Secret Santa? Тази година има ли желаещи да се включат?

# 144
  • София, България
Йоанка, май закъсняхме с организацията, иначе си го мислех и аз тези дни.
Иначе аз съм ЗА.

# 145
  • София
и аз съм ЗА, но за да спестим някакво време може би да се подаряват пъзели изненада.
Ще ми е трудно като подаряващ, но ще ми е интересно като получател Sunglasses

# 146
  • Варна
Пас съм тая година, момичета, на предела съм и на финанси, и на време, и на ангажименти ..

# 147
  • София
Предлагам да се съберем да поредим в църквата и да си направим коледно парти. Всеки може да донесе пъзел и да си разменим или нещо такова....

# 148
Мимок, супер идея. Аз съм за

# 149
Yazz puzzle, 1023 части🚴‍♂️
Не беше от най-лесните. Благодаря💐

Общи условия

Активация на акаунт