Пъзели 61

• 25 471
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
Добър ден !
Днешното мини , съвпада с моят ден , отново !
Котенцето не изглежда никак щастливо и доволно , същата съм и аз , болна съм и не ми е да нищо , останах си вкъщи днес и не съм на работа . Дано се стегна днес , че утре рожденник имам и трябва да съм във форма :Simple Smile))

Ден 8 - обикновено малко тигрово кафяво котенце Simple Smile))

Хубав и слънчев ден на всички ! Simple Smile

# 166
  • София
Честит рожден ден на Мона Лиза. Жива и здрава да е, хубави работи и по много около нея!
Честит празник на настоящите, минали и бъдещи студенти и техните преподаватели!
Честито и на мен, завърших мишока Grinning Страхотен е! Благодаря на Йоана! На кого да предавам?

# 167
Честита, жива и здрава, Мона Лиза!
Flowers Rose
Аз имам някакъв страхотен проблем със Спиди. Загубили са ми една пратка с пъзели. Добре, че получателката ми се обади, че още не ги е получила преди да ме изтипоса във ФБ като некоректна, че обещавам пък не пращам Joy

# 168
Ей, Мона Лиза, честит рожден ден. Напоследък много деца са родени близо около рождения ден на някой от родителите си, та и при вас така. Да си жива и здрава, много щастлива и да имаш много свободно време за любимото хоби.
Честит празник и на всички студенти
Neita, пазиш ли товарителницата, много е неприятно така.

# 169
  • София
Честит рожден ден, Мона Лиза!!! Хубав празник днес! BirthdayBalloonBalloonBalloon

Аз пак да питам за пътуващите мечета, на кого да предам? От нашия район са записани Мона Лиза, Евето и Sali?

Neita, в Спиди наистина е лудница. Преди няколко дни като взимах пъзела от Бухтичка, чаках повече от 15-20 минути да намерят пратката. Даже по камерите се наложи да проследят кой я е приел и къде я е сложил.

Ооо, поправям се, с Еконт беше случая!!!

Последна редакция: пт, 08 дек 2023, 13:00 от elita

# 170
  • София
elita, ако няма желаещи, мога да ги взема.

# 171
  • София
Мона Лиза, честит Рожден Ден! Желая ти много здраве, щастие и успех! Време за редене на хубави пъзели!

# 172
Честит рожден ден, Мона Лиза! Flowers Rose Желая ти много щастие и добро здраве! Нека животът ти е изпълнен с положителни емоции, верни приятели и повече свободно време за любимото хоби!

# 173
  • Варна
Мона Лиза ❤️

# 174
Честит рожден ден, Мона Лиза! Пожелавам ти здраве и свободно време за любимото хоби!💐

Аз отворих посред зима още един плажен пъзел, но е 2000 части и ще върви по-бавно.

# 175
Мона Лиза, честит рожден ден! Birthday

Желая ти здраве и много реализирани планове!

В Спиди лудницата е пълна. На 1 декември трябваше да пусна служебни документи към адрес в София.
След като чаках около половин час за ред ми съобщиха, че първата възможна дата за доставка е 13 декември Flushed

# 176
  • София
А в Еконт как е ситуацията, има ли някой наблюдения?

# 177
Мона Лиза, честит рожден ден! BirthdayBalloon Желая ти да си много здрава, щастлива и само хубави емоции около теб и близките ти ! Tada И разбира се, много нови и красиви пъзели, а също и свободно време, за да можеш да им се насладиш!

Подкрепям, че в Спиди е много зле положението. Аз след еуфорията покрай черните петъци само Еконт ползвам и за сега поне, никакви грижи там. В сряда поръчах последните подаръци за близките и днес пристигнаха безпроблемно.

# 178
  • Русе
Мона Лиза Честит рожден ден!Много здраве и любов ти желая! Усмихнат да е празника ти днес Flowers HibiscusBirthdayBalloon
Еве,страхотен е трихилядника на Трефл Blue Heart Имаш ли някакви планове за него след нареждане?

# 179
  • София, България
Благодаря ви от сърце, момичета!
Да не мислите, че не редя, редя и още как, имам вече 4 пъзела от 500 части, които не съм показала, но в работата е такава лудница, а и от две седмици организирам рождения ден на Джо, който е сега в понеделник, че наистина не съм успяла даже да сваля снимките, за да ви ги покажа.
П.П. А даже не работя в Спиди. Joy

Общи условия

Активация на акаунт