Пъзели 61

• 25 444
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
  • София, България
Мона Лиза, според мен тъй като по принцип не обръщам внимание на детайла, много са ми трудни. Пъзелът е красив, но почти всяко парче го търсих по картината, а когато редя не гледам много много картината.

Аз пък много обичам да слагам парче по парче, всичко редя, само да не е размазано, това ми е ад.

Оля, за теб е пъзелът, даже е разделен на две.

# 106
Здравейте !
Обещах , че всяка вечер ще качвам по един пост с пъзелче от адвент календара ми , но бях на собственото си дипломиране и едва вчера вечерта се върнах вкъщи , започна се едно шетане и подготвяне за работа за днешния ден . Днес наваксах и наредих пъзели за 4 дни Simple Smile

Пъзела е на eurographic , картинките са много хубави , сглобката обаче не ми харесва , много е хлабава и се разпада , не можеш да хванеш от единия край и пъзела да се запази , невъзможно е.
Няма прах , изключително чисто е , среден размер картон . Определям пъзела им като средно качество Simple Smile
За първи път купувам такъв адвент календар , честно казано е много приятно и лесно се реди , това е моята част , поне открих какво ми харесва да редя, без да се натоварвам . Потърсих в интернет , но за съжаление , пъзели , които са разделени на части или така наречени “пъзели в кутия “ са само в амазон и предимно коледни тематики .. нито мога да пазаря от чужбина , нито ми се реди едно и също нещо , все Коледа .. ако видите нещо , моля свиркайте ми Simple Smile

Да минаваме по същество ..

Стартираме така , като разопаковаме адвент календара с чаша бяло винце и с другарче за компания ❤

Ден 1 - изключително сладко оранжево коте , много добре стартираме месеца и много ми хареса котенцето ! Обикновена улична превъзходна , конкурент на котаракът в чизми Simple Smile)

Ден 2 - в чест на моето другарче !  Сиамска котка !❤❣

Ден 3 - сфинкс .. не ми е любима порода , не са ми красиви , но пък нека да имаме пълната колекция от породи Simple Smile))

Ден 4 - Девон Рекс , изпитание за знанията ми , до колко съм запозната с имената породи и дали се ориентирам , като любител на котки Wink

Обща снимка на четирите дена Simple Smile

Утре вечер очаквайте ново включване от мен Simple Smile
Накрая ще се получи красив и голям пъзел , комбиниран от 24 минита Simple Smile
Радвам се , че най - накрая открих своето Simple Smile))

Лека вечер и наздраве от мен !

# 107
Честито ти дипломиране и на много професионални успехи! Flowers Bouquet
Другарчето ти е страхотна красавица (на момиче ми прилича)Heart Eyes, хубава сесия си направила Wink
Аз продължавам да не намирам време за редене Disappointed Май и за мен ще е подходящ някой адвент календар Joy

# 108
Благодаря ти Нейта!
Момиче е, да, Мия се казва Simple Smile
Тя и тя горката какви месеци преживя, та Декември е нейния месец, другата седмица е рожденничка. После Коледа и ще се молим и вярваме в чудесата, лошото да е останало в миналото и да сме го преодоляли ..

# 109
Четох тези дни във Фейса, че ужасен бил този Гибсън и смалих кошницата веднагически. Обаче не важи за моя екземпляр, перфектен си е.

# 110
Butterfly:3, честито дипломиране! Успехи занапред!
Ден 4

# 111
Един Дядо Коледа от мен. За съжаление доста кофти качество и разлепени парченца. Но такъв е риска, когато купуваш втора употреба.

# 112
  • Тополовград

Малко ме затрудни.

# 113
Ох, аз още не съм стигнала до коледните, но май е време да ги почвам. Не успях и адвент календар да си взема тази година, та си редя кротичко миналогодишния на Black Sea и се наслаждавам на вашите. Красиви са много всички.
Завърших тези дни този, но не мога да стигна да го споделя. Очаквах, че повече ще ме затрудни, но всъщност се оказа изключително лесен.

Изкушение в синьо, Вретено 1000

С моята съотборничка от пъзелманията много ни хареса да редим заедно и след състезанието решихме да се събираме веднъж седмично. Тя ме видя, че хич не гледам картинката и почна да вади някакви знайни и незнайни пъзели само в пликче, които е купувала преди години уж да се предизвика, но никога няма да стигне до тях. Та, започнахме този, уж 1500 части на Едука, но се оказа май 2000 Smile
Някакъв залез ще да е, поне това установихме. Черното и сивото преобладават и май тази година няма да го завършим Stuck Out Tongue Closed Eyes

Скрит текст:

# 114
Това в чудесно решение, Аделка, ще има много да се забавлявате заедно, а този залез ще го победите много по бързо от очакваното, друго е да редиш с приятел.

Много са симпатични тези Адвент календари, не знам защо мен не ме грабват, имам един и все го отлагам, то празника дойде

Но нещо подобно на Адвент календар, даже мисля да го разваля на части по картинка, много добра сглобка, за първи път ми се случва с марката, преди ми бяха като Heye, и я избягвах.
1000 Anatolian

Последно Цветните стълби на Клементони, много е красив и мислех, че ще ме затрудни, след Шаренийката на Графика, но всъщност беше много лесен, благодаря на Аделка, само Тони е останала от София, към теб ли да идва? 🙂

# 115
Galison 500 части - Зимни сцени

# 116
Кой е пъзела?

# 117
Ravensburger, 1500 части⛱️
HighSpeed, много благодаря! Много мой тип пъзел❤️

# 118
  • Тополовград
Marjolein Bastin Autumn Impression Puzzle (1000-Piece)  e пъзела

# 119
  • София