Пъзели 61

• 25 966
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
Момичета, благодаря за подкрепата и милите думи! Hug Както винаги успявате да ме усмихнете и да ви почувствам близки, макар и през екрана. Точно затова споделих, защото ви чувствам като мои по-големи каки, които ме разбират и ми повдигат духа, без дори да се иска от вас Heart И аз вярвам, че е за добро, така е трябвало да стане, какво иначе ще разказвам някой ден на деца и внуци, ако всичко ми е наред Joy
Вчера се видяхме с Креми, която ми предаде балерините, и до вечерта ги наредих. И понеже съм последна в списъка, идвам да питам да го връщам на Йоанка или някоя друга ще се престраши да ги нареди? Blush

И не на последно място по важност, честит рожден ден на патерици на Мона Лиза и честит имен ден на Хепи! Бъдете здрави и мнооого щастливи Nature Sparkles

# 211
  • София
Почнах и аз Коледните пъзели. Започнах с този, тъй като ми е първият на Galison, не ми хареса марката. Даже Минисо повече ми харесва. Не бих купила втори на тази марка. Иначе картината много ми хареса.

Коледна сцена, Galison, 1000 части

# 212
  • София
Ето още един коледен. Много се забавлявах с брадатите джуджета

Остана ми още един коледен да наредя Simple Smile

# 213
Trefl, 2000 части🌊🏖⛱️

Пъзел точно като за Мона Лиза - със страшно много детайли:)

# 214
  • София
Galison - Коледа във Франция

# 215
Последните, които наредих:

# 216
Ех, последно като писах си мислех как трябва да взема по-набързо да си кача останалите снимки, че да почна да ви показвам и коледните ми пъзели. И после всичко отиде по дяволите. Няма смисъл да разказвам надълго и нашироко, то не е едно нещо, а низ от най-разнообразни сутиации. Похвалих се тук последно за Лешникотрошачката и накрая всичко беше на косъм, едвам я закрепихме, че да успее да отиде, въпреки че пропусна всички репетиции.
Пъзелите коледните и без друго едва сега ги започнах, та явно ще си карам със старите снимки и без друго. Мога единствено да се похваля, че нищо не съм поръчвала. За хвалене е, понеже всеки път като видя купчините в спалнята ми призлява. Добре де, поръчах само един, един единствен, че планираме още едно инстаграмско състезание.
В озон май ще пускам последна поръчка с няколко подаръка само. То така или иначе почти всико, което исках  свърши Disappointed Relieved
А има ли доставка с техен куриер още? Аз много не разбрах какво стана и се зачудих да не са я премахнали изцяло опцията?

The Artist's Desk
1000 части
Ravensburger

# 217
  • София, България
Идвам да ви се похваля, че оцелях! Днес е седмият рожден ден на Джо! Отметнах първите седем! Мисля че съм доволна от постигнатия резултат, като за най-голямо лично постижение считам това, че вече от цели четири години спя.
Довършвам един уникален Равенсбургер, който се оказа, че е и нещо малко като загадка, въпреки, че никъде не пише. Много ми хареса, чак търсих дали има други от серията в озон, но няма, явно са стари.
Ето този е:
https://puzzlepalace.com.au/wp-content/uploads/2016/08/Cities-of … uzzle-768x592.jpg

# 218
Мона Лиза, жива и здрава да ти е Джо. Пожелавам ти вече да се закрепи и да спре да боледува толкова често.

# 219
  • София
Честито на Джо! Резултатът на мама е отличен, да рапортува така бодро и след тийн-периода Joy

# 220
  • София
Честита да е лъчезарната Джо! Светът със същото да й отвръща Heart
И на мама и тате честито за доброто постижение!
Имам ето този Равенс, мога да го запазя ако трябва?

# 221
  • София, България
Тони, този съм го редила, много е готин!
Gurgolina, всички сме така с Галисън, качеството е отврат, но купуваме пъзелите заради невероятните картинки, дет се вика псуваме и купуваме.

Не знам дали споменах за Коледния календар с пъзелчета, който купих на Джо, оказа се чудесна идея, всеки ден си изважда пъзелчето и си го реди, после си вади шоколадчето от другия Коледен календар и си го изяжда, накрая бърка в третия Коледен календар, чете си оставената бележка и си търси малкото подаръче, което съм й скрила някъде из къщи - хладилник, пералня, печка, под някоя възглавница и т.н. Общо взето очевидно вкъщи обичаме Коледа. Joy

# 222
  • София
Значи сигурно от теб съм го взела Grinning
Бухтич, да се оправя  и да се стабилизира вече милото бухтенце!

# 223
  • София
Мона Лиза, да ти е жива и здрава малката принцеса, много да Ви радва и да има много безгрижно детство пълно с игри и усмивки!

Бухтичка, тук в София когато поръчвам в работата ми го носят Спиди доставката от Озон, но последните две поръчки бях болничен и ги поръчах вкъщи, там си ми ги докараха самите Озон.

# 224
  • София
Ох Мона Лиза, разсмя ме искрено Grinning а Сали направо ме довърши Joy Здрава да е малката голяма принцеса. Весели игри и забавни приключения.
Много да е здрава и малката Бухтичка. В събота пуснах една поръчка и имаше опция за техен куриер, но понеже едната книга е в доставчик, ще дойдат чак след 18ти. Тук може да има повече шофьори, знам ли.

Общи условия

Активация на акаунт