Пъзели 61

• 25 934
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
Честит имен ден, Hаppy eyes! Днес е чудесен слънчев ден.

# 196
  • София
Благодаря, момичета! Черпя ви със сладичко Simple Smile и желая независимо от времето навън, във вас слънцето да грее Nature Sunny

# 197
Честит имен ден, Хепи! Здрава, щастлива и благословена да си! Flowers Rose

# 198
Честито на всички празнуващи тези дни! Пращам ви куп снежни топки от Боровец

# 199
9 ден - подарък кошница с три малчуганчета ❣ какъв хубав коледен подарък , нали ?
Едното със сигурност е британско котенце , това най- лявото , другите две ми изглеждат обикновени тигрови .

# 200
Честит имен ден, Хепи! Винаги да си щастлива!
Честит рожден Ден на Мона Лиза ( с малко закъснение)! Здраве, щастие, обич и много красиви пъзели 🍀🥂

# 201
Честит имен ден Хепи. Много здрава и щастлива. Аз днес съм без деца и успях да довърша пъзела си. Бях обещала пролетта 15 бр на едно момиче, които да й изпращам 3х5. Предните 10 изпратих лятото, но останалите 5 бяха зимни и ги отложих. Това беше последният от тях. Толкова се радвам, че свърших, че много ми тежеше така.

# 202
  • София
Аз направих едно подреждане и тези утре ще ги пусна в групите, но първо пускам тук да не са обещани на някой Simple Smile

# 203
  • София
Честит имен ден, Хепи! Със здраве да си носиш името!

# 204
  • София
Аз имам свеки на гости и нищо не редих днес, но водих ММ да си види момчето (екстра е). Обаче идвам да кажа на Happy, че настоявам усмивката й не само да е все така озарителна, но и перманентна 😍

# 205
  • София
Готови са пеперудите. Бях се приготвила за много труден пъзел, но добре се нареди. Благодаря на NalSi.
И мишокът чака у нас. Много е миличък, никакви грижи не създава, и кашкавалче за хапване си носи. Аз даже не съм го събрала още и си го гледам отвреме-навреме.
Кой ще вземе пъзелите? Първо повикване за пеперудите, второ за мишока Grinning Ще ударя чукчето Joy

Последна редакция: нд, 10 дек 2023, 15:30 от sali

# 206
  • София
Сутринта довърших брънча, много приятно се реди и послучай празника, пожеланията ви, някак все едно празнувахме ние около масата, само че с пъзели Hug много се радвам че точно тези дни ми дойде реда Simple Smile днес ще се отдам на шетане из вкъщи и ако мога ще вмъкна някой коледен от 500

# 207
  • Варна
Малко със закъснение, но, честит имен ден на Щастливи-те очи. Много здраве и да те закриля св. Ана.

# 208
Ех, че вкусна близалка Simple Smile
Бебешок ама с неизвестна порода , може би обикновена ..
Очаквах , честно казано , че адвент календара всеки ден ще съдържа различна порода котки и ще е предизвикателство , но така като гледам , не е на този принцип . Дори и така , това не е проблем , календара пак е хубав с все минитата му Simple Smile))

Ден 10 ❤

# 209
Сали, аз мога да ги взема пътуващите, ще се разберем нещо.
С това слънце което е изгряло над София съм готова да живея 1000 години. Yellow Heart

Общи условия

Активация на акаунт