Пъзели 61

• 25 971
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
Мона Лиза , жива и здрава да ти е рожденичката. Прекрасно детство желая, изпълнено с щури игри и хиляди поводи за усмивки! BalloonBirthday
От сега давам заявка за този равенс, ако няма да го пазиш. Фен съм на загадките, а тази серия даже не съм я виждала. Редила съм няколко What if?, но за жалост отдавна не ги внасят в БГ, а са много яки.
Имам този:

Тони, с удоволствие бих приютила No 3 някой ден. Smiley

# 226
  • София
Честит рожден ден на Джо! Да е все така будно и любознателно дете! Мона Лиза на теб ти пожелавам по-малко да боледува.
Ели да остават в старата година боледуванията на малката Бухтичка. Дай повече подробности за състезанието Simple Smile
Аз вчера наредих един пъзел на Мона Лиза, но е в нас за предаване. Съседчето го видя, може ли да наредим този сложи 5 части и се умори, а аз пъзел без да е нареден не прибирам та....

Ето едно старо, което днес ми излезе като спомен във фейса от далечната 2012г.

# 227
  • София
Честит рожден ден на Джо!!! BirthdayBalloonBalloonBalloon

# 228
  • София
Тези ще ги пускам за продажба, ако някой иска нещо. Само списък е, ако някой иска нещо ще пратя снимки.
Скрит текст:

# 229
Честит 7-ми рожден ден на слънчевата Джо!
Да е здрава и все така мила и добра. Heart Eyes

# 230
Още един коледен от мен. Голямо удоволствие беше за редене.

Old Fashioned Snow Globe, SunsOut , 1000

# 231
  • Русе
Честит рожден ден на Джо! Да бъде здраво,усмихнато и щастливо дете!

# 232
  • гр. София
Честит рожден ден на Джо! Да е здрава, щастлива и все така любознателна! Simple Smile

# 233
Мона Лиза честит рожден ден на детенце! Да е здрава! Другите неща си ги има.
Ето нещо наредено, но неснимано миналата седмица. Благодаря на vese-veseto. Гоген ми е любим художник

# 234
  • София
оооо това ни е финалния пъзел Simple Smile спомени Simple Smile

# 235
Много здрава да е Джо, да забравите за лекари, и все такава добра душа.
Поздрави и за майката, че и тя добра работа е свършила, родила и 7 годинки си го гледала това сладурче.

# 236
Ден 11 - много ми хареса това мини , право в десетката и в сърцето ! ❤

# 237
От четвъртък в Лидл Grinning

# 238
Мона Лиза, честита рожденичка! Да е здрава и щастлива🎁
Бухтичка, здраве и за малката бухтичка. И ние бяхме в кофти период, но се надявам, че мина вече.

Да се похваля, че намалих запасите до 14 неотворени пъзела. Днес отворих 15тия😄 едни черни котки:) Нищо не съм поръчвала от Озон. Доста ми намаляха пъзелите в Любими(поизчерпаха се половината).
Хваля се;)

Angel, благодаря за споделеното;)

Последна редакция: пн, 11 дек 2023, 21:55 от Hot Spring

# 239
  • Варна
Бела, има много мъдра мисъл: Когато Бог затваря врата, отваря ти прозорец. Сега прозорецът е отворен за теб и ти пожелавам да гледаш с оптимизъм през него. Не мисли за миналото...
Мона Лиза, да ти е жива и здрава рожденичката. По-малко да боледува вече и само радост да ти носи.
Бухтичка, хубаво е, че детенце вече е добре. Дано закрепне и скоро не се разболява.

Общи условия

Активация на акаунт