Пъзели 61

• 25 437
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
  • София
В среща съм и не мога да асимилирам добре - ако са свободни, искам Едуката - colors of Asia и на Трефл кубиннският. Благодаря!

# 91
  • София, България
Вижте сега, какво сте се разкупували все едно нямате пъзели.

Така - Агата Кристи не става за продаване тук, отказах Оля, мирише на Химко Враца.
Онази малка въшка от 350 е много красива, но ужасна сглобка и кутийка - нея я подарявам на Весето.
Сали ще получи Йоркито срещу 2 решени задачи по математика за 1 (първи) клас.
Тони, Едуката и Куба са у-ни-кал-ни, запазвам ти ги. Куба-та предния път я продавах и като една жена от фб поиска да я купи и аз я излъгах, че съм я продала. Joy
Весе, запазвам ти двата кръгли eeboo, страхотни са!
Хепи, за теб запазвам Магнолията, котето, Блек сий и сградата с музайките - всички са супер. (евенце, после може да се уговориш с Хепи за Магнолията).

За Париж-а на Д-тойс, той ми е подарък от Springfield, ще го продам и ще изберем някой по-лачен пътуващ.

# 92
  • София
Мона Лиза, you made my day, бре, жено Heart Тук нямаме Springfield, имаме Stensfild, за нея ли иде реч?  А Куба си ми е била записана свише, затова така е станало с тази жена във ФБ Wink
Личното ми оправдание е, че започвам д акупувам за като изляза в отпуска на 15-ти Wink

# 93
  • София, България
Мона Лиза, you made my day, бре, жено Heart Тук нямаме Springfield, имаме Stensfild, за нея ли иде реч?  А Куба си ми е била записана свише, затова така е станало с тази жена във ФБ Wink
Личното ми оправдание е, че започвам д акупувам за като изляза в отпуска на 15-ти Wink

Еми явно сме на вълна Spring, имаме си вече HotSpring, сега намерих и Springfield. Joy

# 94
Мона Лиза, благодаря, хубаво ни разпредели Joy

# 95
Така - Агата Кристи не става за продаване тук, отказах Оля, мирише на Химко Враца.
Направо ме разби! Open Mouth Това е този, който аз ти продадох, нали? Нищо такова не съм усетила, а уж нямам проблем с обонянието!
Английска ли е миризмата или на нещо друго? Изпаднах в размисли... Confused

# 96
  • София, България
Направо ме разби! Open Mouth Това е този, който аз ти продадох, нали? Нищо такова не съм усетила, а уж нямам проблем с обонянието!
На мен ми мирише като на печатница, но Сали казва че нищо му няма.

# 97
Странна работа ...

# 98
На мен ми мирише като на печатница, но Сали казва че нищо му няма.
Подозирам, че проблема ще излезе накрая в тебе Simple Smile

# 99
  • София
Никога, ама никога повече няма да редя нещо с толкова детайли. Здравето ми взе този, дори по гадно ми беше от онзи с динозаврите.
Градинар, Колин Томпсън, Ravensburger, 1000 части

# 100
  • София, България
А пък на мен този Градинар толкова ми хареса, че Весето ми го подари и аз си го запазих.

# 101
  • София
Тониииииии като вземаш пъзелите от Мона Лиза да минеш да ти дам и в мен има един!!!

# 102
  • гр. София
Joy Все пак, ако не е Химко Враца да го взема пъзела с Агата Кристи Simple Smile

# 103
  • София
Мона Лиза, според мен тъй като по принцип не обръщам внимание на детайла, много са ми трудни. Пъзелът е красив, но почти всяко парче го търсих по картината, а когато редя не гледам много много картината.

# 104
  • София
Тониииииии като вземаш пъзелите от Мона Лиза да минеш да ти дам и в мен има един!!!
Ми след 15-ти, Еве Sad освен ако ти не дойдеш до нас преди това Grinning Кръглия ти Равенс от състезанието е в мен, а имам един запазен за Мона Лиза. Както го мисля, или ние с ММ след 15-ти ще се появим при вас, или някоя от вас може да реши да се придвижи насам преди това Simple Smile Тук вече няма сняг и отново сме лесно достъпни Grinning

Общи условия

Активация на акаунт