Пъзели 61

• 25 449
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Аз още не съм започнала с коледните, но си редя летни Simple Smile

# 121
  • София
Мимоче, точно така - някой трябва да държи лятото изкъсо, да знаем, че ще се върне!
Весе, мятай към мен - ако нямаш данни за Еконт, пиши да ти дам Wink

# 122
  • София
Аз още не съм започнала с коледните, но си редя летни Simple Smile

Ако решиш да се разделиш с него, пиши ми, моля. Simple Smile

Взех мечетата от Бухтичка. Много приятна изненада има за всички, през които ще мине пъзелът. Предполагам, че е от Vox... Flowers Rose Благодаря!!!
Страхотни сте, Vox, Бухтичка!  Flowers Tulip
Ще го наредя до няколко дни и го предавам натам из района.

Последна редакция: вт, 05 дек 2023, 16:45 от elita

# 123
  • Тополовград

Момичета ако го харесвате мога да го пусна да го наредите.

# 124
Аз бих се пробвала, допадна ми, а и не съм редила марката до сега.
Тони, то този пъзел е 500 части, направо ти ще платиш за Еконт колкото струва пъзела сигурно.

# 125
  • София
Тони дай да ти съберем повече неща и аз петък не съм на работа и мога да ти ги метна. Весето Мария при мен също имаш Simple Smile

# 126
  • Русе
Не бях влизала във форума цяла седмица,сега наваксвам с четенето🧐 Много емоции и настроение има в темата.
Аз нямам пъзел за показване,но за 4-5дни успях да наредя един диамантен гоблен 40/50 см. Оказа се,че изобщо не е трудно и даже увлича и времето не се усеща.
От Озон не съм поръчвала,но и много завишени ми се виждат цените спрямо офертите на Black Friday. Яд ме е само за един,че го изпуснах,ще се надявам пак са го заредят.
Да си покажа гоблена Simple Smile
А това е пъзела, който изпуснах,ако някой го има да ме има предвид

# 127
  • София
Йоанко, аз толкова пари за глупости дадох, че една доставка хич не ме впечатлява Grinning
Еве, пращайте и носете на кой както му е удобно, аз нямам претенции. Просто ми е некомфортно да ви карам да се съобразявате с мен, а цената за доставка хич не ме бърка Simple Smile

Ето го Степ пъзела (съвсем леко потъмнихх снимката, за да се види долния десен ъгъл все пак; имаше много гаден отблясък). Мечтаех си за такава къща в такава среда, но край София успяхме да си посторим нашата Simple Smile ММ каза, че ще ми направи басейн някой ден, да не ми липсвало езерото Grinning

Ето да видите как работя от вкъщи към днешна дата
Скрит текст:

# 128
Тони, много е хубав степ пъзела. Но другата снимка е страхотна, изглежда голямо коремчето вече

# 129
  • гр. София
Тони, страхотна снимка Simple Smile

# 130
  • София, България
Тони, много миличка снимка.

Преди малко ми писаха за пъзел за 7 лева дали мога да го запазя 2 седмици! Joy

# 131
Добра вечер , момичета !
Днес е 5-ти Декември и е ред за една чаша вино след работа и ново пъзелче Simple Smile)
Днешното мини се нареди изключително бързо и лесно и напълно отговаря за моят ден как е преминал . Толкова работа имах , че и аз като котинка , исках да се скрия и никой да не ме вижда и да се изолирам от задачите :Simple Smile)) нооо .. се стегнах и направих всичко , сета от утре ако не ме налегнат много спешни нареждания на началника и нови безкрайни международни фактури , ще имам време да чета за данъчните облекчения за децата и да подготвя от сега фишовете на хората , че не обичам да правя нещата в последния момент и да ми се спира тока …
Днес , другарчето ми Мия реши , че не иска да ми прави компания, раздава го сърдита , тъй като днес я карах да й махаме конците от операцията 😆

Ден 5 - обикновена улична порода с украса на кафяво - сиво тигърче Simple Smile))

Наздраве ! 🤗🍷

# 132
  • гр. София
Тези дни имам много работа и сега съм на детски пъзели- коледния календар, пъзели от 3части и един пъзел от 25 части. Купих ги, за да работя с децата и трябваше да ги проверя дали всичко е наред Simple Smile

Всички части са налични Simple Smile
Надявам се утре да мога да продължа с Шерлок на Veseto Simple Smile

# 133
Vox, беше ме питала как успях да наредя 6 пъзела без да ги покажа... Амии, редих ги в малко "бурни" времена, през които бях за седмица в Италия на една мечтана екскурзия, та бяха вълнения... Но жената, с която бях там, ме зарязваше по улиците, а приятелят ми реши да ме зареже по телефона, докато съм там... та бяха депресии. Joy Вкъщи пък довършвахме ремонта на кухнята, та беше чудо... И пъзелите си ги редих просто за да се разсейвам и успокоявам, та затова ги споделих впоследствие, като минаха всички емоции. Но пък сега идвам да компенсирам и да се "похваля" с пъзел, който ме измъчи Joy Нещо не ми върви с Италия и това е Joy

# 134
  • София
Бела, къде ги намери тези 'убавци Grinning Жената не я коментирам, щом си се прибрала здрава и читава, а не си се затрила из италианските улички, пак добре.
А за вече бившия приятел хич не съжалявай, не ти трябва такъв, пък и страхлив, на всичкото отгоре. Да си гледа работата. А ти си реди пъзели, всичко ще си дойде на мястото,  както и когато трябва.

Общи условия

Активация на акаунт